balberget, såg en huggorm på nära håll

idag for vi till balberget i bjurholm och det var sjukt jobbigt att gå uppför. i min grupp va det ludvig,jesper,simon,emelie och madde. simon och ludvig kastade snö och älgbajs på mig..inte kul. vi trodde typ hela tiden att vi va uppe men de va typ flera kilometer kvar ju..sen va de jättebrant på ett ställe där vi nästan inte kom upp,fail. vi såg en huggorm som simon ville...döda o.O jag gillar ju ormar, eller asså vill då inte att man ska döda dom...fast dom är lite läskiga :]] men fina. när vi kom upp va det jättefin utsikt. vi gjorde mat och sen klockan 1 gick vi ner men då fick vi gå ner den lätta vägen! yes!

utsikten
huggormen!

du är definitivt gravid


oth

sitter och ser på oth såklart och till middag blev det våfflor. det är typ 5 minuter kvar av avsnittet och sen så ska jag plugga resten av kvällen..känns ju kul eller? aja.hatar typ att se oth, nä men typ...har gråtit as mkt pga de ikväll. och nu kommer det igen...↓

david henrie

galet snygg :)

skol dm i umeå

Har haft två fotbollsmatcher idag mot prolympia och grubbe, vi spelade skol dm på nolia. vi förlorade båda..helt sick asså..men båda lagen är ju helt grymma ju! fick migrän av slutet av sista matchen så vilade lite..såg suddigt,vilket kanske inte är så roligt när man spelar match. när jag kom hem for jag till madde för att hämta min cykel så stannade där ett tag och snackade med henne. efter de for jag hem och käka och ssen började jag plugga. efter ett tag av pluggandet for jag och madde och köpte glass på shell sen följde hon med mig hem och pluggade (:

älsklingen min

vill ni ha sommar eller vinter?

Idag började dagen med ett matteprov som gick sådär, sen så hade jag även musik prov idag också och det gick asbra! hade 28/28 rätt. efter de hade jag träslöjd så då gjorde jag klart min skylt som jag och linn hålller på med. slutet av skolan hade vi idrott och då sprang jag och madde cooper test, gick sådär. fick i allafall 4 sekunder bättre än förra året :) nu är jag hemma, har varit på ku avslutning i kyrkan. vi spelade brännboll och hade de kul med glass och mat. ååå, såg en bild på såpbubblor och nu vill jag fara och köpa de och blåsa blåsa och blåsa...! vill sjukt gärna ha sommaren också!
vill ni ha sommaren?!
källa: google

cooper test

skulle springa cooper testet i fredags men de blir idag istället. så idag ska jag
springa 3 KM, det kommer väl gå ungefär såhär

true shit

true shit. damn.

marcus är tillbaka i mitt liv

tjenixen. sitter och ser på jockiboi & widerstedt show på youtube. har sett 4 stycken nu, vet inte om de har kommit ut någon till?:) marcus har kommit tillbaka till skolan idag ♥♥♥, han har typ varit sjuk i 2 veckor,min älsklings kompis juuuu...saknat honom fett mycket jao!•.• på lunch rasten gick jag och madde ner på byn och jag köpte en mango, sjukt gott, loveit. blev dock ganska kletig i ansiktet, åt typ med hela facet liksom. ikväll har jag träning och sen efter de ska jag läsa igenom inför provet imorgon,duscha och sen ta en power tap,sova :)♥

badade och bastade vid älven igår kväll

blev att bada i älven igår kväll med madde och jesper. innan jesper kom dit skulle jag och madde he igång bastun, tog ett tag men tillslut fick vi den att bli varm. sen så skulle jag gå ner till älven för att fylla på vatten och då skulle jag slänga ut de gamla vattnet och då råkade jag slänga hela plast grejen i vattnet...inte ok. jag och madde sprang längst strandpromendaden vid älven och skrek och ingen av oss ville hoppa i. tillslut hoppade jag i och hämtade den, sjukt kallt men blev ändå skönt efter ett litet tag :) men sen så kom ju jesper då men han badade typ fötterna och inge mer..fegis kallas de ♥♥♥♥ sen blev de att duscha,plugga sova :)

havet

Nu är jag hemma från havet. har varit sjukt härligt men de dåliga är att jag har bränt mig på benet...vi åt morsdags tårta och hade det bara bra! nu kom madde hit och jag,hon och jesper ska bada i älven och basta.
så härligt.
kusin nora ,alltid lika söt.
ser ni blåmärket på näsan? sjukt ont, de va de som jag fick på matchen i fredags..sjukt ont i hela näsan.
mat dags
låg mest och chillade på stranden men brände mig..
morsdags tårtan <3

drar till havet

drar till övik nu till havet med mamma,mormor och kusinerna med familj :)<3
kommer hem ikväll. hörs.<3


Loreen är en härlig vinnare

Inför Eurovision-panelen hyllar Loreen. Olle Kirchmeier/SVT
Loreen vann Eurovision Song Contest för Sverige.loreen från Sverige vann eurovision song contest! grymt Loreen, älskar dig :*

godis björnar

är med madde nu och vi har sett på oth och sett lite på eurovision song contest. nu ska vi spela lol har jag bestämt! inge spela.se madde!!!♥ men vi hörs väl?:) ses
charmig bild btw

min brud

städat klart! nu blir det att göra mat och sen baka. sen ikväll kommer madde hit. kommer bli as grymt att ha min brud här hos mig som jag har saknat så oerhört mkt ju!

we are so high together

skulle inte sitta dåligt i magen igen! hittade den här bilden på datorn, kvarglömd från när mormor va här och vi åt det där :) mhhhh! sugen på något gottiigottgott. ♥

~ vad ska man göra ~

tråkig dag det här. det enda jag gör är lyssnar på musik och städar. har varit ute en stund i det fina vädret men inte nog mycket att få lite färg. har även tvättat min hårförlängning och fikat. ikväll blir det eurovision song contest att se på ett tag och vara med madde. vi ska nog äta tårta ikväll också istället för imorgon då det är morsdag, för då är jag och mamma inte hemma. vi ska till övik :)
byxor från mallorca
~ en bild för någon dag sedan ~

turn to you

jb

skönt att vi vann

blev sjukt nöjd över matchen. vi vann med 3-1 :D haha jag mötte min lillkusin, julia westerbergh (Y) hon var back som jag så jag kom aldrig i närkamp med henne...synd :]] ville ju möta min älskade kusin. det dåliga med matchen va att jag fick en fullträff på näsan. fick gå av planen och ha ispåse. den blev blå och svullna upp lite. är sjukt öm...
nu ska jag till jesper, vi hörs :)<3

ljust på morgonen

vaknade vid 5 imorse pga att de var så sjukt ljust..orkade inte. men de var ändå bra att jag vaknade
tidigt för då blev jag fort klar och hann se ett avsnitt one tree hill som är 40 minuter långt :)
nu ska jag borsta mina tänder och sen dra till skolan , vi hörs väl.
idag har jag cooper test...-.- 3 KM.

true words


oavgjort mot ersmark

hemma nu från matchen. det blev oavgjort, 3-3. hade stor hejarklack av killarna i ungefär samma ålder(Y) haha. nu sitter jag och äter fil,flinger och banan och ser på one tree hill. blir att duscha snart och sen packa inför morgon dagen då jag ska springa coopertesten på idrotten som är 3 km. ska försöka få bättre tid än förra året.

något varmt idag

man kan ju inte skylla på dåligt väder idag då! sjukt varmt, har typ dött när jag har varit ute..satt ute med jesper,madde och olle och räknade matte sista lektionen. på HK fick vi först städa (-.-) och sen fick vi göra glassdrink(Y) de var gott de. nu är jag hemma och har just ätit tacos. håller på att se på one tree hill nu och sen har jag match :)

shame on you

jag,moa,maja och madde gjorde facerape på en kille idag på facebook. så sjukt roligt vi hade.
shame on you!
så här skrev vi:

"så jävla tråkigt att få brev. när det bara är räkningar eller från ungdomsmottagningen..du som gav mig klamydia.. SHAME ON YOU"



puss på kinden

sitter ute i solen och spelar gitarr och ser på one tree hill , soft. efter skolan for jag,johanna,petra och madde på spelning. det gick jättebra. vi kom långt i låten tycker jag, asså det låter bättre och bättre (Y) hah. for hem vid 5 och då for jag hem och åt pizza. sen gick jag ut i solen där jag sitter nu :) måste nog in snart för att batteriet håller på att ta slut..buhu. ses  :)<3
haha typ jag och jesper?:]]]

är hos min älskling

är hos jesper nu. innan dess var jag på ku och vi for på laggen och käka pizza. jag å angelica delade på en eftersom jag inte orkar en hel c: sitter och väntar på att jesper har ätit klart och sen vet jag inte vad vi ska göra :) ska hem vid 9 :)
hade bra ;D

cykel punka

nu var man hemma! fick skjuts hem och varför jag fick det ska jag berätta sen men jag börjar om från början. cyklade dit med moa,maja och madde men efter ett tag for dom iväg och jag cyklade/gick med emelie som inte hade någon cykel. sen så cyklade då jag och emelie vilse men vi hittade dit ändå c: när vi kom dit delade vi upp oss i olika grupper och gick till olika stationer och gjorde massa. blev sjukt blöt om foten eftersom olle lurade ut mig i skogen där det var blött. till lunch skulle vi äta där men blev inte så..vi fick lov att fara tillbaka till skolan och käka. men tur som haver så fick vi åka buss i allafall! sen blev det att åka buss tillbaka klockan 12. fortsatte med stationerna och sen fick vi priser för att vi hade gjort en tipsrunda. nuså..när vi skulle hem så satte jag mig på cykeln och skulle bege mig men kände att något inte var rätt...hade punka. fick åka bil hem och nu är jag hemma! ser på oth nu och sen ska jag på ku. ikväll blir det kanske att vara med jesper.
vi var så duktiga

skogsdag

då blir det att cykla den här veckan också..nu ska vi cykla till pengfors till någon grillstuga där och va ute i skogen. tydligen har vi något som heter skogsdag idag. varför är man inte sjuk för..?
asså helt okej att fara dit men jag vill inte ha cykelhjälm..de är bara de..annars så funkar det väl..men aja. hörs.
förra gången jag va där va jag med dessa brudar ↓ clara och madde


gud så fina.haha..

betyget F betyder bäst eller hur?

Godkväll mina underbara sötisar! c:
idag har de varit en rolig dag, träffade min älskade pojkvän (Y) hihi. hade visst muntligt kemi prov idag på 5 frågor, de var inte något seriöst men visste inte ens om att vi hade något men jag gjorde mitt bästa. 1 rätt av 5. fick betyger F = bäst!...not. okej typ FAIL. men på måndag ska vi göra om det för ingen i klassen hade typ bra..haha våran klass äger okbra?:) efter skolan va jag med madde , vi såg på oth såklart och sen blev jag typ jättetrött och somnade ett tag. men typ max 10 min :) toppen. halv 9 började våran träning, kom hem för ett litet tag sedan. stannade och snackade med mewika,moa och maja därför tog det ett tag innan jag kom hem! c: gulligt.


fotbollsmatch mot umeå ik

Hej! förlåt för sämst uppdatering, suger på blogga nu för tiden...har inte tid osv. hade match igår i umeå och vi vann med 2-0 (Y) grymt bra spelat tjejer. vi mötte umeå ik. när jag kom hem åt jag och sen så tog jag och duschade. packade ihop min mobil...(r.i.p) har lämnat in den på lagning idag..den var ju helt förstörd typ..nu har jag en sony ericsson T700-.- den är ju..."jättebra" saknar att jag inte kan vara ansluten till internet..ååh , hur kmr jag klara mig?

ganska roligt att jag har kvar alla gamla sms 1 år tillbaka och bilderna. satt och läste igenom alla sms igår kväll. började gråta...hade sms från när jag och hannes va tsm. inte ok. men aja, nu är nästan alla raderade!

kulturnatta 2012

våran familj for in till umeå på teg och käkade på thairesturang, sjukt gott! tog efterrätt också, typ friterad banan med glass :)
sen blev det kulturnatta med awsome människor. jag,olle,madde,emelie & linh köpte en heliumballong, hhahah, typ fjortis röst när man skrattade (A) vidrigt skoj vi hade (Y) träffade helgrymma människor som jag inte har träffat på evighet. kom hem vid kvart i 1 och nu ska jag typ ta bort sminket och började lägga mig. ska ringa några grabbar först (Y) pusshej leverpastej
fan att jag såg dig.

ikväll blir det av

Godmorgon världen! sitter och gör ingenting, låter kul eller hur? nja. vaknade vid 12 och då blev det att hitta några kläder man kunde ha på sig sen ut och jobba i trädgården..tråkigt. ikväll blir det att fara in till kulturnatta med madde♥ förra året var jag med lucas,agnes och massa andra från umeå ^^

chris keller

leende♥

pojkväns mys

kom nyss hem från pojkvännen ♥ nu blir det att se på one tree hill (A)

But no matter what, you'll never see me cry.


lycka rädsla stark

du ser ut som en ängel

hatar folk som säger att dom är fula,tjocka, att dom ser ut som en kioskmongo när dom ser
ut som en ängel som nyss landat på jorden med ett lysande sken runt om kring sig.
alla är inte perfekta men dom är fina exakt som dom är. det finns alltid något
man gillar. det behöver inte va utsidan utan de kan vara insidan som är något
väldigt vackert som någon annan också ser. ni alla är jättevackra precis som ni är.

blodtryck

Idag har jag bara typ hjälpt till ute på gården. sånt som borde göras innan sommaren. krattat bort löv också. jag och mamma har varit och kollat vårat blodtryck,det gick bra. nu ser jag på one tree hill och ikväll ska jag nog till jesper om jag har skjuts..annars får jag väl kolla om de går någon buss annars så..vet jag inte.
saknar denna lilla brutta, bby:*

lol time

tjenixen. blev träning idag mellan 19:00 - 19:30. sen dess har jag ätit mackor och ägg,duschat och suttit vid datorn hela tiden. har sett två avsnitt av one tree hill och sen så har jag spelat LOL, håller på med de ännu :) ska ta ett game nu. hörs

kusiniiz

Vaknade vid halv 1 och kom på att jag skulle fara till min kusin som har fyllt år så jag klädde på mig och åt frukost och sen drog jag hem (A) nu är jag här hos kusinerna och sitter med julia i sängen och lyssnar på musik och gör allmänt retard saker ,okbra?
ikväll blir det träning,jobbigt. hade gott.puss

haha sötkusin<3

tjejer som är pro på lol

vi har suttit och sett på oth och spelat lol hela kvällen med jesper:) vi var ju grymma.
adda mig på lol vettja?! west side "westerbeerg" yeah! ska äga ut er ordentligt bara så ni vet.
haha, man kan ju alltid drömma. vet inte om vi snart ska gå och lägga oss eller något.
ska se klart det här oth avsnittet nu i allafall. vi hörs.

oth

sitter hos madde nu och båda vi sitter vid datorerna. tror båda sitter och tittar på one tree hill och typ checkar facebook och bloggar :] köpt energidryck å snacks. ska sova här. (A) asgrymt. ses

må bra dag med skolan

Idag cyklade hela årskurs 8 till västra spöland..sjukt långt asså, vägen tog typ aldrig slut. de var också sjukt varmt så det slutade med att jag cyklade i linne. asså helt okej att cykla men ett stort minus att man måste ha hjälm när man cyklar med skolan fast man är 15 år!...inteok. vi spelade kubb och lekte lekar,åt mat och trallade runt i skogen. vid 1 fick vi sluta och då blev det och cykla hem. for på spelning med bandet till typ klockan halv 5 :) nu är jag hemma och har ätit och sitter och spelar gitarr
världens grymmaste erik kör en lite vålt bah sådär

Michel Teló

har ni hört den engelska versionen av ai se eu te pego , själv så hade jag inte hört den förän
nu då jag hittade den genom att trycka på lite olika klipp på youtube.
sjukt mycket bättre än den ordinarie. den här är på engelska som sagt
och heter if I catch you.
LOVEIT.
love him.

bilar kan inte prata

efter skolan idag följde jesper med mig hem. vi såg på film och typ låg i sängen och gosade,pussiipussipussspuss:) gullpojke:) när klockan närmade sig sju så drog jag,jesper,mewika,hennes pojke och madde till musikskolans konsert ikväll igen. dock var det några nya som spelade också, annars hade jag inte farit ;p på vägen hem kom det massa bilar som stannade och pratade med mig, dock inte bilarna utan dom som körde (A)
tappade min klubba på marken. r.i.p


sorry madde♥
det som tas med min kamera läggs upp (A)

justin biebers someday parfym

loveit.
luktat på den och den luktar så otroligt gott men dyr..30 ml kostar 339:- och 50 ml 449:-
men parfymer kostar ju ändå ganska mycket så. det där kanske blir min nästa?(A)
någon som har denna?
eller så kanske jag är så fattig så jag tycker det låter dyrt..hah

musikskolans vårkonsert

bild tagen och gjord av stephan nord.

it's sad cuz it's true


engelska grej

build an animated gif
håller på med engelska power pointen...så sjukt jobbigt..orkar inte.

migrän

sitter hemma med migrän. stannade hemma från skolan, for tvärt till skolan vid 9 tiden för att jag skulle hämta plugg som jag sitter med just för tillfället. har varit och ätit hos farfar för ett tag sedan,pappa skjutsade dit mig. har redigerat lite på bloggen, någon som kanske ser de? :)
nä men nu ska jag ta tag i pluggandet...prov imorgon i spanska. vi hörs!

tävlar om en väggdekor/text,för max 400 kr

Tävlar om att vinna en väggtext, skulle vilja ha denna "glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya" . har just hittat deras blogg och gillar den verkligen. tryck på bilden för att komma till tävlingsinlägget ni också!
tryck här för att komma till deras blogg!
lycka till!

crazy

For hem från emelie vid 12 tiden för att jag skulle på match. matchen började halv 2. vi mötte GUIF, vann med 5-2. efter de stannade jag och madde kvar och såg på våra små killar från lycksele som spelade mot vännäs. lycksele vann med 2-1, på andra perioden så bröt en kille från vännäs typ foten/benet. ambulansen kom dit och allt blev kaos. jag och madde tog en boll och började bolla lite och passa :]] kändes som om att vi inte brydde oss men de gjorde vi! ;p sen snackade jag och madde med felix (bäää) . sen drog jag hem, åt grillat. duschade, sov..mår inte så bra..trött ,migrän..
hahaha ops.
foto: emelie nilsson

tjenispenis-

hos emelie just nu, håller på och ser american virgin i hennes säng!
kom till henne vid åtta-tiden,och vid nio cyklade vi till statoil för att köpa ostbollar och chipps, omnomnom!"
sen blire väl ba att spela pokemon,:D
pussn!

vad tycker ni om manges nya låt?

vad tycker ni om manges nya låt då? kom ut från några dar sedan.
själv så tycker jag att den är helt ok men dom har gjort bättre låtar..
vad tycker ni?
vågar ni säga eran åsikt?

shopping i centrum

Madde sov hos mig som sagt. vid 10 får vi in till stan, gulli mamma skjutsade in oss. Där köpte jag lite grejer och jag och madde åt på donken. köpte bland annat shorts,underkläder,mobilgrej,linne och lite mer. vi fick skjuts av maddes mamma hem och nu har jag nyss varit på avslutning med smulorna. smulorna är typ en kör i kyrkan. jag är ledare där för barn :) alla är så gulliga.
shorts från rut m.fl
hairmascara från H&M
linnet från lindex
och resultaten från hairmascaran.

hårmascara

Är med madde nu, sitter i mitt rum för tillfället. vi va just ut med hunden i det här pissvädret. skrämmde skiten ur oss själva på vägen hem...ikväll har jag sett på american virgin medans madde har sett på one tree hill. imorgon ska vi till stan. hon ska sova här, i min säng. någon annan som ska till stan imorgon?! ska köpa hårmascara på H&M om det finns och om de inte är allt för dyrt. det är ju som dip dye om ni vet vad det är :)

du är det finaste jag vet

Varit på träning nu mellan 17-19. vi hade innebandy träning med bara fys, en kille som heter Johan kom och visade övningar och de. Det var nog det sjukaste jag någonsin har gjort. kunde inte gå på benen direkt efter. helt sick. nu har jag just duschat och ska fixa mig i ordning. sen ska jag vara med madde :D kommer bli grymt. vi får se vars vi är och vad vi ska göra men vi hörs.

bitch ♥

Låste in nyckeln i mitt skåp idag så hade alla mina grejor där, blev lite jobbigt när jag skulle ha idrott. Min idrott bestod av att gå hem och leta extra skåpnyckeln och käka nudlar :] madde och emelie följde med för dom hade inte heller med sig ombyte. Blev ingen spanska lektion idag, vet inte varför..läraren var ju där men hon kom aldrig på lektionen. ♥♥♥ sen så hade jag sexualkunskaps prov och slutade dagen med två svenska prov och sen deep talk med pojken min.

kvällen

har inte gjort så mycket ikväll..suttit och tittat på två avsnitt av one tree hill. duschat, pluggat, lockat håret (Y) min onsdags kväll asså ;) håller på ladda hem filmer så när dom är klara ska jag sova. har blivigt sena kvällar nu och sena morgondagar så jag hinner nästan inte till skolan..nu ska de blir ändringar på de! försöka i allafall..
fastnar inte på bild å orkar inte lägga in någon. xoxo

skulle gärna vilja ha

någon som har lust å köpa detta till mig?:] skulle passa bra till sommarn.

spelning med bandet

hade spelning med bandet efter skolan idag å vi spelar just för tillfället "I wouldn't mind"
vill ni också spela den så finns det samma ackord som vi spelar här ovanför som
jag har fixat till er :) det där är till gitarr. behöver ni ackord till piano eller bas
så skriv de så fixar jag de :)

känns som en evighet utan dig här

Började dagen med att vi skulle se någon tobaksfilm på medis. (biosalsongen) sen så gick vi tillbaka till klassrummet och gick igenom vad som hände i filmen och pratade lite och lekte någon lek. Till lunch idag va de makaronipudding, godare än vad jag förväntade mig faktiskt.. 11:35 gick vi in och då hade vi svenska, vi höll på med krönika. fattade inget och de gör jag fortfarande inte..krönika? när svenska lektionen var slut gick vi till bilden och hade lektion och efter de hade vi spanska. slutade dagen med en lektion av engelska. måste bara säga att min älskade colin är tillbaka i skolan. han går ju på kryckor och därför är han lite särbehanlad menmen:] typ fubbigt på sätt & vis.

min söta sötnos<3

hittat min livs kärlek på youtube

har hittat min livs kärlek<3 så himla söt och grym. snälla väx upp och gift dig med mig?

sweet

idag hade vi elevens val efter lunch och jag hade sexualkunskap. skulle ha prao men hittade ingen prao plats. på sexualkunskapen planerade vi lite och såg romeo och julia. sen så gick vi på byn och frågade frågor. när jag kom hem gjorde jag läxan och åt. nu är jag med madde och de har jag varit ett tag, men aja. vi har snackat med några på skype och ska snart spela LOL I think. vi for nyss och köpte glass på shell,GOTT:D
söt colin som vi htitade på ellen och sofies förra blogg. schnyygggingen ;)
brudmagneten där asså;)

I LOVE YOU


är volvo för killar?

är kanske lite efter men...de är ju en killsymbol på volvo märket..är inte volvo för tjejer å elr?
aja. pusshej roligt inlägg

colin älskar dig justin bieber

Träningen gick bra. Nu har jag just duschat å nu sitter jag å skypar med colin,emil,jonas och sötmaddepadde<3
colin sitter och sjunger till justin bieber och massa andra..har bara lust å spela in!<3
gullunge

wilma är den nya eddie meduza

hahah wilma har lånat tröjan av mig för att hon ska ha den i skolan måndag,onsdag och torsdag.
har hon inte på den då blir hon skyldig mig 200 :- . har hon jacka utanpå blir hon skyldig mig 50 :-
säg till om ni ser henne med jacka på;) ta kort på henne då utan att hon vet om de ;)
men hon får ha jacka på sig från och till matan och i bussen till skolan å hem.

sexleksak

Haha efter fysiken idag så sprang jag och moa och gömde oss för madde. de va as kul. de slutade med att vi hamnade utomhus. ↓ sen så gick vi då in å satte oss i ett hörn typ. madde blev lite maaaaaaaaaaaad ;) haha. sen blev vi friends igen (A) standard. sista lektionen hade vi svenska prov i läsförståelse. nu är jag med madde och vi har typ ätit banankaka å sett på massa rackartygar videos :) nu ska jag byta om och sen fara till henne å sen träning (Y) asum. träningen slutar typ halv 10.
min fina flicka..♥
med sin fina tungpiercing♥ xoxo

(sekleksak)

skola

Sitter i datasalen med bästklassen å efter den här lektionen blir de svenska -.-' nu slutar vi så vi hörs när jag kmr hem. då blir de å städa å se på oth.

älskardig moa.


videoblogg



julia♥

Har varit hos julia tills typ 11 och då kom mamma och hämtade oss och nu är vi här hemma hos mig. hon ska sova här. Hos henne såg vi på fjorton suger och sen spelade vi xbox och busade. nu är vi då som sagt hemma hos mig och sitter på en madrass å har de skoj....-.-' hejdå.:) xoxo

hjärtat stannade

Har jobbat på halvmaraton idag från klockan 10 - 15. jag och några andra delade ut godispåsar och medalj när dom kom i mål. halvmaraton är en spring tävling. de va sjukt dåligt väder och höll på frysa ihjäl..mest om fingrarna konstigt nog. på slutet så hände detta: ↓
en kille föll ihop å hjärtat stannade. ambulansen kom efter 10 minuter. vet inte om han överlevde eller inte. ska inte gå in på detaljer. de var hemskt i allafall

begravning...

Nu har jag varit på begravning då. jag,elise och mewika startade med att sjunga "gabriellas sång" och senare på begravningen sjöng vi alla "tears in heaven". på fikat så skulle jag sjunga "en sång från hjärtat" men han ingen som spelade till så igår fick jag lära mig att spela piano. så...jag sjöng och spelade,men mewika sjöng också med mig! det lät as bra. Sen så åt vi även smörgåstårta och sen tårta. Nu är jag hemma och ska snart fara till jesper♥


mobilblogg

Hej!idag så kom jag mycket närmare en av mina vänner,sjukt glad över de!har varit lite ovänner men nu är de bra.klockan halv 1 for jag till mewika och gjorde mig i ordning för begravning.


I'm yours

HELT FANTASTISKT vad jag bloggar bra...NOT! ♥♥ igår så hände de väl inge speciellt I thiiink. efter skolan for jag,elise och mewika å övade inför begravning. sen så hade jag träning. träffade colin..killen som bröt fotleden när han spelade fotbolls match bara för att han är oskillad..till skillnad från mig :) på kvällen blev de å plugga och duscha.


redigering på bloggen

redigering på bloggen!

<3

älskar dig bebi, fixa headern när du  kan, tog ba nån för tillfället(A)
//emelie

tortilla española y gazpacho

TJOH! sitter i rummet och pluggar,ritar och lyssnar på musik. händer väl att jag kikar in på facebook lite också men..ska ta tag i läxorna nu. har ju sexualkunskapsprov på fredag. på lagpasset idag hade hela våran spanska grupp HK, där gjorde vi tortilla española och gazpacho. vi fick följa ett spanskt recept och göra efter de :) gott. efter skolan for vi och repa med bandet, sen drog jag hem. och de jag gör nu...skrev jag i första meningen :) pusshej.
tortilla española och gazpacho
stilig bild ;) han är ledig brudar/killar, hahahhaah:)

<3


hatar å saknar

hata snö..

sakna er å sakna badtunna.




sexualkunskap

Har bakat idag och ska fara och leverera de till min faster:) 15 från min klass har bakat så vi ska tjäna in pengar till klasskassan. Sitter nu och pluggar sexualkunskap, vi har prov i det på fredag. Snart ska jag diska och sen ska jag fara och leverera de. ses

valborg

Min valborg bestod av god mat med familjen och sen drog jag ut med madde tvärt. Klockan 8 tog jag bussen in till vännäsby för att vara med jesper. Vi spelade kort,hade lite valborgsmys och såg på film. Petra,Mewika,Marcus,Dexter,Julia,Johanna och Robin kom utanför jespers hus så vi stod på balkongen och snackade med dom ett tag. :) pappa kom och hämtade mig efter 12 och vi hämtade även upp mewika också så hon åkte med oss tillbaka till vännäs.
har inget kort på en brasa..tyävrr.
hade ni en bra valborg? vad gjorde ni?:)

la, la, la


take my hand and never let me go


jag och min brud moa.
någon som väldigt mycket betyder asså
alltid på humör och våran humor!
älskar dig.
charmig bild