:D

på HK;n idag gjorde vi smootie, jag colin och isac var i en grupp. den blev inge god...
kommer inte ihåg nått mer speciellt som hände...bara dryga lektioner..
nu ska jag äta och sen va med kompis :) höres bästa ♥
boysboysboys
stekte lite på lektion med olles keps, jao.
U S C H! smootie med banan och pepparkakor...

dag 7


snart blir det att värma sig under täcket♥

ikväll for jag och kollade på killarna spela match, dom förlorade med 13-2 på täfteå...täfteå är grymma! sen gick jag ner på byn.träffade ida och ylva med mere. å milton :) när jag skulle hem följde han med mig nästan hem :) sweet. fett kallt ute alltså..ska nu plugga lite till sen sova :) ska bli skönt att krypa ner under täcket..♥
'
 

en vacker människa

fina du♥

dag 6


SNÖ

SNÖN är här! har haft det rätt så okej i skolan. jobbigt. gick med rasmus och simon hem :)
snackade lol hela vägen. haha. när jag kom hem satte jag mig och spelade lol med jesper
och spelade gitarr och sjöng för marcus i skype. nu har jag pluggat till hk imorgon.
har läxa, massa ord...nu ska jag äta våfflor och ikväll ska jag fara och se colins match kl
20:00 på hammarhallen tror jag det var ♥
 
 

spydde

Idag har det bara gått bra. Har tränat till en hemlig grej vi ska göra på lucia cupen i skolan!:) kan inte säga det för det kan vara andra än dom som går i årskurs 9 på hammarskolan som läser min blogg så...shh about that !:)♥ men det kommer i allafall bli jävulskt grymt säger jag bara! 
Efter skolan drog jag till madde, låg och myste i hennes säng, såg lite one tree hill, eva och adam och massa..bytte film hela tiden för jag kunde inte bestäma mig vad jag ville se..:]]  som vanligt.

Sen for jag och åt middag och efterrätt hos farmor och farfar och på kvällen blev det träning. For hem tidigare från träningen för jag spydde... nu har jag just duschat och nu ska jag sova...får se om det blir skola i morgon eller inte. ha så bra så länge! pusshej!
 
jag idag ;D

dag 5


dag 4


kvällens grymmaste killar

efter skolan följde jag med madde när hon klippte sig och sen for vi till henne och åt och såg på portkod 1321. For sen på konsert ikväll också men ikväll sjöng inte jag utan det var andra som uppträdde. må säga att mina kompisar (som är på bilden här nere) va så fruktansvärt grymma! sjukt duktiga!  nu är jag hemma och har sett dom sista avsnitten av portkod :)
suddig bild dock...mobilkvalla.

träffa hit och träffa dit

Idag var det ingen speciellt som hände på skolan förutom att 12:15 for jag och Sofie och repeterade inför kvällens konsert på medborgarhuset. Efter det träffade jag Milton en snabbis och sen hade jag engelska och matte. Klockan 14:20 slutade vi för dagen och då gick jag,madde,colin och erik ner på byn, Träffa Jocke (?) och Milton och sen stack alla så då gick jag och madde och köpte munkar ♥ Sen träffade vi Milton en snabbis innan jag och madde for på spelning. Känner att jag träffade Milton mycket idag :]]♥ grym grabb det där! Ikväll har jag och Sofie sjungit på medborgarhuset. Vi sjöng decembernatt, även kallad hallelujah. gick rätt bra fast vi var hur nervösa som helst. har även nästan feber och mådde skit. Älsklingen kommer hit ikväll och ska sova här så...det blir bättre! puss

dag 3


kling kling

Varit och gått power walk med mamma i en timme ikväll, innan solsidan började. Innan dess bakade jag bullar och dom blev suveräna! bara att komma förbi så får jag bjuda på en bulle! :) Jag har just pluggat matte , tagit en varm skön dusch och nu sitter jag och klingar på gitarr med lite sång. 

här bakas det

Håller på att saffransbullar nu men medans dom ska jäsa i 60 minuter passar jag på att göra matte, då blir Jörgen (läraren) glad. haha.är lite efter i matten..
testade på att göra en animering i photoshop. lätt när man vet hur man ska göra säger jag bara...

never give up

NEVER GIVE UP.
try to do what you really want to do.
where there is love and inspiration
you can not go wrong

dag 2


va nog sjukt trött

Va hos Zamira ungefär en timme. låg i hennes säng, fett skönt. haha. Sen for jag till Jesper. Vid 22 kom även Dennis dit och då såg vi film fast jag var nog sjukt trött för jag låg och sov i Jespers knä ♥ Testade Jespers jobbarbyxor..sexigt...hah

Min härliga

Hade en härlig natt med madde. Vi spelade för det mesta lol med colin och grabbarna. Vi vann över colin när vi mötte han! skillad vi är eller vad? sen så såg vi även på solsidan och jag pratade med milton och madde med *världens bästa* gick och la oss vid halv 6 och vaknade typ 12 trorjag. For hem etter 13 någon gång. skulle fara och gratta min kusin Nora som har fyllt 9 år. Grattis i efterskott fina kusin. Snart ska jag fara till vännäsby och träffa zamira och sen jesper♥ ska bli kul som vanligt.
söta kusin

dag 1


Thailand, dag 11 och dag 12

Onsdag 7 November
 
Vi var vid poolen hela dagen. Spelade rundpingis,solade,badade,tränade och spelade biljard. Åt lunch klockan 13 ungefär vid en resturang vid stranden. Påvägen hem köpte jag en magnum glass för 40bath = 10 kronor. Sen gick vi tillbaka till poolen, brände mig såklart.På kvällen åt vi middag på ett ställe där vi hade aldrig ätit förut. Till efterrätt köpte jag en banan pannkaka med nutella och sen köpte jag chips. På vägen hem matade jag en elefant men elefanten ville mer ha mig än dom där bananerna..verkar det som.
söööt
banan pannkaka med nutella
chips

förlåt för dåliga bilder men hade bara mobilen med mig..
 
Torsdag 8 November
 
blev väckt av att pappa hade hög volym på tv;n...ha ha ha. satte mig och åt frukost och sen gick jag ut till poolen som vanligt. Så sjukt vackert väder!!! Låg och solade och sen tog jag några matcher mot emil i pinigs, förlorade. Åt lunch just efter 13 på en ny restaurang som heter W.I.N.E, jättefin restaurang och god mat. Jag tog en margarita pizza och en apelsin juice. På kvällen for jag, mamma, Gustav, Carola, Evelina och Emil och tog massage i en timme, fett skönt! Evelina var med i thaiboxning med en riktig thaitränare.
solade
apelsin juicen och pizzan.
thaiboxning, muskler!!

dina fina ögon

Hade so prov idag. Gick väll bättre än vad jag förväntade mig, helt klart. På lunchrasten for jag och madde ner på konsum och köpte vingummi för 10 kr. Efter skolan for jag hem och satte mig vid datorn, fixade mig lite. Nu är jag med madde och det har jag varit hela kvällen. Vi sitter och spelar lol mot colin, såklart vann vi ju! vad annars?
ska sova här.

börjar imorgon med..

 

10 månader


dead by april kommer till Vännäs


airplane mode...does it work?


haft praso

har varit på praso idag. va på dragonskolan först på frisör linjen och sen for jag på midgård, musik linjen
jag har ingen aning vad jag ska ta men jag tror jag ska ta frisör fast jag älskar att hålla på med musik
men svårt att få jobb i musik branschen...

det bara är så


Thailand, dag 9 och dag 10

Måndag 5 Oktober
 
For till stranden med bussen klockan 9 på morgonen. Åt god frukost innan. Vi åt lunchen påväg hem från stranden. Klockan 15:00 var Gustav och Evelina med i thaiboxningen på hotellet. En kul grej bara. På kvällen tog vi en tuk tuk upp på berget till en reaggebar och åt jättegod mat till solnedgången.
solnedgången
mini ödla
ljus
lampa
min och emils, haha
 
Tisdag 6 Oktober
 
Vi åkte på en utflykt och for och snorkla hela dagen. Vi snorklade både från stranden och båten. Vi var på öarna raya island och caral island. Man såg sjukt mycket fina fiskar. Synd att jag inte hann köpa en undervattenskamera...Vi köpte bröd så vi kunde mata fiskarna och när man slängde i en brödbit blev det plötsligt ungefär 100 fiskar till där på 2 sekunder. Vi kom hem vid 17 och då for jag,pappa,Evelina och Emil och såg på thaiboxning när dom tränade. Killarna som tränade var nog sjukt vältränad! Dom hade 8-pack, en kille var 12 år. Helt sick. Vi åt inte mat ute på en restaurang som vi har gjort alla andra kvällar utan vi köpte plockmat som vi åt hemma istället. 
haha, högra båten åkte vi med. inte den vänstra tyvärr..
en liten pepsi. fick dom gratis men annars som ni kan se kostar dom 10 bath. (2,50 svenska kronor ungefär)
jag. det var så sjukt kul! går inte att förklara känslan. Ni ska inte vara höjdrädda i allafall!
ta mig tillbaka
brorsan

raggbrudarna

Försov mig lite imorse men hann ändå till skolan men hann nästan inte fixa mig något eller äta någon frukost :/
Hade dans idag på skolan på idrotten, våran grupp är bäst bara så ni vet! Fast det var väll det ni redan förstod..
Raggmunkar till lunch. Jag,Moa och Maja love it! raggbrudarna. Halv 3 hade jag och Sofie sånglektion på VegaSkolan. Efter det hade vi det lite...trevligt, eller hur Sofie? Vill så gärna berätta men ändå inte så vi skippar det men kan lova att det är det mest tokigaste, roligaste vi har gjort!:)
 

hannes färgade håret på skolan

skola, helt okej idag. hannes färgade sitt hår så jag och emelie försökte skölja ur det. asså han var blond innan och nu är han typ mörkbrun/svart. söt kille det där..;) efter skolan for jag,madde och johanna på spelning. vi har en privat musiklärare som hjälper oss nu på måndagar i 4 veckor. Han heter Tobias och asså är grymmare än grymmast! säger det bara. Ikväll har jag varit på träning och pluggat. nu blir det ännu mer plugg. puss

twillight part 2

nu blir det å se twillight med madde,jesper,colin och marcus. ha så bra så länge då!

Kvällen som är oförglömbar

for in till stan igår klockan 18:10 med bussen. Jag,Zamira,Madde och Emelie drog in. Jag frös väldigt mycket och vi skyndade oss in till max tror jag det var. haha. Satt där och värmde oss och sen gick vi till donken och värmde oss. Vid 20:30 ungefär så träffade vi Matte och Markus med mera. Träffade Alexander och Fredrik, Vi hade riktigt kul ändå igår. På kvällen blev jag sviiinhungrig så vi drog till donken och åt. Vid 00:20 kom Lagge och Andreas och hämtade oss. När jag kom hem va jag bara trött och less så försökte sova direkt men gick inge vidare men somna tillslut ett tag.

ikväll drar vi

ikväll drar jag,madde,emelie och zamira in till umeå. träffa kompisar och ha det så sjukt skoj och bara leva livet!
kommer hem sent ikväll!
 

PhotoshopCS5 och lite till

Spenderade hela min kväll med underbara Emelie. Vi har suttit och redigerat min blogg och laddat ner PhotoshopCS5. Kan det inte så bra just nu men ska försöka lära mig allt mer för varje dag som går! Det blev en sen kväll igår. Vi laddade ner olika sims 3 spel så vi satt och spelade det och sen höll jag på smsa med en kompis. 
 
Vi blev väckta av mamma vid halv 12 idag, emelie for hem vid 12 och nu sitter jag och skypar med min älskling.

ny baksida till Iphone


Thailand, dag 7 och dag 8

Lördag 3 Oktober
 
Har varit vid stranden ett tag, väldigt varmt var det. Varmaste dagen känns det som. På vägen tillbaka till hotellet stannade vi och åt lunch och sen va vid poolen. Somnade vid poolen i solstolen ungefär 45 minuter men som tur var så brände jag mig ingenting. Efter det gick jag upp och duschade. Jag och mamma for sen och skulle shoppa lite men då började det spöregna så vi väntade tills det var över. Jag köpte en USA bikini. Det var det enda jag köpte den dagen..haha. Sen blev det middag på en fin restaurang och senare på kvällen satt vi ute på balkongen och pratade och hade skoj. Efter det gick jag in till hotellrummet och skypade.
mango juice
 
Söndag 4 Oktober

Chillade vid poolen. Åt frukost på balkongen. Det regnade rätt så mycket men det var sol typ max 30 minuter..haha. Vi spelade fotboll och badade i regnet. Vi for och åt middag på café opera där det fanns live musik och det var sjukt god mat. Jag köpte en calzone, haha. Blå husets pizza i Vännäsby kan jag lova är mycket godare men den där calzonen var inte så tokig heller..På kvällen spelade jag och mamma kort och vi hade en ödla i rummet...vi fick inte ut den..tyvärr.
spelade fotboll i regnet
waving pool

trängde ihop oss

Vi slutade klockan just innan 11 idag. emelie följde med mig hem och vi satt och nördade lol. är fortfarande med henne, hon ska sova här (Y) åkt bil med brorsan. trängde ihop oss med hans kompisar. sen har dom haft lite fest här och nu ska dom till stan på five. Jag och emelie är hemma och ska spela lol och sims 3 ♥♥ haha
kvällens♥♥
 

mitt praso val

Fått veta det man valde till praso som vi ska ha på onsdag. Jag har valt frisör på Dragon och musik på Midgård.
Till lunch va det något konstigt men det var rätt gott! Gick och åt med Emelie idag. Det var sjukt länge sedan jag va med henne och typ snacka med henne...haha, men typ. Imorgon ska jag i allafall vara med henne om det går för hennes föräldrar om dom inte ska göra något. På spanska lektionen idag fick vi fika. Vi hade bakat fika och bjöd våran spanska grupp och den andra spanska gruppen för att vi förlorade mot den andra spanska gruppen på ett spanska prov...
Efter skolan följde moa och maja med mig hem och vi har suttit och kollat i skolkatalogen för gymnasiet. Det blev ingen träning för mig idag, är lite smått förkyld. Har spelat lol med kompisar och nu ska jag diska och städa bort lite. Sen blir det att skypa och spela ännu mer tror jag. 

Thailand, dag 5 och dag 6

Torsdag 1 November
 
Började med att vara vid poolen och senare for vi och åt lunch. Dom andra for till stranden efter det medans jag,pappa och roine for tillbaka till hotellet. På hotellet vid 15:30 fick jag lära mig göra "mästervärk" av frukt, t.ex en ros av tomatskal osv. Sen for vi och köpte en fanta jordgubb, yummi. På kvällen köpte vi ananas!  ♥ Vi for och åt middag på en jättefin restaurang och till efterrätt tog jag en mango slush, ♥ loveit. 
fanta jordgubb
mitt mästervärk ♥
mango
 
förlåt för mobilbilder. kameran va på laddning..
 
Fredag 2 November
 
Va vid poolen hela dagen, det var sjukt bra väder men vot tog oss bara inte till stranden. Jag gymmade på morgonen och spelade biljard. Sedan åt vi lunch och sen så skypade jag med kompisarna från Sverige. På kvällen tog vi en tuk tuk till phuket town på en jättestor maknad. Asså lovar...den var huge.Åt middag där också. Sen gick jag på någon toa och det var jätteläskig toa, ni får se på bild där nere....Köpte ett par hörlurar. När vi skulle hem började det regna och blixtra sjukt mycket. 
tuk tuk
tuk tuk musik
kläder
klockor
kycklingspett
bläckfisk
nudlar
den speciella toan..

Thailand, dag 3 och dag 4

Tisdag 30 Oktober

Det blev samma som måndagen att vi for till stranden med bussen klockan 9. Vi köpte majs på stranden, haha. Vi va där tills klockan slog 12 ungefär..Vi gick då hem, det är ungefär 500 meter till hotellet. På vägen tillbaka åt vi lunch på en restaurang i närheten. Jag tog fried noodles in gravy with chicken för 80 bath, ungefär 20 kronor. På kvällen for vi ut och åt middag och då såg vi en elefant och en apa :)
majs ♥
 
Onsdag 31 Oktober
 
For till stranden igen. Skönt med stranden och stora vågor. Lite senare på dagen blev det dåligt väder och regnade så tog inte nå kort med kameran. For och åt lunch när det hade slutat regnat men då började det regna igen då vi satt och åt men slutade när vi hade ätit klart. 
jag och pappa blir nerbrottad av en våg

Thailand, dag 1 och dag 2

Söndag 28 Oktober

Resan blev kortare än beräknat. Den skulle vara kring 12 timmar men blev bara 10 timmar och 25 minuter. Asså känslan när man går ut ur flyget är obeskrivligt. Man ville bara gå in igen för det var så sjukt varmt och brändes om benen. Sen åkte vi buss ungefär 1 timme för att komma till vårat hotell. Vi åt lunch på en restaurang som heter fried rice restaurant. Jag köpte phad thai som är nudlar,grönsaker,kyckling och smått&gott. Sen låg vi vid poolen och solade och badade. På kvällen for vi ut och åt på en restaurang. 
en av poolarna vi hade utanför hotellet. vid den här poolen låg vi alltid och solade. 
phad thai
emil på restaurangen.
 
Måndag 29 Oktober
 

Vi steg upp tidigt och tog en buss till stranden klockan 9. Solade för mycket och brände mig i ansiktet och på kroppen. Det var stora vågor i havet. Såklart så dyker man igenom dom och glömmer hålla för näsa och mun och sväljer allt för mycket saltvatten. När vi kom tillbaka från stranden så chillade vi vid poolen några timmar. Vid klockan 18 tog vi en taxi tll patong där vi va i ett shoppinghus och sen for vi och åt på en jättefin restaurang. Maten va inte den bästa men drycken va då det, jag tog en mango juice så! awsome.
bild från havet då vi hoppas i vågor. fast den där vågen va inte nå stor ju..
mat

I'm back.

hej! är hemma från Thailand. va där i 2 veckor. kom hem på måndag morgon till mitt älskade hus och säng :)
for till skolan på måndagen och efter skolan va jag med efterlängtade jesper ♥ han sov hos mig. idag har vi varit och sett skolbio och sen va jag med madde . åt hos henne, blodpudding. inte det bästa av de bästa men går ner i magen på något vänster. thumbs up! vi har rivit tapet, spacklat och börjat måla :)