;d

hej. förlåt för ingen bloggning igår men va rätt upptagen. va med madde och jesper när jag kom hem. madde åkte med min mamma till flygplatsen så hon träffade mig ganska tidigt när jag kom hem! sjukt jobbigt att sitta på arland flygplats i ungefär 6 timmar dock..:/ men roligt när jag kom hem!;D jesper och madde sov hos mig iaf. och nu är jag ensam och har nästan tid att blogga. därför blir det inget långt inlägg med massa bilder. 
pusshejjj

packat

packat klart nu och nu äter jag en macka. imorgon blir det att vakna vid 7 och klockan 8 blir det att fara till flygplatsen. bilder från idag lägger jag in när jag kommer hem för har redan packat ner sladden och kameran så..:) snacka om att världen är liten. träffade julia engman från Sverige här i barcelona ikväll!;D nice. nuu snackar jag med madde på skype ;D godnatt.

teleferic

idag är det sista dagen jag kan göra något här i barcelona så jag och clara ska fara och åka
någon linbana av något slag. teleferic . sen ikväll ska vi fara och käka middag ute och se
på fontäner i olika färger . (montjuïc fontana) nu håller jag på att snacka med jesper
på skype medans jag packar. 
 

bio

Hemma från stranden nu, solen lyser fortfarande lite, fast det är solnedgång. vi skulle fara dit vid klockan 3 men då for vi till rocío för vi skulle vänta på en kompis men hon kom inte förän klockan halv 5. medans såg jag ett avsnitt av one tree hill,online. sen typ somnade jag i 2 timmar. men sen drog vi till stranden ;d nu är jag då hemma och nu ska jag duscha. sen ska jag och clara fara och se på bio. vi hörs^

-

Ikväll har jag och clara varit och träffat kompisar. vi kom hem vid 1 tiden. nu blir det att gå och lägga sig. Imorgon ska vi nog till stranden och på kvällen ska vi se bio :)

sagrada família

Idag for vi till sagrada família från klockan 12:00-13:00 ungefär. vi bokade biljetten online så vi behövde inte stå i kö...tur de! sjukt varmt idag iaf...sen hade jag och clara slut på vatten och hade slut på biljetter till metron så vi fick gå hem och vi va sur och gnälliga och dampade kohage på trottaren. när vi kom hem drack vi vatten och senare for vi på affären. sen har vi suttit uppe på taket och ätit tårta,nacho chips med smält ost och druckit energidricka. haha , skrattat en del också....

bilder från festen i onsdags

laia


helena och carla

carol och carla

 

 

 

fick några nya vänner ^^


jag är fiskmat

ikväll har jag och clara först träffat rocío och hennes lillkusin i en park och sen for vi till ett shopping center.
i shopping centrumet for vi först längst upp på "taket" eller vad man ska säga. sjukt fin utsikt, man ser hur mycket som helst.efter de for vi med rulltrappa ner och tittade i butiker men jag köpte inget. inte hon heller.
men sen köpte jag en frukt drink typ (banan,mango,jordgubbar,socker och mjölk), och hon köpte våffla med choklad på. förra året då jag var här for jag till det här shopping centrumet med Helena och då köpte vi också den här frukt drinken.
efter ett tag såg jag något jag ville göra. sitta med fötterna i vattnet då fiskarna äter död hud från fötterna. låter typ sjukt äckligt...haha. det kittlade sjukt mycket. det kostade 5€ för 5 minuter, (motsvarar 50 kr ungefär
peace and love

glass till middag

hejhopp!

blev inte att fara och shoppa idag för när vi hade ätit lunch vid 4 så kom clara på att det är söndag idag och då är allt stängt.fail. vi ska dit imorgon istället. men vi stannade hemma och då såg vi på film istället. hon såg en spansk film med rocío och jag såg på shoo bre och snackade med jesper. ikväll vid klockan 9 for vi och åt middag, vilket bestod av glass. nu snackar jag med mamma och jesper på skype. 
 
åååååh min bränna är fortfarande kvar.
 

godmorgon

godmorgon!
vaknade vid halv 12 idag för att jag skulle snacka med jesper på skype. idag ska jag och clara fara och shoppa i något stort hus (xd) någonstans. jag och Helena va där förra året och de är sjukt fin utsikt längst upp. 
 
 

burn

 
idag har vi varit hela dagen på stranden just bredvid flygplatsen. en sjukt fin strand med inga killar som går runt och säger "cola,agua,cerveza" sjukt drygt det är.  brände mig sjukt mycket. min rumpa är typ vit men benen är röda. så sexigt?:D
 

middagen från igår

tänkte visa er middagen vi åt igår. tortilla, bröd, typ skinka av ngt slag. å.. sjukt gott. loveit.

till stranden vid flygplatsen

igår var vi på en bar och träffade carol och carla. vi satt där och snackade både svenska,spanska,engelska,italienska och tyska. hahaha. tror vi inte förstod varandra så bra men de var kul. sen stod vi och dansade på trottoaren och sjöng. vi kom hem någongång efter 1 och då gick vi och la oss ganska direkt.
 
juste...råkade ta bort min kille som vän på facebook. vet inte hur jag gjorde?
 
 
godmorgon nudå.  nu ska vi fara till en lång strand vid flygplatsen. den är jättefin och inte alls mycket med folk. lugnt. så det blir att bada och sola typ hela dagen. skriver när jag kommer hem igen. pusshej
 
 

home

nu är jag och clara hemma från stranden. blev några timmar men ser då f*n ingen skillnad på kroppen. it don´t matter if you are black or white. right? sjukt varmt idag i allafall...tror jag avlider. snart ska jag duscha och sen ska vi nog göra tortilla till middag I th!!!!Nk. I hope so. 

glad midsommar

nu har jag just ätit frukost. clara är på hennes skola och gör något men hon kommer typ tillbaka om 10 minuter kanske?:) då ska vi nog till stranden förmodligen. just nu är det 26 grader och det lär ju bli varmare mitt på dagen. 

vi ses. 



glad midsommar! vad ska ni hitta på?!:D
bilder från förra midsommaren.

tårta

tänkte bara berätta att igår for vi inte till stranden utan vi for och shoppade istället. jag köpte en t-shirt (nirvana tryck) och sen köpte jag även en BH och en present :) hela dagen innan de så bakade vi två "tårtor". kl 00:00 fick vi besök för att en av claras mammas kompis fyllde 50. så då åt vi tårta och hade de bara fintfint. senare på kvällen skypade jag med jesper ♥
körsbär

5 månader med älsklingen

Nikon D3100
fotograf: jag
på bild: jag och min älskling jesper

5 månader med dig nu älskling. önskar att jag kunde ha varit hemma i Sverige och bara pussat dig och gosat med dig nu älskling. men sånt är livet...kommer hem om en vecka babe. jag saknar dig. älskar dig sjukt mycket, det vet du

snart far vi ut

vi har inte kommit oss ut ännu....vi har bakat två kakor åt hennes mammas kompis som fyller år idag. snart så drar vi nog till stranden ett litet tag. efter de ska jag och clara fara på en italiensk resturang här i spanien. komiskt. mycket sol idag också. hela dagen har jag typ smörjt in mig fast jag bara har varit...inne...;s aja. haha. 
 
vi ses.

godmorgon

whooop whooop!tjenavaknade vid 13 idag, somnade typ halv 5-5 så det var bra med lite sovmorgon. snart ska vi äta frukost/lunch eller något. Men clara och paula (tror jag hon heter) är och städar typ ett tält dom hade sovit i för någon vecka sedan. Idag är det vackert väder så jag tror att vi ska till stranden igen. 
-arkiv bild-

grattis emil

grattis emil på din stora dag. äntligen kan du ta moppekortet och börja köra som en riktig man!
ha en riktigt bra födelsedag, vet att det kan bli svårt när inte jag är där men försök i allafall, okej?:)
jag ska kolla om jag hittar något här i barcelona till dig. jag kommer hem nästa vecka c:
vi hörs.
ta't lugnt med festandet nurå, haha

fest

ikvl har vi varit pâ en klubb/fest med hennes kompisar. typ 70 pers. har fâtt nya vänner och säkert nâgra som lägger till mig pâ facebook?:) haha. jag kom hem vid 3 och clara kom hem nyss. nu ska jag snart gâ och lägga mig. xoxo

la playa

Nikon D3100 
fotad i barcelona pâ claras balkong
 

idag har jag och clara varit vid stranden och solat och badat. :) innan de sâ va vi och shoppade lite nära stranden, hon shoppade. sen sâ köpte vi även en ben & jerry glass. idag har det varit typ 29 grader eller nâgot sânt. sjukt varmt tyck dâ jag.

ska till stranden

godmorgon. nu ska jag och clara till stranden och steeeeeka lite. är sjukt bra väder idag men vi får hoppas att jag inte bränner mig, right?:) bloggar väl lite mer när jag kmr hem igen :) ses.

hemma från baren

Nu är jag och clara hemma från baren. vi träffade många av hennes kompisar på vägen dit och i baren. I baren så fanns det ett biljardbord. men jag, clara och rocío dansade mest för att de andra spelade biljard. nu snackar jag med jesper i skype och försöker övertala honom att följa med till stockholm någon gång och åka insane. han säger kanske...men jag tror han inte vågar.
har ni åkt den?


ska på en bar

nu har jag och clara nyss ätit. ikväll ska vi dra till en bar och ta något att dricka och spela biljard. vi ska dit med några av hennes kompisar. innan vi åt va jag och clara och träffade rocío och vi dansade salsa på trottoaren.
nu snackar jag med mamma på skype. nicenice.

våfflor med choklad

Idag har jag, clara och rocío varit och shoppat hela dagen så jag har ont i fötterna. vi har skrattat hur mycket som helst och vi är lite blonda. vi går runt i cirklar och jadu...jag köpte en kofta på affären shana för 120 kr tror jag. för typ en timme sedan åt vi lunch. juste...till fika idag åt vi våfflor med choklad. sjukt gott. nu snackar jag med jesper och madde på facebook. ska snart se "det brinner!" på youtube.

länkbyte #5 med maddez


Madelene är 18 år och bor i en liten stad vid namn Motala. Hon kallas även för Madde.
Om dagarna brukar hon umgås med sina vänner, hon shoppar, fotar och festar en hel del!
Utöver det så är hon helt besatt av färgen rosa vilket man ser på hennes blogg.
Hela hennes blogg är ju rosa.
På hennes blogg skriver hon om allt möjligt. Hon har även tävlingar som ni kan
vara med på om ni vill vinna riktigt fina priser.
Hon tar extremt fint bilder tycker jag!

 

Kika in!

shopping

idag är det ganska varmt men inte sol så vi ska fara och shoppa nu. jag har på mig mina nya shorts från monki och en t-shit :) nice. pusshej

just ätit middag i barcelona

Hejhej! nu sitter jag här i barcelona. vi har just ätit middag och sen skulle vi fara till stranden och se på typ fyrverkerier. dom gör det varje år för att typ välkomna sommaren. så dit ska vi ikväll förmodligen. Resan gick jättebra. det fanns wifi ombord så jag va för det mesta vid facebook på mobilen. :)
arkivbild men det är clara på bilden när hon va hos mig.

I flyget

Sjukt nice med wifi i planet. Det har visats mästerkatten i stövlar nyss här i planet. Det tog slut nyss...Om lite mer än en timme landar vi. Så snart börjar vi fara neråt lite. Har snackat med madde och jesper på facebook<3 saknar dom. Jaha,vad ska man göra nurå?... Ha de bra. Just nu i barcelona är det 27 grader säger dom kaptenen just nu:]

tidinställt

tidinställt
nu far flyget strax. det skulle fara 16:05!
kommer fram till barcelona 19:40 tror jag de va.
hade bra. pussochkram

Sitter på flygplatsen i stockholm. Har sut...

Sitter på flygplatsen i stockholm. Har suttit har sedan klockan 11..har sjukt tråkigt,ni anar inte <3 om ungefär 30 min far flyget. Nu ska jag gå in i flyget. Ses


min snygging

puss snygging.
saknar dig redan.

tider med resandet

9:50 far flyget till stockholm.
är framme där 10:50
så ni får gärna ringa eller smsa mig från klockan
11 till ungefär 4 för..
16:05 far flyget till barcelona
är framme där 19:40



pusshej

ett sista adjö

vi förlorade matchen igår med 3-0...de sög ju verkligen..vi var jättedåliga i första halvlek men åter upphämtade oss i andra halvleken. efter matchen följde madde med mig hem. efter jag duschade kom jesper hit för att han ville träffa mig en sista gång innan jag drar till barcelona idag. jag följde med dom hem en liten bit på kvällen och..ååå..kommer sakna dom så sjukt mkt! mina små änglar ♥♥
men iaf..kunde typ inte sova något idag för jag är så sjukt taggad på att fara dit. nu sitter jag och fikar och svarar på kommentarer...jobbigt. nu måste jag dra. vi ses i stockholm eller barcelona igen :]]
min babe:*

hannes

jag lovade att lägga ut den här vackra bilden på min kompis hannes. så njut här av en väldigt fin kille ♥

30 frågor om mig

1. Hur gammal är du om fem år? 20 år

2. Hur lång är du? 163.

3. Vem ringde du senast? madde

4. Hur löd det senaste sms:et du fick? ååh vill ha dej här nu..kom hit<3

5. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta

6. När såg du senast din mamma? 30 sekunder sedan

7. Vilken ögonfärg har du? Grön/blåa

8. När vaknade du i dag? 12

9. Vilken plats föredrar du minst? svettiga tunnelbanor

10. Var tror du att du befinner dig om tio år? utomlands

11. Vad skrämde dig om natten som barn? spöken

12. Vad fick dig verkligen att skratta senast? mina vänner

13. Hur stor är din säng? vet inte, kom hit och titta själv:)

14. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar

15. Hur många kuddar har du i sängen? 2-4 stycken.

16. Är du social? för det mesta.

17. Tycker du om thaimat? muuums, oja

18. Vad dricker du till frukost? juice, mjölk eller o'boy

19. Tycker du om att mysa/kela? ja det är nice.

20. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja

21. Vill du ha barn? jåårå, men inte ännu

22. Kan du några andra språk än svenska? engelska,lite norska, lite thailändska, spanska, lite tyska

23. Kan du rulla med tungan? jorå

24. Vem är den roligaste människan du känner? madde, hon är crazyyyy

25. Sover du med gosedjur? nääh

26. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja :]] från mamma och pappas bröllop. va typ 1 år trorja..eller något sånt.

27. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min mobil

28. Kan du byta olja på bilen? finns det olja i en bil?

29. Dansar du i bilen? njaa...tror inte de va?

30. Är du lycklig? jadå!


glöm inte bort

säg till om ni vill↑

så lägger jag in en bild eller flera bilder på dig och skriver om dig
och vad du bloggar om osv.

jag har aldrig

Vaknade vid 12 idag, pappa kom in och väckte mig..
igår va ju jag med madde,jesper,simon och olle hos jesper i vännäsby. vi satt vid datorn och ja..asså vi gjorde typ allt möjligt. vi spelade "jag har aldrig" och lyssna på massa musik. den enda som sov över va olle. simon for hem vid halv 12 ungefär och jag och madde fick skjuts av min brorsa hem vid 1. haha olle va jättesöt i min hårförlängning. jag gjorde jespers hår till fjortis hair och han tuperade mitt hår. fluffy.
idag tänker jag fortsätta packa och se på one tree hill. ska även låna en mobil av grannen för min vanliga mobil är på lagning, den har varit på lagning i 4 veckor. mobilen jag har nu är helt konstig..-.-

jag och olle.

1 day left

Nu dröjer de inte länge tills det smäller av. imorgon drar jag. på morgonen. kommer vara borta 11 dar. kommer hem alltså nästa fredag. kommer sakna er alla ♥♥♥
jag kommer kunna blogga ibland men kanske inte så ofta, vi får se ;)

olle kommenterar, ida svarar



haha, asså olle..satt du och kommenterade min blogg medans du va med oss?:) lol :)
jag va ju med du,simon,jesper och madde :D

drar iväg

ska dra till vännäsby nu. hörs sen. stressigt.

2 dagar kvar

snart kommer madde hit. det jag har gjort än så länge idag är att packa min resväska, ätit och målat naglarna. helt sick..om 2 dagar far jag till barcelona. är där från den 18-29 , nice. missar midsommaren men aja...den 21 fyller både mormor och min granne emil åström år så då måste jag köpa något till dom ;) ska kolla om jag hittar något i barcelona. emil fyller ju faktiskt 15, byxmyndig. får väl se vad jag hittar (A)
humor.

vädret i spanien mån-mån

Första veckan jag kommer vara i barcelona ser bra ut iaf.
lite bättre än i vännäs den där veckan.. hahaha.
I vännäs kommer det se ut såhär↓

fintfint ;) lite regn men aja..;) tur att man är i Barcelona då.

lovely

fint väder. drar ut ett tag i shorts och t-shirt. ska på ica och köpa jordgubbar med madde och sen ska jag på banken tvärt. madde följer nog med mig hem och då blire nog att sola. vi hörs.

kommentar


ida ♥ jesper

I love you so much that it hurts in my heart.
You are everything to me jesper.
I'm happy with you
I love you so much that it hurts in my heart.
You are everything to me jesper.
I'm happy with you.
I will never leave you

migrän

vet att jag inte bloggade något igår förutom det där att jag la in bilderna sent igår kväll.
jag va med jesper på dagen men innan de så träffade jag erik tvärt. men jag och jesper gjorde pannacotta och såg på oth. sen hade jag träning på kvällen och efter de va jag med madde ett tag. men hon for hem vid 11. hade sjukt mycket migrän så jag orkade typ ingenting. orkade inte skriva något på bloggen för jag såg suddigt så det hade bara blivigt jobbigt å jagvetinte...
nu är jag vaken iaf och har migrän nu också men inte lika mycket! blir en lugn dag idag.
världens finaste. världens underbaraste människor. ni gör mitt.

skolavslutnings bilder

Dessa får ni än så länge.
fotograf: emma, linn och madde trorja

Sommarlov

idag va de skolavslutning och det var väldigt fint väder. minns förra året då de va inge bra väder alls. hade med mig systemkameran så tog lite kort. fast emma lånade den och tog dom flesta korten. sen så gick jag,jesper,madde,emil,emil,dennis,petra och några fler och käkade pizza nere på byn. Vi fick ju våra betyg idag, är väldigt nöjd över dom. har höjt mig ganska bra på vissa. sen for jag och madde och chillade lite. vi träffade även erik och då färgade jag hans hår ljusbrunt. haha. så vi följde med honom och köpte en hårfärg och en handduk, så gjorde vi det vid älven.
Nikon D3100
klassen .
bjuder på en bild nu och resten imorgon. okej?:)

tagga skolavslutningen

sitter hos madde nu och vi har just badat bubbelbad. imorgon är det skolavslutning! tagga tagga tagga tagga!


ska sova hos madde, sista dagen innan vi går ut 8an

neave.com

blir att fara och sova hos madde. vi ska även bada bubbelbad och kanske spela ett game på lol? westerbeerg adda. aja, lär väl blogga mer ikväll?

fotat nere vid älven



Nikon D3100 18-105 mm.
va ute och fotade nere vid älven nydligen. vattnet är sjukt högt just nu. dom släpper ju på.
nu har jag spelat två game på lol och va just ute och fotade. nu ska jag se ett avsnitt one tree hill och sen ska jag höra med mamma om jag kan sova hos madde ikväll. vi får hoppas att det går.

brännbollsturnering


Nikon D3100
mamma köpte vattenmelon igår så jag äter upp resten nu. gott.

idag började det med att jag och några till stod och delade ut våra mästervärk gjorda av marsipan och smält choklad uppepå. vi bjöd på det och saft. Vi hade gjort snippor,snoppar,bröst,spermier osv...efter lunch hade vi brännbollsturnering typ. vi förlorade mot 8A och 8C men vann mot 8D. sjukt varmt idag, höll på dö. råkade bita min kille i läppen , typ igenom läppen. han började blöda otroligt mkt..förlåt.

sverige förlorade

Nikon D3100
sminkningen idag dårå.

ja..det där sög ju. Sverige förlorade med 2-1 mot Ukraina. Dom var så nära på slutet men dom sköt bara över. Dom kom inte till så mycket avslut, haha precis som vårat lag då.  nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig. imorgon ska jag stå och ge ut snippor,snoppar,bröst och massa mer av marsipan. vi gjorde dom idag på lektionen. sista dagen imorgon innan avslutningen. puss.

fotbolls em, sverige - ukraina

google

nu är det fotbolls em, sverige mot ukraina. det ligger fortfarande 0-0 och det är halvlek nu men matchen börjar snart igen. vi får väl hoppas på att sverige vinner, right? mamma har varit och köpt vaniljsås och frukter så jag har skärt upp mango,vattenmelon och sharonfrukt med vaniljsås. mums. men nu börjar de så vi ses.

internet fuckar upp sig.


Nikon D3100
jag, idag.
kom just hem från träningen som gick väldigt bra fast de va så varmt ute. ska nu spela lol med madde och emil. idag spelade jag också lol med dennis och madde men internet slutade fungera så...kunde inte spela...
efter det här blir det att duscha med hårinpackning och lite spa behandling ;) sen ska jag se på fotbolls em på tv, det är ukarina mot sverige♥♥♥

slutade tidigare än 15:10 iaf..

fick sluta typ tio över 1 idag. härligt. nu sitter jag och ser på oth och snart ska jag spela lol med madde. ikväll har jag  träning klockan halv 6 - 7 :)

äta fitta och kuk?

imorgon blir det skola. sexualkunskap hela dagen. sista dagen på elevensval. nice. vi ska baka pepparkakor som är formade till fittor och kukar. haha okeeej?:) berättar mer imorgon. sjukt trött. hade bra.

saknar

saknar så otroligt mkt asså♥♥
fina hästar.

min känsla just nu

sådär känner jag exakt just nu....
smsa mig? har tråkigt...

kämpande match i varmt väder

Har nu varit och spelat match mot röbäck i röbäck. vi vann med 2-0 fast det var tufft och att det var så varmt. jag har ju förväntat mig att det skulle regna eftersom det gjorde det här,så jag hade underställ. vi bytte laguppställning just innan match så vi spelade 4, 2, 3, 1 :) fattade ingenting men aja, vi lärde oss lite nya saker. Efter matchen for jag,madde,petra och mamma (♥) och köpte glass och sen for vi hem. nu ska jag äta mat, grillat (gott) sen duscha. pusshej

bild från förra året

pojkvännennnn<333

varit i stan idag och nu ska jag till pojkvännen. vi hörs.

jordgubbar,glass och grädde

hemma från match nu och har just duschat. vi vann med 3-0. grymt. vi har platsen kvar på första plats i serien! sofie gjorde illa knät, och frida gjorde illa magen trorja. nu har jag just duschat och ska äta nu jordgubbar,grädde och glass. gottiigott! ikväll far jag till madde♥ snyggingen min. men nu ska jag vänta på att hon ska smsa mig så jag kan fara, medans ska jag se oth avsnitt 17,säsong 4.
en bild för ett tag sedan.

fotbollsmatch mot umeå södra

snart blir det match mot dom som ligger sist i serien. men vi ska inte underskatta dom för de (A) dom kanske har nå små snabba som tar sig förbi mig ;) hihihi. men nu ska jag se klart oth avsnittet och sen ska vi fara. ses

sista lektionen innan helg

Nikon D3100
foto: madelene lundqvist
kom just hem, vi fick sluta lite tidigare från sexualkunskapen idag. lektionerna fram till lunch höll vi på med att göra våra sex planscher. jag,mewika och madde håller på med området onani men nu är vi klar med det. till lunch blev det hamburgare och sen på rasten spelade vi volleyboll. efter lunchen såg vi på små snuttar av filmer och sen slutade vi typ 14:10. nu ser jag på one tree hill. saknar min kille.


jockiboi och widerstedt show

sitter och ser på jockiboi och widerstedt show. del 5/6 har just kommit ut. eller den kom ut 19:00 på jockisbois.se :D grym blogg. hahahah, han är lite speciell, en aning...titta vettjá. längtar tills den sista delen kommer ut. här nedanför kan ni se alla om ni vill ↓

del 1

del 2

del 3

del 4


och del 5 är ju längst upp, sen har inte del 6 kommit ut ännu


varit med maja och sett oth hela tiden

Nyss for maja hem. Hon följde med mig hem efter skolan och vi har sett tre avsnitt utav one tree hill. vi åt även kakor och drack saft ♥♥ om en timme har jag träning, ska höra med madde om hon vill cykla med mig dit (A) men nu ska jag se ett till avsnitt av oth och sen byta om. hade bra.

bare bea på sexualkunskap

sitter nere på byn i biblioteket med madde och mewika. vi har ju sexualkunskap (elevens val) och innan lunch såg vi bare bea och sen efter lunch har vi varit nere i biblioteket. vi håller på att söka fakta om onani. nice. slutar typ 3 och då ska jag vara med maja. ses

firande

Det har varit firande av födelsedag och bröllopsdag idag! mycket främmande och har ätit gó fika. klockan halv 3 for jag,madde,petra,moa och madde och såg på killarnas match i regnet..men nu kommer det fina bilder.
min älskade pappa som fyller år idag. att han har hållit sig så snygg alla dessa år! ♥♥
älskar dig pappa. du får aldrig lämna mig.
pappa och mammas bröllopsdag idag. 14 år sedan gifte dom sig. då va jag 1 år så jag va med på bröllopet.
så gulliga dom är. ♥ jag minns inget av bröllopet förutom vad jag hade för kläder. klänningen jag hade har jag även kvar i min garderob
lockat hår idag.
tänkte testa ha lockat för att jag kanske ska ha det på skolavslutningen också.
är det fint?
kaffe - inte gott. testade inte just då men har testat förr..usch. det är lite gott med hur mycket socker som helst i men det är inte bra att börja vänja sig att dricka kaffe med mycket socker.

lol

har nu spelat lol med madde,jesper,dennis och marcus. vi vann wtf!! adda mig på lol westerbeerg och madde xXproenhorningXx

elevens val, sexualkunskap

¨
Har haft elevens val hela dagen idag och jag har secualkunskap. vi har elevensval tors , fre och måndag.
sista lektionen fick vi he en kondom på en dildo och ha på oss glidmedel på händerna osv. olle blåste
upp kondomen jättestor, som ni ser på bilden här ovanför. efter skolan va jag med madde och vi bakade och såg på oth. sen åt vi här och sen for vi till henne och då träffade vi lucas,robin,moa,maja & emma. men nu
är vi hemma hos mig och nu ska vi spela lol.
sjukt gott.

en kortfattad madde

är med madde nurå och vi har just bakat kladdkaka. berättar om dagen senare jaoO!O!O!!:D nu ska vi dra tvärt till madde och sen till mig igen, madde ska sova här. kortfattat okbra?`:) ses

typ...spabehandling?

Idag har jag då haft skola och sen for jag direkt hem och käkade. vid kvart över 4 for jag och mötte moa och maja. jag och moa följde med när maja for och klippte sig, det blev så vackert så!♥♥ sen for vi hem till dom och då färgade maja håret på sig själv och jag färgade moas hår. sen så plockade jag deras ögonbryn också. vid 8 for vi från dom för då skulle jag på träning och dom for och tittade på den ett tag. nu är jag hemma och har just duschat. hörs.


2 veckor kvar...;D

militärgrabben

sony ericsson hazel (reservmobil)
olle och hans häftiga militärtröja

haha dagen började då bra! jag hade håltimme först för att kemin och tekniken gick bort för att jörgen va borta och johnny va på möte. hela 8B blev bjuden på fika på HKn av våran lärare maggan. till lunch blev det pannkaka med sylt♥♥♥ och sen hade vi engelska och där fick vi sluta tidigare för att vi var klara med det vi skulle göra. på so lektionen fortsatte vi med våran egna projekt och jag håller på med relationer,otrohetmisshandel och sånt. imorgon ska jag lämna in den, blev inte klar idag..:/ sen så skrev vi ut massa papper..kolla i inläggen under slutade dagen med städning av skåpen..

har någon sett olles häst?♥

hahhahahahhahahhahahhaha. det där är våran humor på so lektionerna. någon som har sett olles häst?:):):) hahaha, han saknar den sååååå...gullegullgull!


tråkig till en rolig kväll

den här kvällen va tänkt att jag skulle städa men sen så kom maja och madde hit och då blev kvällen plötligt mycket roligare. annars hade jag bara städat och sen suttit hemma själv och inte gjort någonting..
imorgon blir det att stiga upp tidigt inför skolan. känns ju surt de.
neave.com
dock inte sminkad eller fixad i håret.

först i tabellen nu


Nikon D3100 - 18-105 mm
även ny tröja, köpt på bik bok för 79:-

Inatt sov jesper hos mig och vi vakna där vid 10. Igår såg vi typ film och tittade på jockibois blogg och gaybloggen. Idag har jag spelat match och vi mötte sävar och vann med 2-1. grymt bra jobbat tjejer. Dom låg på första plats i tabellen men nu har vi gått om dom så vi ligger etta! vi är grymma.


min skolavslutningsklänning

tänkte visa er min klänning som jag köpte igår.
min nya skolavslutningsklänning. köpt på gina tricot för 199:-
skorna köpte jag för länge sedan på scorett för 399:-
btw, ser ni brännan på höger sida?...inte ok.

bokad resa till spanien

då va resan bokad till spanien. ska fara dit själv men bo hos en familj. har bott där förut också och nu
blir det igen :) så sjukt härligt ;D

äntligen har jag fixat avslutningsklänning

Idag drog jag och wilma in till stan med 10:40 bussen. har köpt två linnen,en bikini överdel, solbrillor och en avslutningsklänning :) jättenöjd över allting. wilma köpte ett par otroligt snygga skor, är så avis, ville också ha dom ju (Y) dom hade en liten klack och va blommiga :] nawie. nu är jag hemma och gustav har massa kompisar här som har typ lite festiifestfest och ska göra mat. dom är så snälla att dom bjud mig å :]]] haha annars hade jag väll fått ätit ute på vägen eller något? ikväll kommer jesper hit igen :)♥♥♥

fredag

förlåt för as grym uppdatering,right?:)
men igår va det då fredag och det drygaste med igår va idrotten då vi var tvungen att vara ute fast de spöregnade...när jag skulle hem började det hagla vilket inte va OKEJ någonstans. på kvällen for jag,moa,maja och madde till lobbyn för det var folk som spelade och sjöng där och sen drog vi ner på shell och chilla. sen kom jesper dit och många fler. vid 10 for jag och jesper hem för då såg vi på oth och åt glass och chokladsås (Y)
saknar<3

fattade att de skulle komma

fattade att de skulle komma en remix på den här...fail