nyårsafton

nu har jag fixat mig och allt. ska nu över till grannarna. mer uppdatering kommer ikväll/imorgon eller ja..i morgon på dagen.gott nytt år!

hejsvejs

nu ska vi snart till vega skolans idrottssal och ha lite tävlingar;D vi ses väl senare!:) vet inte om jag hinner säga gott nytt år i förskott till alla men vissa kanske?:) ni får väl se om jag kommenterar just eran blogg!:)<3 kommenterar ni, kommenterar jag(A) men annars..gott nytt år i förskott<3

sims nördar.com?

jag och emelie sitter och degar sims och facebook. retards en sån här fredag kväll? i morgon ska hon följa med oss och två andra familjer till vega skolans idrottssal och där kommer de bli pingis turnering och innebandy, barnen mot vuxna. Heja emelie, du kmr klara de här..(hon suger i innebandy, HAHHAHA älskar dig emelie<3)
vi ska vara där 11 så vi måste snart gå och lägga oss och sova så vi inte är allt för trötta i morgon ;D
404987_245355402199989_114982095237321_611765_351377352_n_large

chena bloggN

nyss varit på begravning, alla satt typ och grät.. sjukt..
ida sjöng, en sång från hjärtat, och de lät asbra;D
nu ska vi iaf till stan och se sherlock holmes, tvåan, tagga!
åker hem 23.30, får se vad vi hittar på sen, kanske dansmatta igen?haha♥
älskar dig bebe,!
/emelieduvetvem

osminkad brud

Godmorgon. Mamma väckte mig idag vid kanske 11?låg kvar i sängen ett tag men nu är jag uppe. nu sitter jag och käkar frukost vid datorn för att jag ska se en film. jag ska se Sherlock Holmes för jag har inte sett den,alltså den första. Vill gärna se den innan ikväll då jag och emelie ska fara och se den andra filmen i Umeå. juste,hon kommer hit vid typ 13:15 för att hon ska följa med mig på begravningen.

idag är de den stora dagen då jag ska sjunga igen ;) hoppas de går lika bra, kanske ännu bättre den här gången,right?:)



söt osminkad brud osv osv..



ska sjunga på begravning igen

igår då så "lanade" jag och madde som sagt haha. vi gick upp vid 3 för att de typ spökade där nere...sen typ ,ja jag vne. vne när madde somnade men jag typ började försöka sova där vid halv 5. trött som faen efter en lång och jobbig dag. men idag så vaknade vi vid 12:15. 13:30 skulle jag vara i vännäsby för att träna in låten som jag ska sjunga i morgon på begravningen. madde följde med och lyssnade. nu är vi hemma igen och vi tänker spela lite sims. hihi. pusshej!
minns du sommaren madde?<333

lingonsnöpp?

hahha jag och madde sitter fortfarande nere i köket och "lanar" , haha vi spelar sims och är inne på facebook och lyssnar på musik. hahah vi har typ grymt roligt, skrattar åt vad som helst. typ lite trötta vi är?:]] lovar att typ pappa kommer att väcka oss typ 7 på morgonen innan han börjar jobba, bah jippy skoj!? fast...röv? ;d aja, hade gött lingon snöpp!


kära läsare


it´s lol time , lol time..

ikväll vann vi över killarna med 4-2 . nu är jag hos mig och madde är även här :) nu sitter vi nere i köket och ska lana ;) hahahhaha. LOL you know ;D fast madde ska spela sims och typ snacka på facebook ;) de kmr även jag, hehehehee.bajskooorovar, loveuuu!!!ses

fotbad

idag for jag iväg på fotbollsträning kl 11-13:00. när jag kom hem duschade jag och sen fikade jag och mamma. sen satte jag mig vid datorn och lyssnade på musik och fixade fram ackord till en sång. jag ska få sjunga på en till begravning nu på fredag igen :] nu har jag nyss ätit och nu sitter jag nere i köket och har fotbad, jätteskönt. pappa fick fotbads apparat i julklapp så..den använder jag nu. ikväll klockan 19:00 har vi träningmatch i innebandy mot pojkarna. sen efter de så ska madde sova hos mig ;d grymt länge sedan jag va med henne,jao.


bra kväll men isac bara klagar :]

ikväll har jag lyssnat för det mesta på musik på datorn och sett film. sen har jag även duschat och snackat på skype med isac,. han klagar på att det står att jag "är i barcelona<3" från när jag var där och jag har inte orkat byta. men nu står det istället "isacs säng<3" hahaha, det tyckte han var mycket bättre, gullppöööjken!
i morgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på för skööjj. på kvällen har jag i allafall innebandyträning.

björn borg

HAHHA oj, bilden är visst upp och ned men..såg de nu när jag laddade upp den -.-' aja,
de var de här parfymerna jag köpte. i den där lådan är det tre stycken. den kostade egentligen 299:- men det var 50% så alltså blev de ungefär 150:- ;d<3

idol kändisar i Umeå

idag har jag varit i stan hela dagen. jag, mamma, therese och susanne for dit vid 11. klockan 12:00 spelade och sjöng Amanda Fondell och Moa Lingdell i glashuset i Umeå så dom var vi och såg. sen så köpte jag 3 parfymer idag. eller ja, mamma köpte dom åt mig. köpte typ inge mer. for hem vid 5 typ. när jag kom hem åt jag pizza och nu ser jag på film. kortfattat men aja.

extra "julklappar"

idag for jag,eimante,moa och sagali till stan. men jag skulle vara med emelie och linn i stan men dom skulle komma senare. vi skulle då se amanda fondell som skulle sjunga men när vi kom dit läste vi på skyltar och de är i morgon hon ska sjunga..så jag ska då dit i morgon också :) haha. men iaf, vi stod och väntade på bussen men de kom ingen så min söta rara mamma skjutsade oss dit. sen så shoppade jag lite kläder,smink och hörlurar på media markt. yey.



mellandagsrea

idag ska jag till stan. ska shoppa lite på mellandagsrean som är nu :) får väl se om jag hittar något intressant?;) bussen far 10:40 så, de ska jag nog hinna til. hihi. igår kväll så hände de inte så mycket. såg på james bond och träffade en kompis :)
<3

SNÖMULAD

idag vare inte mina kusiner som väckte mig utan de var min mamma -.-' vid 11 tiden for vi bort till området vid badet och åkte pulka och sånt. haha jag blev snömulad av min morbror..men han fick igen.fast jag tror han vann..fast faktiskt så var de han som sprang iväg.inte jag! :D sen när vi kom hem så åt vi lunch och nu sitter jag och lyssnar på musik på mina nya högtalare medans nora och ellen spelar spel på deras nya nitendo 3Ds. :)

slut på julafton snart


julklappar

jaha, de här fick jag + örhängen av min brorsa,saker av mina småkusiner som dom har gjort och pengar :) (yy) är rätt så nöjd. hahah gullig min mormor är som köper vantar åt mig som är gjorda så man kan smsa när man är ute och de är kallt..hahah. dom kommer att komma till användning i allafall! ehm,har inte så mycket mer att säga. julmaten var jättegod och tomten var grym. han pratade engelska (min brorsa) haha. ganska gulligt när ellen (5 år) skulle säga "thank you", hihi jättesööttttt jue. blir en tidig kväll tror jag eftersom ellen och nora kommer att väcka mig där vid 8 i morgon igen..-.-'''' det är lov,kom igen!?

vad är tradition på julafton enligt ni?

nu har vi hela tjocka släkten sätt på Kalle Anka som är en tradition att se på Julafton.
vad är eran tradition på julafton?:)
sen så har vi fikat också. nu lyssnar vi på julmusik och ordnar med julmaten.
känner att man kommer gå upp lite kilo idag...får väl börja träna mer sen nu efter ;) eller?:)
men snart är de då mat, bara några minuter kvar. sen kommer jultomten efter de , hihi.
när kommer jultomten till er må tro?:)



kalle anka

nu blir de fika och sen Kalle Anka. vi hörs sen ikväll tror jag ;p har inte tid senare idag ;p pusshej<333
hade bra!

GOD JUL!

God jul kära bloggläsare! hoppas ni får en riktigt bra jul vart ni än befinner er. mycket god mat och kalle anka kl 15:00 , glöm inte de ;) sen så vill jag även säga
merry christmas Clara , I hope you have a really nice day in Barcelona.
clara är min kompis från barcelona som jag har varit hos ensam och med familjen. hon har även varit hos mig.
aaa, men i morse blev de då julkalendern och sen gick vi ut. mina små kusiner är ju hos mig. 
nu ska vi äta lunch, dopp i grytan. hade bäst!
godjul!

ska de vara jul så ska de

eftersom de snart är jul tänkte jag visa lite julbilder som jag har tagit om kvällen. känns bra att de ligger nå julklappar under den välbyggda och fina julgranen. haha. om bara en timme är de julafton. kan ni tänka er ? känns som de var igår de var julafton då jag fick ett wii och en kamera :]] (inte systemkameran) de var någon coolpix som var rosa ;p systemkameran fick jag i födelsedagspresent när jag fyllde 14. men ja. de känns jättekul att de är snart julafton. ikväll kom även mina små kusiner hit. men nu ligger dom och sover redan. dom är 7 och 5 år.hihi. nora och ellen. nora är äldst.

all I want for christmas is you

inte jag som har tagit bilden. bilden hittade jag på en blogg. vet inte om hon har tagit bilden själv eller inte men..och om hon vill bli länkad så for hon kommentera här i det här inlägget och skriva vad hennes blogg heter. har kryssat sidan och kommer inte ihåg vad bloggen hette ;/


dan före julafton

jahadå, bara en dag kvar till julafton! tagga.
men idag har jag varit på ica och jobbat mellan 13:00 - 15:00, gud vad folk handlar mat i sista sekunden. varför inte köpa mat tidigare i veckan?:]] okej, fattar..dom vill ha de färskt! och att de inte ska vara så dåligt. aja.
men hahahhaha jag fick 5 kr av en kille för att jag var så duktig och då blev petra sur för att inte hon fick nå pengar. haha fuleunge, nä du är jättefiin petra.ily. sen så fick vi en påse skumtomtar av ica för att vi var så duktig. petra följde mig hem ett tag för att hon hade inte fixat skjuts hem, hon bor inte i vännäs så de blir lite långt att gå ksk?:] men sen kom skjutsen. men vi tog nå fina bilder innan hon for iaf. haha, de var huvudsaken,right?:) njeee. aja skitpåer, loveu all. godjul!<3

hahaha bjuder , bara för att jag inte har några bilder på den här datorn typ. är inne på mammas dator.


Ska fara å jobba på ica nu från kl 13:00 -...

Ska fara å jobba på ica nu från kl 13:00 --> 15:00. Ska dit med laget. innebandy laget.


missade de..

igår så skulle jag då se nyheterna 22:30 men såklart så missade man ju de -.-
men jag och mamma spelade då alfapet och sen typ såg vi på tv ett tag :]
vet inte riktigt när jag gick och la mig men jag kunde i allafall inte sova.
låg och spelade spel på mobilen. tex typ dragon fly och iRunner.asnice



-

tv 4 var och filmade oss


idag var jag då hos madde och vi såg på "one day" en film som är ganska ny, den var ganska bra men vi såg typ nästan inge på den. haha, vi brottades i sängen och typ gjorde facerape på varandras facebook. haha fast de var typ bara jag som gjorde i hennes logg. men sen så åt vi polkagrisar. när jag kom hem så gjorde jag inte så mkt. for på träning klockan 17:00
idag klockan 19:15 på tv 4 var de filmning från våran klass. för idag när vi skulle få betyg kom tv 4 dit och filmade. dom valde våran klass utav alla skoler och klasser i hela västerbotten. så dom filmade dom från de när vi tog emot betygen och sånt. kan visa sen en bild på mina betyg men inte just nu :]]] juste, klockan 22:30 ikväll ska dom visa igen på tv 4 (yy) då kan ni ju checka vettjá!

julavslutning

är hos madde nu och om 10 minuter ska vi gå ner till kyrkan för att vi har julavslutning. fick skjuts hit till madde utav mamma. asså de är typ shiiit kallt ute idag. vill inte gå ut. ska vara forever alone at home! , in my bed (y) joina? men sen när vi har varit i kyrkan ska vi tillbaka till klassrummet för att få betygen och typ fika, sen så ska jag ge en grej till madde också , men de tar vi där (: ajja, pusshej!
hahahahhaahah jag är nu hos madde och när hon såg vad jag skrev att jag skulle ge henne en grej sprang hon till min väska..-.- typiskt blondiner. loveuu madde<3



iPhone 3Gs vs iPhone 4G

asså är de någon som har en iPhone? , inte då jag.
är de någon skillnad på iPhone 3G och iPhone 4G?
själv så har jag testat båda men jag ser eller känner
inget skillnad alls. med "testat" har jag typ användt någon
annans i typ 2 min..haha.
men seriöst,äre någon skillnad?
jättemånga säger att de är sådan STOOOOR skillnad-.-


spelade gitarr och sjöng

idag var de jag som gjorde middagen. de blev våfflor, pappa är i stockholm och mamma åt på hotellet så de blev bara mat åt jag och brorsan. sen klockan 19:30 hade jag innebandy träning i vännäsby. vi hade inte så jobbig träning utan mest roligt. vi hade svans leken och innebandy brännboll och smålags spel :] inte så jobbigt,right? vi tränade även på skott men nja..inge jobbigt. okej nu har jag sagt de,alla förstår. haha.
när jag kom hem spelade jag gitarr och sjöng och lekte med hunden ;]]
pussochkramskummmiiisbanan!!;D<3

inte alls en vanlig dag..som ulrik munther sjunger.

idag var de ingen vanlig onsdag som de brukar vara utan idag på lagpassen så fick man välja mellan att se film och typ pyssla bland annat. såklart så tittade jag på film. vi såg på troll jägare. har ni sett den?,en norsk film. helt okej faktiskt.

sen till lunch blev de julgröt och sen så hade vi klasskul typ. ja, med klassen då. vi började med att se på astrid lindgrens jul och sen fick vi 30 minuters rast.efter rasten så lekte vi sångleken , man fick gå fram och he på en låt på datorn och sen ställa frågor tex: vem sjunger? titeln?     osv. de blev ett kaos i allafall..-.-' fick sluta just innan 3 , mkt bra.
i morgon är de julavslutning! känns fett skönt!!!!
någon som redan har fått lov?



vad säger du...ska vi göra de?

hade sex och samlevnad idag också. asså de är ju elevens val de här. vi hade de i fredags,måndags,idag och för några veckor sedan hade vi de en gång. idag fick vi rita hur våran egna speciella kondom skulle se ut. jag gjorde en grön , ganska kort men med stor plats för ollonet. de var smak av lime. skulle ni köpt den ,killar/tjejer? haha.
sen så har vi snackat massa om p-piller och massa. vi såg även en kort film om typ när spermierna kommer in i livmodern osv osv, you know. slutade där vid 3 idag och då gick jag hem med musik i öronen, haha. när jag kom hem julstädade jag så nu ser de fint ut, ...i mitt rum i allafall ;]]


Vad säger du om vi skulle gå hem till mig och räkna lite matte: Addera en säng, subtrahera våra kläder, dividera våra ben och multiplicera oss?



mupp emil


ganska soeeet min granne var när han var liten :) emil ;d


christmas don´t be late


färgade håret

bloggade inte om gårdagen. men jag var på träning mellan 15:00 - 17:00 , de var fotbollsträning. vi hade först typ teknik och sen fys i en timme. hihi, jobbigt men ruskigt bra träning ju! när jag kom hem så färgade jag håret , mest för att få bort min mörka utväxt. och sen så bakade jag och mamma saffransskorpor. gött.
asså tagga....typ 5 dagar kvar tills julafton! TAGGA stenhårt!


hårfärgen.

"mousse" är en ny hårfärg. det är som typ mousse man her ut i håret
som om man ska typ he schampo i håret. jätte enkelt faktiskt.


könsorgan

idag hade vi då sexualkunskap hela dagen och höll på att snacka om ja..de. allt som har med sex och samlevnad att göra. oooh,till lunch idag blev det julbord (yy) så jävulskt gott,right? på slutet av dagen gick vi ut och delade upp oss i två olika lag. i mitt lag var de evelina,olle,ida,madde,petra och jag. vi skulle göra könsorgan av snö och vi gjorde en kuk, de gjorde även andra laget. men vi gjorde en stååååående medans dom gjorde en liggande. jag tror att våran kuk var lite upphetsad :]  vad tror ni?
men visst blev den snygg?!:)<3


sexualkunskap

är i skolan nu och vi har elevensval. jag har sexualkunskap och vi sitter nu i datasalen och ska läsa lite på umo och på tjejjouren . vi har sexualkunskap hela dagen och även i morgon också! aja, nu ska jag läsa och jobba lite, hadebra!!


lame ♥

♥♥♥♥nu ser jag på film. orkar inte gå fram och kolla vad filmen heter men den är bra iaf. den heter något med dreams iaf! hohohehehihi. bajskorv. asså har typ inget liv. är sjukt trött och de är jättelame här. någon som har tråkigt,...?den kan ju isf komma över..välkommen kompis♥♥♥
älskar dig syster♥

crazy driver, loveyou

hade träning idag mellan 10-11 i vnsby. efter de så städade jag och duschade. och åt ofc, that´s the life you KNOW! ;D damn. gött med lite mat wtf. mellan 17:00 - 21:30 ungefär så hade vi ju julfest i strand. de var hur kul som helst. hade massa tävlingar och sen så åt vi mat där också. fick åka med Amanda hem! hon skjutsade hem jag,maja,sabina och julia. hahahahahha hon körde som en kossa!!! sen fick hon lite cp damp när en kärring framför oss körde 10 på en 30/50 väg. så sjukt kul. sen så såg hon inte att de var ett farthinder så vi flög åt tusan! ;d

torsdag och fredag

torsdag

ehm okej. på torsdagen for jag ju hem från skolan och då såg jag på typ film. hihihi. på kvällen for vi på droskan i Umeå och åt middag med typ flera pers till. en tjej fyllde 85 år. okej ingen tjej, typ en tant :]] hihi. hon är dööv ;(( tragiskt. men vi for hem där efter 21.00 någon gång (yy) asm?:) arå. när jag kom hem så typ la jag mig och sov. var helt dödens jue..
fredag
på fredagen hade vi elevens val och jag har ju sexualkunskap då. vi började med att se filmen juno som handlar om en tjej som blir med barn utan att hon vet om de så hon tar typ gravidtest och de visar att hon är med barn och sen ja..ni kan ju se den om ni inte har sett den vettjá. sen till lunch blev de rester , typ pannkaka :) haha. efter lunchen va vi nere i datasalen och tittade på typ sidor där man kunde läsa om könssjukdomar och allting :) riktigt trewwwligt bara! efter skolan följde emelie med mig hem. vi lagade mat och sen vid 17:50 tog vi tåget in till umeå. de tog bara 20 minuter. fett värt! det kostar lika mycket som en bussresa ;]] när vi var i stan träffade vi typ sjukt många och bara hade de förjävligt skoj!!!!! asså helt galet...hahahhahaha! sen for vi på discot som var där. vi for typ dit vid halv 9, typ närmare 9 kanske till & med. sen tog jag och emelie bussen hem 23:30 ;d<3

julfest

asså känner att jag är grym på att uppdatera. men jag har haft fullt upp. IKVÄLL kan jag berätta om vad jag gjorde igår och idag :) okej? så ni kan ju kika in igen ikväll någon gång. snart ska jag till strand och ha julfest med innebandy laget. vi ska äta middag där och ha de bara skoj! som sagt så kommer jag berätta mer ikväll. pussochkram skumbanan!

ligg med mig

for hem vid typ 12 idag. mådde inge bra. var less och mådde inge vidare. när jag kom hem la jag mig och vilade och sen så gick jag ut med hunden. efter de laddade jag hem en film som heter "ligg med mig" , de är en norsk film. den var faktiskt väldigt bra. lite sorglig men...


stephan nords foton på jag och madde









Fotograf: Stephan Nord
Modeller: Ida Westerberg och Madelene Lundqvist.


i helgen fick jag USB med massa bilder från nu denna gången i studion. Sjukt många bilder. sen så har jag även  lämnat över USB till madde så att hon också får alla fina bilder.
de var någon som kommenterade och frågade om han är våran privata fotograf och nej de är han inte. han fotar många. vet att helgen var ganska länge sedan men ändå...:) haha. pusssiii
de här är inte alla bilder , haha

råna ståndet

idag efter skolan drog jag,emelie,karrrooo,natalie,julia,diana,tobias(?) och linh till stan! hihihhihi. tror jag inte glömt någon va?:) hahahhah på skolan idag när vi hade engelska så skulle vi göra en teater. de handlar om att juliahhh ska köpa hotdog av linh och sen kommer jag och rånar ståndet ;) haha. de är jättefult. vi ska iaf typ visa den imorgon. hah. juste på spanskan idag så lekte vi lekar :]] booosigt!
i stan så var vi först och tog lite kaffe på max och sen bah yeee stek på staaaan. 17:20 hade jag och lillpemmssiii break dance. vi ägde ut som ni kanske redan vet?:) hahahha, eller?...;]]] ppuuuussiii.
for till stekmormor och åt middag. sen tog vi då bussen hem 19:45 . bah yao! satt och dega musik hela vägen hem, plus typ smsade massa random grejjjzz..mjao!

julgodis

igår typ bloggade jag inget ??woooow. på kvällen anyway så bakade vi julgooodis! så flumt gott! vi bakade fudge,polkagrisar och knäck!!! nu ska jag käka mig FET!(aaa) låter bra va?;)

har ni bakat något julgodis ännu?
på kvällen var de twiligt på kanal 5 så de såg jag på ett tag också! :) assåååå åååh
pallar inte att Edward och Jacob ska vara så förbannat snygg!!! right?
vem är snyggast av dom?:)<3

maaddess.blogg.se


göllig bild jag hittade på maddes blogg ;D
-jag älskar dig-

nya mange låten

igår kom den nya mange låten. mange bjuder. har ni hört den?
själv tycker jag att den var helt okej.


vad tycker ni ?

våran klass är sämst,sorry.


kom hem från skolan för ett litet tag sedan. tog ett tag för att jag väntade på pappa på skolan. han kom typ halv 3...jag pallade inte gå hem för jag hade massa grejor jag skulle ta med mig.  på skolan hade vi ju då lucia cup och ja..de gick åt helvete! förlorade både matcherna. sista matchen så blev de först 4-4 men då förlorade vi npå straffar, haha jag satte en straff!!!!(yyy) grym chey!!hihi,. vi hade bara två lektioner idag. matte och so/idrott. på matten hade vi prov och på so hade jag då omprov. hade ingen idrott men dom som inte hade omprov hade idrott. jag fick D på provet. alltså typ mellan G och VG.


lucia 2011

idag är de då lucia! mycket lussebullar och sånt gott! haha.
men idag på skolan har vi ju lucia cup. spela innebandy. jag ska klä
ut mig till en tomte.
nu på morgonen ska vi träffas i idrottssalen för att niorna ska gå
ett lucia tåg inför hela skolan. nå så pinit tyck då já!


from not to hot!♥♥

blev inge omprov idag men vi ska ha de i morgon istället.
ska gå från idrotten i morgon för att ha omprov för att de är ändå gången på dagen i morgon som datasalen är ledig också. vi måste vara i datasalen för att de är många som ska göra omprov och några från våran klass ska lämna in våran tidning vi har jobbat med fast man kanske inte är klar helt hundra.
i morgon har vi lucia cup i skolan. vi spelar innebandy och klär ut oss. sen den som klär ut sig bäst får ett pris och den som vinner får ett pris..tror jag :) förra året klädde vi ut oss till hippietomtar och iår ska vi klä ut oss till lucia tåget. hihi. colin ska vara lucia! HA HA HA HA ♥cute♥
maaaaaaae,jag blev snömulad idag utav larsa!!;// maeee...och massa andra. inte OK! blev ju jätteblöööt...

blir omprov i morgon.

matchen gick inte bra..vi mötte dalen, ett grymt bra lag. förlorade med 9-1. tur att jag inte var med så jag inte gjorde ngt fel. men..vi var ändå bra tyck då jag. men vi kunde ha gjort bättre från oss. sen så fick jag skjuts av mamma hem. när jag kom hem åt jag julkorv med potatis och sen så satte jag mig vid datorn lite. nu måste jag verkligen plugga för att jag har so prov i morgon...
ska göra omprov...fick F i provet om första världskriget. känns väldigt lame. surt.

assåååå nolife..bajspizzerian?;o
-men nog om dig ♥

carpe diem

igår kom familjen åström på besök på kvällen. jag bjöd hem dom, haha. vi såg på tv och drack glögg och massa tilltugg!:]]]] jättetrevligt jue! sen spelade jag och emil wii medans dom andra tittade på x] emil är i samma ålder som mig. och familjen åström är våran granne :) evelina kunde tyvärr inte komma för hon låg hemma och hade typ gjorde illa knät..igen..



´sista seriematchen

vaknade vid 12 idag. skönt att sova ut lite grann. nu håller jag på med spanska videon, håller på att redigera den lite:) sen så snackar jag även med petra jepjep hennström ;) klockan 15.00 har vi match , våran sista seriematch på hammarhallen. samling 14.00, så jag ska snart dra iväg:) men jag ska inte spela, är inte uttagen, men petra är de! ska heja på henne. funderar på att ta med mig systemkameran men jag venne...:)



hihi hon har färgat sitt hår mörkare, jättefiiint ju!<3

lucia tåg

igår hade jag träningsmatch klockan 10 i vännäsby så jag och emelie steg upp där vid 9...snacka om trött vi var. vi fikade och sen drog jag dit. jag tror typ att hon for till stan eller ngt då jao. vi förlorade matchen, damn. men vi var nära på att vinna. haha. eller iaf att de skulle bli lika. när jag kom hem duschade jag och städade.


på kvällen for jag på lucia tåg med smulorna. fast jag gick ju inte lucia tåget eftersom jag är ledare. alla var jätteduktiga och de blev jättefint lucia tåg. sen fick alla ledare gå upp på scenen och då fick vi två rosor. sött!

mer bilder från plåtningen, jultema

Nikon D3100 18-105 mm.
foto: Ida Westerberg och Madelene Lundqvist
model: Ida Westerberg och Madelene Lundqvist


bare bea

blev ingen bloggning idag när jag kom hem efter skolan eftersom jag städade och åt och hade de jäkligt bråttom.skulle packa eftersom jag skulle till emelie på kvällen. om jag inte hade städat klart innan jag for fick jag inte fara...;(( tur att jag han! nu är jag hos emelie och vi har just varit och köpt dricka och chips. nu ska vi ladda hem någon film och se den (yy) hihi. kommer bli asm ju! ;d aja. vi hörs i morgon ;D<3333

som ni kanske ser så...

som ni kanske ser i det här inlägget eller så skrollar ni bara ner..inlägget är under detta..
men iaf, där har jag nu lagt ut få bilder från plåtningen som jag och madde tog med min kamera. ska sen lägga in fler bilder från min kamera men just nu måste jag plugga. dom bildern är de lite jultema kan man som säga ;) visa av dom i allafall. sen så längtar jag nu tills jag får USB med ALLA kort som stephan tog! våran fotograf.

bilder från plåtningen

Nikon D3100. 18-105 mm

fotograf: Ida Westerberg och Madelene Lundqvist
modell: Ida Westerberg och Madelene Lundqvist

spänningen stiger, vad ska hända?

tänkte ta och visa bilder från plåtningen som jag tog med min kamera men de blir i morgon
så checka min blogg då vettjá! ;D pusshej

hårförlängning?

kan berätta lite mer om dagen..hade lagpass idag på morgonen och då hade vi spanska först och sen hade vi då so. jag och madde håller på med en tidning på so. den kommer bli as bra om vi någonsin blir klar med den..tror faktiskt att vi måste jobba hemma också med den, suck.-.-' sen idag hade vi engelska och då skulle vi göra ett prov. vi ska skriva en berättelse på engelska (såklart) och i dåtid. hann nästan 4 sidor men fortsätter nästa engelska lektion. vi har bara två lektioner på oss att blir klara...ååh har ingen fantasi! kommer typ skriva om enhörningar på en färgglad regnbåge. och sen kommer my little ponny in och säger "nanannanaana BATMAN!" min fantasi...efter skolan for som sagt jag och emelie till stan. vi höll på missa bussen, haha. skills! jaoja^^ devetni. vi åt en cheeseburgare på max och träffade sen anderas ett tag innan bussen kom. men jag kom hem där vid halv 9, fick skjuts av mamma från busstationen.de var sjukt kallt ute så jag ville inte cykla hem...

grym uppdatering...jao??

visst är jag duktig på att uppdatera min blogg?x) hahahha. nä men är jätte upptagen men i morgon hhinner jag säkert blogga när jag kommer hem :) tagga?:) haha. idag efter skolan for jag och emelie till stan ju. vi träffade andreas ;D;D;yeeeyy! as grym pojjjk de där(aaa)

min kväll

Jag vet...dålig uppdatering men nu gör jag ett snabbt inlägg. Ikväll har jag och madde varit och plågat oss igen. Sjukt roligt,hade själv med mig min kamera också så jag tog lite bilder med den också. Men sen så får vi bilderna han tog på oss senare:) grymt. Jag mobilbloggar och därför blir de inge bilder. Är för trött för att starta datorn. Men.....pusssssspåer!

stackarns lit'n



ska på träning nu.. ses!


F = fail

fick reda på en hemsk grej idag på SO...
måste göra omprov. fick F i delen om första världskriget....
känner mig ju otroligt smart..?not. men de var svårt. fattar nada!
så de blir omprov....fuck.

på skolan idag förutom de så hade vi först mentortid och sen kemi och teknik. på kemin så gick vi igenom alkoholer och ja jag venne..sen på tekniken skulle vi först skriva på något papper vad man tyckte man själv hade för betyg och sen skulle man sätta betyg på sina kompisar. mellan A-F. till lunch idag blev de köttbullar och potatis. gick och åt med mewika. åååh på lördag far mewika iväg till Thailand..lyllo henne.men kommer såklart sakna henne enormt ju! juste sen på so gjorde jag och madde en tidning. men vi är inte klar. alla i klassen ska göra en tidning. det tar typ jättelång tid tyck då jag..sen kommer man typ inte på någon artikel!maaaaae...nu är jag hemma och vill ha MAT!


så sjukt snygg du är
viktor piepenburg


vars är snön?

de är den fjärde december och ingen snö ännu...vars är snön!?!
har snön kommit till er där ni befinner er?

emelie luktar bajs

yeyeee. i helgen ska jag vara med emelie, haahhaha kom bara på de x]]] tidigt att bestämma de...?njaaa not really! ;D älskar dig emelie, de vet du snuttan!
arkivbild.

sävar

idag vaknade jag där vid 11, skönt att sova ut lite eftersom att igår så skulle jag och madde vakna tidigt för att jag hade träning kl 10...haha. men anyway..klockan 12:30 for jag till sävar för att vi hade match där klockan 15:00 tror jag de var, jao. vi vann med 3-2 (yy) sen for jag hem och blablabla duschade,åt och nu sitter jag vid datorn och pluggar! hihi. ska snart torka håret :] hah.
hur har ni de?:)
arkivbild

shooter

jag,mamma och pappa ser på shooter på tv4 och äter marängsviss som jag gjorde :) väldigt gott.
vad har ni gjort ikväll då?:)


dom första julklapparna nu då

är hemma nu och håller på att rensa datorn från massa onödiga bilder. dom tar sjukt stor plats så att datorn går hur jävulskt segt som helst ju. efter typ 10 minuter måste man starta om datorn för att den laggar..-.-' sjukt irriterande må jag säga. men i stan idag så köpte jag då julklappar, hihihihihi. men nu kom jag på att jag skulle köpa åt madde...får göra de senare!;D om vi nu skulle byta julklappar..får lov att checka läget med henne innan jag köper ngt;) vi satt på donken och drack en cola innan vi for. jag tänkte åka bussen med henne 16:15 men jag följde med mamma till iksu och kollade på när min brorsa spelade fotbolls match inomhus där mot holmsund. men madde tog bussen 16:15 för att hon skulle vara hemma innan dom åt mat. så ja,♥

♥sweets♥


case 39

efter maten drog jag till madde och där såg vi film och sen typ efter 10 någon gång for vi till mig och fortsatte se filmen. nu ska vi strax gå och lägga oss. vi ska upp typ halv 9 i morgon för jag har träning kl 10-11 och sen drar vi till stan (YYY) asm. vi har sett case 39. skräckis. sen såg vi någon annan film också , en romantisk film! yey. aja..fett tråkigt inlägg mjoodu! vi höres!!

forever young

nu är jag hemma från skolan. på spanskan idag så spelade jag,petra,madde och emil in en bit av en film som vi håller på med men den blev inte klar..vi måste verkligen skynda oss. den ska vara klar på tisdag tror jag de var..-.-'' hmh..kommer inte gå det här om inte alla tar ansvar och försöker komma på något. men sen så på svenskan idag var de ju lite crazy as usally then. olle är ju som han är. loveuuuufjåårtiiizboooy!;D nu ska jag börja göra mat, vi ska äta köttfärspaj! göttt. håller även på att ladda hem låtar ;D

forever young

nu är jag hemma från skolan. på spanskan idag så spelade jag,petra,madde och emil in en bit av en film som vi håller på med men den blev inte klar..vi måste verkligen skynda oss. den ska vara klar på tisdag tror jag de var..-.-'' hmh..kommer inte gå det här om inte alla tar ansvar och försöker komma på något. men sen så på svenskan idag var de ju lite crazy as usally then. olle är ju som han är. loveuuuufjåårtiiizboooy!;D nu ska jag börja göra mat, vi ska äta köttfärspaj! göttt. håller även på att ladda hem låtar ;D

jag fattar inte vad ni läsare menar

ursäkta. är de fler som tycker texten är konstig också? jag ser inte att de är konstigt. de kanske bror på vad har man har för dator eller vad man har för internet..jag har google chrome.  men jag venne riktigt. jag vet inte hur ni menar. kan ni skicka en bild på de eller något?
till [email protected]


I love to hear you say my name


grädde i våra face

idag var jag då med emelie! yeyyyy. vi slutade där vid 13:15 idag. de blev en kort dag, jajamen, sjukt skönt att sluta tidigt för en gångs skull! när vi kom hem till mig såg vi då på 11.11.11 , sjukt bra skräckis..vi höll seriöst på att skita ihjäl oss en eller flera gånger. men den var bra. sen så attackerade vi varann i sängen och bah yeee random. vi lagade även maten men ja...emelie började kleta grädde i mitt face så jag gav tillbaka :) haha. klockan 19 for jag iväg på träningsmatch med damlaget mot p99. vi vann med 5-3 ;d nu är jag då hemme och ska duscha nu. har just gjort klart matte läxan som är tills i morgon,. hade bra puss!
xoxo ida

gårdagen

börjar med att berätta om dagen igår :

jag emelie och linn for in till stan för att jag och emelie skulle på break dance. men sen så efter de for vi till en park där och tog kort. jag och linn tappade bort emelie och vi blev jätterädda för att vi typ klev på en pinne men vi trodde de var ngn som låg där osv osv. as creepy. sen så ser vi hur emelie ligger i mitten av parken på gräset. men de var mörkt så vi såg henne nästan inte, jag såg en mobil så jag förstod att de var hon :]] hihi.
vi fick skjuts av hennes mamma hem för hon var i stan så då skjutsade hon hem oss, då behövde vi alltså inte ta bussen hem. fast de är ganska trevligt att åka buss men vi tjänade ju pengar, hihi.
när jag kom hem så la jag mig i sängen och började plugga till engelska provet som vi hade idag men typ efter bara några minuter senare så somnade jag. haha fett sööt chey jao!;D




lägger in bilder sen

11.11.11......

chacha bloggääännn! MLI IZ IN DA HOUSE♥

ligger i idas säng och ba tjillar;D
vi slutade typ kvartöver ett, fett härligt!
ida skjutsade hem mig på hennes cykel, blev blöt i röven men orkade nte gå hahha så vad gör man?
när vi kom hem satte vi på en film, 11-11-11. den va sjukt bra men läskig...:

hahhaha ja har visat wordfeud för ida så nu sitter hon och eggar de ;D
aja,ska logga in på msn och cama med nån nu, puss!

morden på ersboda

Är på skolan nu och jag blev just klar med typ en liten artikel man skulle skriva om nu på so. jag skrev om typ "morden på ersboda" asså man skulle hitta på ngt eget så ja...snart ska jag och moa gå och sjunga , eller jag ska sjunga men hon ska lyssna , gaah ;D blev ingen bloggning igår men jag bloggar om kvällen sen när jag kmr hem! vi slutar 13:10 idag ;D ;D;D;D yeey. aja pusshej!