I see you walking out with someone else

jag kan inte fatta att jag tappade bort dig
säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn
men om jag hittar dig och du bjuder med mig hem
så lovar jag att du kommer skrika mitt namn

bloggpaus

nu ska jag till maddes stuga. kommer hem på torsdag...
ses<3

bilar 2

nu har jag just sett på bilar 2.
ändå grym film!!:]]]

älskar bärgarn :]] så söt och osmart som jag...;);)

varit duktig

idag har jag varit duktig som har städat pappas jobb i 2 timmar nästan. har dammtorkat,dammsugat,torkat golvet och diskat :) cyklade dit i shorts och t-shirt när det regnade (A)
mer än en byggare!

grattis olivia

grattis lilltjejen!

idag fyller denna vackra flicka 14 år. hon va så taggad i helgen att den här dagen
skulle komma. äntligen oliviagrattis grattis & grattis! 
hoppas du får en bra dag och hoppas du får äta sushi som du ville ♥
 

sink me in the river at dawn

The Band Perry – If I Die Young

if I die young

blir en tråkig dag idag. jesper jobbar och madde ska till hennes stuga. blir att städa hela dagen tror jag. både hemma och kanske på pappas jobb...inte kul. har sjukt ont i magen..aj aj. har nu laddat hem några filmer. ikväll ska jag nog vara med jesper om han orkar. ^^  i morgon drar jag också till maddes stuga och är borta där till torsdag tror jag. medans jag är där blir det ingen bloggning. kanske mobil blogg isånnafall. 
- if I die young

skräckfilmer

idag/ikväll har jag varit med jesper. han for hem för ett litet tag sedan..:/ han åt här, vi åt grillat ♥ så sjukt gott! 
sen har vi sett två skräckfilmer. orphan och zwart water. vi hann inte se klart zwart water och det va tur de :]] 
fast den var ändå inte såååå hemsk vad vi än har sett! ♥
nu ser jag,mamma och pappa på film på 3an! sjukt nice. imorgon blir det en lugn dag och på kvällen blir det nog att vara med jesper ;D
 
 

party all night

 va på UFF discot igår kväll! for hem då det slutade, vid 12.....skulle lätt ha varit längre. vi köpte ju 47 ljusstavar som vi hade på oss. alla gick runt och försökte ta dom fan. idag hade vi match klockan halv 11 (b-final) vi vann med 2-1! sjukt nice.
 sjukt niiice;D
party for everybody! mina brudz på dansgolvet. ljusrör över allt som vi hade fixat ;D

vart jag än går

hittade en bra låt på toves blogg. hört den förut.
loveit.♥

ljusstavar

Lysande armband 2-pack
ikväll ska vi på discot på gamlia hallen tror jag det va! jag och petra hade tänkt att köpa ljusstavar på teknikmagasinet innan!;D
 

vi kör på igen!

vann den här matchen mot hörnefors med 1-0. vi spelade sjukt dåligt men vi gav inte upp. alla va trötta och hade ont någonstans..men vi vann! vi ska alltså då spela en till match idag kl 16:15 mot byske. semifinal i b-slutspel! vinner vi den spelar vi final i b-slutspel i morgon! ;D vi mötte byske igår men då förlorade vi med 2-1..
saknar♥

sista rycket!

nu är det bara att börja tagga inför match! förlorar vi den här får vi inte spela nå mer match, vinner den går vi vidare till B semifinal och spelar då en till match idag. har sjukt ont i vaden så mamma ska få massera nu men jag ska inte ge mig! ikväll blir det kanske att fara in till umeå på cup discot som är! någon annan som ska dit?! 
söt fanny va efter vi hade spelat laserdome

lars från big brother !

idag spelade vi också två matcher och det blev förlust båda...mellan matcherna for vi och åt pizza nere på stan och spelade laserdome. jag var lag röd och vi vann! träffade lars från big brother på stan men vågade inte gå fram. tog en bild då jag hade zoomat in så den blev inge bra men visar den ändå↓
när jag kom hem for vi över till grannen och grattade susanne som fyller 20 år idag! grattis! 
har sjukt ont i mina ben efter alla matcher.
imorgon har vi en match kl: 9:00 , samling 7:40! nu äre bah att ge gärnet!
godnatt

outfit på jesper

jesper sov över här inatt och klockan 9 for vi till stan. shoppade lite. jag valde kläder till honom som han skulle köpa:) sen for han hem vid 1 då jag skulle spela match<3
älskar dig, min älskling
jespers fina outfit!

mina nya kläder

dessa kläder köpte jag igår mellan matcherna :)
 
gina tricot
99:-
gina tricot
99:-

UFF

idag spelade vi matcher (fotbollscup). första förlorade första med 2-1. efter de for jag,mamma,sofie och madde ner på stan och käkade på eastern palace och sen for vi och shoppade :) jag köpte två tröjor jag kan lägga in så ni får se dom senare?c: sen hade vi en till match mot något finskt lag och den matchen vann vi med 1-0 (yy) imorgon har vi två matcher igen och mellan matcherna ska vi käka pizza i centrum och spela laserdome. :)

så gott med kinamat

idag for våran familj inklusive jesper, men han tillhör våran familj enligt mig nu. vi for in till stan idag för att våran familj utan...jesper...tog en spruta för att vi ska till thailand! :D sen for vi ner på stan och där köpte jag trosor på gina tricot och smink på H&M. 
jag och jesper for på easten palace och åt kinamat, lunch buffé! sjukt gott. 95 :- 
 
sen for vi hem och åt middag och på kvällen va vi med lito och jessica. vi for hem till jesper och chillade lite. lyssnade på musik,laddade hem någon film. men vi hann aldrig se den förän jag och jesper skulle hem till mig. juste..jessica är jespers syrra alla som undrar ^^ sen började det regna...
men efter de kom de fram en jättefin regnbåge! eller en dubbel faktiskt...den andra syns svagt till höger om den starka. :)
 
nu har jag och jesper spelat xbox 360 och han är skittrött och ligger och sover i mitt rum. själv så sitter jag i vardagsrummet och bloggar:) ska väl också pallra mig i sängs snart. har match imorgon som jag måste tagga till! xoxo.

vännäsbadet

igår hann jag inte blogga för det var fullt upp. åt våfflor till lunch ♥♥♥♥♥ och sen for vi (jag,mamma,morbror,kusinerna) till vännäsbadet och badade.
de va varmt och härligt i vattnet. första gången i år jag badade på vännäsbadet.
tror inte jag badade förra året....;o
vi åt kakor,glass och drack capri-sonne också:) gott♥
 
sen började det regna så då vart de inge trevligt alls...de va kul så länge det varade!:D
efter de for vi hem och jag och nora spelade spel. sen kom jesper till mig :)
klockan 6-7 blev det träning och efter de färgade jag och jesper mitt hår :) blondt. 
sen sov han hos mig och ja :) de va allt typ, kortfattat:)

kasaviken

i helgen var jag på släktträff i kasaviken, nära övik! 
the place
~ tuff ~

kusinerna på besök

hejhej! idag for jag hem från jesper mitt på dagen och sen så hjälpte jag mamma med maten. halv 6-7 blev det träning, taggad inför fotbollscup i helgen i umeå! nu är jag med mina kusiner, nora och ellen och min morbror!:) dom ska sova över här tills imorgon och sen imorgon ska jesper sova här tills på torsdag :) vi har nyss ätit efterrätt och blåst såpbubblor ;D yeah. 
 
 
jag och nora

sötnos!

mitt hjärta brinner för dig

igår tillbringade jag min kväll med jesper. vi gjorde mat och sen for vi till vännäs och handlade så vi kunde göra efterrätt. sen så såg vi film och myste. älskar dig. sen så sov jag där. vi var fett trötta så vi somnade ganska direkt när vi la oss ♥ hade ju halvårsdan igår!:)
 

ett halvår med älsklingen

älskar dig så sjukt mycket.
för jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten

webcam

haha, hade tänkt visa lite cam foton ;D
 

till släktträff!

nu ska jag ut med husvagnen igen. ska till kasaviken som ligger vid övik. trodde de va vid täfteå men blandar ihop agnes stuga med morfars stuga (: , opsiii. ska på släktträff där. kommer hem på söndag! vi hörs. peace. 

drifting

Godmorgon. vaknade vid halv 12 och nu sitter jag och käkar frukost. snart ska jag diska och klä på mig.
igår kväll for jag till jesper och där hade hans syrra gjort mat till oss och kladdkaka! vi älskar jessica ♥
sen så följde jag och jesper med jessica och lito och såg på drifting och sen for vi och körde lite och gjorde upp en eld någonstans :) vid 10 for vi tillbaka för lito skulle förbi shell innan det stängde. sen for vi hem till jesper och klockan 11 kom pappa och hämtade mig. ♥

semester

i tisdags for vi ju ner till lycksele och där var även maddes familj också och campade. vi for ner på dollarstore och sen for vi ner på stan och då for jag,madde och jesper och träffade felix ;D ¨sen så spelade jag och jesper minigolf, jag förlorade... 
haha på kvällen hyrde jag,madde,andre och jesper en trampbil var och körde omkring. vi körde enda bort till dollarstore från campingen :) vi hyrde dom i 1 timme för 50 kr. sen har vi sett på film och sånt.
 
på onsdagen for vi vidare mot norsjö till en fiskecamping där, fromhedens fiskecamp. där fiskade vi och hade de bara bra. de var ju jobbigt att fiska...fick ju ingen fisk. gav upp ganska lätt men aja...:) 
när vi fiskade var det bara farmor som fick napp, en regnbågslax som vi åt till lunch på torsdagen :)
jag och jesper for och spelade fotboll på en fotbollsplan nedanför campingen och sen gick vi bort till en sjö och badade men jesper blev fett mycket biten av något...jag blev biten en gång kanske? han såg ju helt uppäten ut!
på torsdagen började vi bege oss hemåt. det började SPÖREGNA när vi skulle äta lunch utomhus och när vi for och sånt :) men sen blev det finare väder. bjuder på en fin bild på jag och jesper....no make-up...
 
på torsdagen for vi ju då hemåt men vid vindeln stannade vi av och åt fika och gick på någon hängbro. de var bara jag och jesper som gick ;p 
jag va livrädd först men sen gick de bra :)
sjukt fin bild.....eller? typ nyvaken,osminkad,skabbig :)
 
men sen när vi hade gått över den där hängbron fanns det en till längre bort så dit gick jag och jesper men där va det lång kö så vi skippade de. jesper skulle testa ta kort men systemkameran och det här blev resultatet; 
vackert..
 
 
haft det grymt kul iaf, älskar dig och alla som va där :)

fromhedens fiskecamp

hejhej! idag har vi varit ute och fiskat och nu har vi nyss ätit lunch. min farmor fick en regnbågslax igår så den åt vi nu till lunch, riktigt god! vi är på fromhedens fiskecamp, i norsjö. just nu regnar de sjukt mycket så vi sitter här inne i husvagnen för tillfället. vi ska nog snart bege oss hemåt! vi hörs om några timmar ?:)
 
älskar dig jesper.
saknar dig madde.
ni är underbara

norsjö

Hejhej! är i norsjö nu, vi kom hit vid kanske halv 12-12. då blev det att resa upp förtältet och sen gick jag och jesper och spelade fotboll och badade i en sjö. sjukt mycket mygg här..maaaaaaaaaae. vi har nyss varit och fiskat men inte fick vi någon fisk,nej...jag var ju bäst på fiska, inte för att skryta men!c: ikväll blir det att äta kött och typ chilla. det är typ gratis internet här! nice. ;D

mot norsjö!

tidinställt inlägg
 

idag drar vi vidare till norsjö. mygg...usch. 
där ska vi också bo på camping. våran granne ska också dit
+ min farmor och farfar. det blir nog att fiska och även äta fisk
om vi får upp nå. dryg bilresa.
 


instagram, @idawesterberg


lås till ben & jerry's glass

 
haha, du...den där skulle inte sitta helt fel! då får jag min glass för mig själv. mohahahah!
 

befinner mig i lycksele, på ansia camping

tidinställt inlägg pga inte hemma

är förmodligen i lycksele nu. vet inte än om jag har internet. haha. men om jag har
de så kommer jag blogga utan tidinställda inlägg men jag gör några nu fram till torsdag.
okej? :)  
idag ska jag och jesper bada, madde är även här på ansia camping i lycksele
så hon kanske också ska bada med oss. vi får se.
sen så ska vi på dollarstore ofc!;D
 
sommar
 

ett skratt förlänger livet

nu har jag packat klart allt till husvagnen. imorgon drar vi!YEY! har väntat hela dagen på att one tree hill säsong 8 ska ha laddats klart och äntligen är den klar! jag her på ett avsnitt och ser att de är typ kinesisk text...så kul..så kul. skrattar inte. tur att jag laddade hem en vanlig film som jag kan se nu när vi är borta i allafall! nu sitter jag och snackar med marcus på facebook, tycker lite synd om honom. asså han ville inte fara först men nu vill ha fara, lilla gubben..c: min älskade bästa kompis <3
en gammal bild från i vintras när jag var i fjällen
 

love what you do, do what you love

idag har jag varit med ellen. vi har bakat daimrutor, hoppat studsmatta, kastat pil och bara tagit det lugnt. vi for även ner till älven och tog lite photos :) 
 

så här ser min vecka ut


fett

har varit och sprungit nu i ungefär 40 minuter. känner hur mycket jag vill äta något gottigottgott men då kändes det ju inte värt att ha varit ute och sprungit. nu ska jag och madde gå ner och bada i älven! hörs.
 
 

outfit

ska nu va duktig och fara ut och springa så vi hörs.

jag ser dig när du sover

hejhej och godmorgon. vaknade av att det blev ljust i mitt rum och blev sjukt kissnödig..haha! sen så låg jag och smsade med killen och somnade lite nu & då men nu är jag i liv och sitter nere och käkar frukost. idag ska jag väl sysselsätta mig med något på gården. inte det roligaste att göra men man måste väl. när jag är klar med det blir det väl att spela gitarr ♥
 

citronglass med persika och mandel


ni glömmer väl inte mig här....

ni glömmer väl inte mig här på bloglovin va?:)
tryck på bilden eller i menyn

sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright

idag har jag målat klart huset, städat husvagnen, bakat chokladmuffins, sett på oth och spelat gitarr.
sitter och spelar jason walker - echo. Gabbi tipsade om den. sjukt bra låt.↓
klicka på bilden

hellre beroende av detta än cigg

Godmorgon! sitter och käkar mackor och fil nu framför one tree hill. sjukt nice. älskar one tree hill. är helt klart beroende. hellre beroende av one tree hill än cigg eller droger eller något sånt! idag ska jag måla klart det sista på huset , tar inte lång tid alls. sen så vet jag inte vad jag ska göra. kanske vara med någon eller så ska jag sitta och spela gitarr :) men jag vet inte vilken låt jag ska spela....har ni något förslag?!
 
sant.
 

fredag den trettonde...

fredag den trettonde...otursdagen. jo men de kan jag hålla med om. jag ska berätta varför. ta er tid. 
 
1. jag skulle ta bort mitt gamla nagellack så jag gick upp för att hämta nagellacksborttagning. skulle även hämta usb sladden till min mobil så jag kunde föra över bilder. jag stod lutandes över skrivbordet för att kolla om den va där. sen märker jag att det blir blött på benet så jag kollar ner och kollar på nagellacksborttagningsflaskan och den är öppen. ingen kork. sen så ser jag hur det har farit hur mycket som helst på min dator som ligger på stolen. jag går iväg för att hämta papper men när jag kommer tillbaka har det stelnat....sjukt kul...nej.  det går inte ens bort med vatten. HEJA!
 
2. jag hade nagellacksburken på bordet och då råkar jag välta ut burken. men de for inte ut så mycket men ändå.
 
3. har ju dom där grejerna mellan tårna (bilden nedanför), dom är ju till för att inte tårna ska gnuggas mot varandra innan nagellacket har torkat. sen skulle jag gå till toaletten för att måla där pga att det är bättre ljus där. sen så ramlar jag på golvet och slår handleden när jag skulle ta emot mig..
må säga att mina fötter ser sjukt fina ut när jag har sådär :) hah

kommer sakna er

idag har jag och madde varit i stan och shoppat lös. köpte inga kläder men annat blev de. sen så träffade vi andreas,anders,vendela och några till :) tog 16:45 bussen hem. efter middagen va jag med madde också :) vi träffade även jesper ute på byn eftersom han ska dra till bispgården imorgon och är borta typ till söndag eller måndag. men sen så drog jag och madde hem till mig och såg på oth och chillade, spelade lite gitarr och jag vet inte vad :) imorgon drar madde till sundsvall och hon ska sova där på hotell...vad ska jag hitta på för något imorgon då?!!??!?! men...nu sitter jag och ser på oth iaf, ;]

blev gårdagens blogg hos hanna andersson

igår blev jag dagens blogg hos hanna. 
ni hittar hennes blogg här och där kan ni även
vara med om att bli dagens blogg och få
kanske mer läsare?:)
 
hennes blogg finns även i min meny under
"några bloggar jag läser"

r.i.p systemkamera

 
idag har jag farit till umeå och lämnat in min systemkamera som är sönder. r.i.p sen så fixade vi lite andra saker i umeå också innan vi drog oss hemåt. vi fick fika hos mormor. efter maten for jag och madde och sprang och sen va jag med jesper, pojkvännen. ♥ nu for han nyss hem för att hämta någon grej och sen kommer han tillbaka hit för att sova här. det spökade typ fett mycket inatt i mitt rum. blev iskallt och sen jättevarmt och såg typ skuggor och kunde inte sova...
 
you spin my head right round right round

YOLO♥

nä nu har jag hållit på  med bloggen nån timme, är less och trött så jag ska sova nu. vi hörs senare. ha det bra.
 
YOLO♥♥
 

design

ÅÅÅH ORKAR INTE.hela min blogg är förstörd. någon som är bra på fixa design gratis?snälla....jag ber. asså länkar er fett mkt om så behövs. 

nya gitarr strängar

idag har jag,mamma och pappa varit i umeå för pappa skulle till sjukhuset och sen skulle jag köpa gitarr strängar och lämna in min resväska som gick sönder när jag va i barcelona. skulle även lämna in min systemkamera som har gått sönder men vi tog inte med oss kvittot..sen for vi till rödviken som ligger i Nordmaling, där åt vi mat hos min farmor och farfar. dom bor inte där men dom har husvagnen där :)
 
bra pris.

nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, tittar bloggar och äter melon. ska även ladda hem "New Year's Eve", blev tipsad med den filmen av en bloggerska. här hittar ni hennes blogg.
 
 

älskling

har varit med älsklingen ikväll. vi har sett film och sen har vi suttit i hans epa och chillat. den har blivigt grymt snygg innuti. kanske inte så snygg utanpå men det hoppas jag att han fixar :) älskar han ändå..^^ snart ska jag sova så jag hinner göra saker imorgon :)

flytta på dig

har nu varit och sprungit i duggregnet unegfär 40 min totalt. skönt. nu ska jag duscha och sen skjutsar antingen mamma eller pappa mig till pojkvännen i vännäsby.
 
 
 

swesexuell.blogg.se

tänkte tipsa om dessa killars blogg. dom har nystartat och varför? läs på bloggen så kanske ni får reda på de.
killarna heter Julian och Colin. Colin är i min ålder och Julian är ett år yngre tror jag.
några killar för er kanske? ^^
kolla bloggen här eller tryck på bilden.
 

dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag

Igår kväll hade jag inget speciellt för mig att göra så jag drog till madde och va med henne :) vi såg på one tree hill såklart och sen så klippte vi två jeans till shorts. dom blev väll sådär enligt madde men jag tyckte dom blev fina. 
sen drog jag hem vid 11 för att jag skulle försöka gå och lägga mig ganska tidigt. 
idag vaknade jag vid 10 och nu sitter jag nere i köket och äter frukost och ser på one tree hill. 

min "bästa" uppdatering.

hejjj hejj! blev sjukt dålig bloggning asså..jag vet. blev ingen bloggning i lördags kväll, söndag eller nästan någon idag...yey!
lördag-
men i lördags kväll for jag och jesper ut på byn och va med massa folk!;D vi åkte karusell, typ jag,madde,moa,maja,jesper,simon,olle,emil och jag vet inte hur många till :]]] bra minne,ja. jag och jesper for hem vid halv 2, isac gick även med oss hem då. sen så sov jesper hos mig :)
 
söndag-
igår så va jag med jesper hela dagen. vi åt go frukost (^^) och sen så chillade vi för det mesta. vi va typ aldrig ut (A) hihihi. sen på kvällen så låg vi och såg på film och sen så sov han hos mig igen :)
 
måndag-
idag så blev vi väckta av mamma och pappa. men jesper ville ligga kvar så jag hotade med att jag skulle hälla vatten på honom, och gissa om jag gjorde de? ja det gjorde jag :D hihih. sen så idag har vi hett upp studsmattan och jag har badat i älven. sen for han hem vid 2. när han for hem for jag och emil ner till älven och badade och han failade sjukt mycket. den gröna lilla bryggan for lös..och han for ut. 
 
& en liten fiiiilm..
 

obey

hemma från att ha gått i en evighet idag. har köpt usa leggings,obey keps och två iphone 4/4s skal, har ingen iphone men ska skaffa och då har jag två skal redan. dom var rätt billiga. 2 för 120 trorjag.. min älskling köpte också en obey keps fast en svart/orange.  jag köpte en röd/svart :) men nu är jag hemma och ska snart äta röding och sen till efterrätt blir det kladdkaka med jordgubbar och grädde. ikväll blir det att fara ut på byn igen och träffa massa. pusshej. 
min älskling, nu och föralltid
min tuffa vän och jag 

vännäsdagarna - lördag morgon

godmorgon! är hos madde nurå. vi håller på att fixa oss. snart ska vi ner på byn till vännäsdagarna igen!:)
hade bra

vännäsdagarna - fredag

har haft fullt upp igår så jag hann inte blogga något. det va vännäsdagarna så jag va först med jimmy och sålde kladdkaka och sen gick jag och han bara runt runt runt osv..sen träffade vi madde,moa och maja så då va vi med dom. vid 5 tiden for jag hem och käkade och sen kom jesper dit. på kvällen va jag med jesper och madde och sen träffade vi även elias,simon,simon,dennis,petra, erik och emil. vi åkte epa ganska mycket. dennis skjutsade hem mig för att jag behövde pinka och massa ;d najjs najjs. for hem sent på kvällen. eller jag for hem till madde, sov där.

min kärlek

igår när jag skulle hem följde jesper med mig hem och sov hos mig. älskar dig gullet. vi ställde alarm på 11 för att vi skulle till stan med 13:05 bussen. måste ju hinna fixa till mig och allt innan (A) när klockan va 13:00 kom vi på att bussen far om 5 minuter så mamma fick lov att skjutsa oss till busskuren ^^ skills. vi va och såg bio, ice age 4. haha. sen så fick vi skjuts av mamma och pappa hem. nu sitter jag hemma och har just bakat kladdkakor som pappa ska bjuda på imorgon, sitter även och spelar lite gitarr och tittar på jockibois blogg;d
loveu

gårdagen

igår va vi ju och grattade mormor. då va vi på massa affärer först och sen åt och fikade och jag vet inte vad. på kvällen cyklade jag till jesper i vännäsby. han kom och mötte mig. vi stod och snackade lite. hade lite bekymmer igår men nu är allt bra igen. 
 
 

smile.

prinsessan

Godmorgon! (tidigt,jag vet) mamma väckte mig nydligen för att jag och hon ska fara med mormor på massa ställen och gratta henne. fattar ingenting men aja!;D vi ska fara och fika någonstans och jag vet inte vad. först ska vi mot nordmaling och sen ska vi till umeå någonstans. när vi ska fara hem ska vi nog fara förbi media markt eftersom min systemkamera har gått sönder :(:( buuuhu. därför blir det gamla bilder ett tag nu....
fett sad. 
 
kan visa sen en bild på hur den har gått sönder. om jag har tagit någon bild ens ;D
sommar.♥
VI ÄR FARLIGA.
 

 
dystert utan dig, vet inte vad jag ska göra.
ensamma kvällar får mig att längta mer efter dig.
bilder,låtar får mig att känna mig förälskad på nytt.
långsamma kvällar, långsamma dagar.

you only live once

Idag väckte mamma mig vid 11. satte mig och åt frukost och sen gick jag ut och la mig i solstolen och stekte i solen med lite musik. senare så for jag ut och sprang till pappas jobb, städade där och sen sprang jag tillbaka. nu är jag inne och ser på one tree hill. ikväll blir det nog att bada i älven med madde trorja. 
Yolo ♥

this is big


this is my life and you are a part of it♥

trololollolol! 
ikväll har jag duschat,ätit och sett på 6 avsnitt av one tree hill. (motsvarar 240 min = 4 timmar) baranicenice
är fett trött så jag ska snart gå & sova.
imorgon hörde jag att de skullle bli fint väder så jag ska nog vara ute och sola för det mesta.
sen ska jag även fara och städa på pappas jobb så jag tjänar in lite pengar
this is my life and you are a part of it ♥

sanna vänner har man kvar när dom andra har gått

Nikon D3100 
foto: jag
modell: rocío
 

Madde sov hos mig inatt för att när hon skulle hem igår så började det spöregna så hon sov hos mig inatt istället. Vi såg 4 avsnitt av one tree hill igår innan vi skulle gå och lägga oss, beroende ja! sen idag så for madde hem och då kom jesper hit. vi spelade vesius med emil här utanför gården. det blev rövdunk på jesper. haha jag träffade honom rakt på rumpan. ^^ sen gick vi in och gjorde sallad. han åt hos mig. efter de blev det träning som räckte till klockan 7. när den tog slut for jag hem och nu ser jag på ett avsnitt av oth, när det är klart ska jag duscha. 

barcelona, sista dagen

Sista dagen i barcelona for vi upp och åkte den där linbanan och sen efter de for vi till shopping centrumet som finns på bild här ovanför. där så åt vi middag, vilket bestod av en frukt drink. :) på kvällen for vi och se fontänerna. visste att julia från sverige skulle dit så jag kanske skulle träffa henne där men hade inte snackat med henne. men sen när vi skulle hem tänkte jag bah" aja kommer nog inte träffa henne" men då när jag gick över vägen ser jag henne så jag springer fram till henne. sen så stod vi och prata med henne ett tag och sen drog vi hem. på kvällen blev det att packa klart,duscha och skypa lite och sen sov jag. dagen efter blev det att åka flyg hela dagen...