Valborg

 
Vad händer ikväll då folket? Själv så ska jag umgås med pojkvännen. Mamma och Pappa far på middag och brorsan är i stan så vi får huset för oss själva. Vi håller på att göra mat nu. Det blir grillad kyckling med potatisgratäng och vitlöksbröd ♥♥♥ Ikväll blir det väll att packa inför imorgon, baka inför imorgon och se film, mys ♥

I show you and I tell you everything

 
Nationellt prov i engelska imorse. Skrivnings delen, drygt. But I made it. Sista lektionen idag hade jag nationellt prov i matte, muntligt. Det var rätt lätt men fattade ändå inte så mycket, haha. Det är svårt att vara delaktig i sant och falskt frågor. Man säger bara typ "aa jag håller med hon" 
 
15:30-17:30 hade vi spelning, sista spelningen innan vi drar till Ryssland och spelar!! Ska bli så sjukt underbart kul! Vi drar onsdag kväll till Luleå. Sover där. Far tidigt på morgonen med buss till Ryssland, Murmansk. Det tar ungefär 12 timmar med buss. Stannar i Finland och käkar lunch ♥
 

nya converse

 
Hej!
Jag mamma och jesper drog in till stan idag ett tvärt, köpte nya converse, 25% rea, nya svarta byxor och svarta shorts. Behövde verkligen svarta shorts, har inga, behövde även nya svarta byxor för mina har gått sönder mellan benen..Skorna behövde jag egentligen inte, har så sjukt mycket skor men älskar dom så :) 
 
16:30 hade vi träningsmatch mot vindeln. Tyvärr förlorade vi med 2-1 men när det kommer igång med serie matcherna ska vi vinna mot dom! Nu sitter jag och pluggar, ska lämna in en kemi uppgift imorgon så. 
 
Ha det bäst, Vi ses♥

spakväll

 
Ikväll kom Therese över hit och jag fick min spakväll. Fick det i födelsedagspresent att jag skulle få en spakväll. Jag fick ryggmassage,nackmassage,ansiktsmassage med massa krämer och ansiktsmask, ögonbrynsfärgning, ögonbrynsplockning och ögonfransfärgning. Det var hur skönt som helst. tacktacktack! 

kärringstopp mitt ute i korsningen..

Igår hängde jag med nå kompisar, sov hos jesper. ♥ såg film på morgonen och sen drog jag hem där vid 1 för att vi skulle fara och gratta min kusin som har fyllt år. Fick övningsköra hem, fick kärringstopp mitt ute i korsningen vid shell...otroligt pinsamt.
 

körkortstillstånd!

en oplanerad glömd bild från thailand på emil. höll på med inställningarna och ja...
 
sjukt GLAD jag var igår! fick mitt körkortstillstånd, så jag och pappa var och övningskörde igår för första gången! det gick förväntansfullt bra tycker jag. Trodde det skulle vara svårare, men det är ändå svårt...iaf, igår sov även världens bästa underbaraste älskling hos mig♥ ikväll har jag också övningskört med pappa. fick köra mer i trafiken idag. sjukt rädd då jag får möte..tror att jag kör rakt emot dom.
 
 

älskar lukten av..

 
åh, gud vad jag älskar lukten av bensin och moppe ♥, (och skoter, men nu är den säsongen över..) åkte moppe till skolan och hem med emil dit och isac tillbaka. Idag har vi haft nationella i engelska, två delar. Först var det läsförståelse och sen var det hörförståelse. Vi fick sen lunch så jag, dennis, jesper, olle, moa, maja och madde drog ner på laggen och åt, jag åt kebabtallrik. 
 
Snart kommer jesper hit, han sluta nyss så han är väll här snart, han kör moppe hit så lär väll gå rätt fort. Ikväll har jag ingen träning men ska kanske göra lite läxor, om jag har några...haha. nu ska jag lägga mig ner i sängen och se på one tree hill. vi hörs. ♥

.


en evighet

 
det är 3 månader med jag och älsklingen idag. känns ändå som en evighet eftersom vi har förut varit tillsammans 10 månader men det tog slut i typ en månad., ångrar det. men nu har jag honom igen och det är så det ska vara punkt slut. jag älskar dig jesper, du är min solstråle :) du gör mig alltid på bra humör även om det inte syns eller att jag säger det. saknar dig bara otroligt mycket när jag inte är i din närhet älskling. tack för att du finns! ♥

låste ut min pojke

jesper
 

Varit kort dag idag, slutade 14:20, sista lektionen matte, då det inte hände så mycket för man inte fick hjälp men lite jobbade jag i allafall. På engelskan idag håller vi på se en engelsk film, har ännu inte sett klart den men på fredag skulle vi se klart den. åååh, på onsdag har vi nationellt prov i engelska..både hör och läsförståelse..
 
Efter skolan kom jesper till mig, vi har sett på oth och sen har vi dukat och diskat. Haha låste ut min lilla pojke, han tiggde stryk...av mig och disktrasan! :) så han gick ut på altan och då låste jag ;p 
 
Nu snart har jag träning till 21:45..drygt. Vi ses.
 
 
 

detta behövde jag verkligen

 
Hade skön sovmorgon idag, inte haft någon sovmorgon på länge känner jag! behövde denKlockan 14:00 idag spelade min brorsa fotbollsmatch så jag tog en joggingtur dit. Efter den matchen var det p14 som spelade så då såg jag,wilma,petra och madde på den matchen, men några minuter in på andra perioden kom mamma och hämtade mig för att maten var klar. namnam, vi åt grillat idag ♥ Ikväll har jag och pappa varit och gymmat, larsa var även där. tja larsa. nu ligger jag i sängen och ser one tree hill säsong 8 avsnitt 8

varit i Övik

 
Sov hos jesper inatt och vid 9:15 imorse kom mamma och hämtade mig. Vi for till Övik på en liten resa jag och hon. Vi drog till hennes brorsa och hans familj, mina kusiner. Vi gick till havet och grillade hamburgare och njöt i solen. Kom hem vid 21 ikväll och skulle vara med jesper då men han hade somnat och skrev till mig just innan 22 och sen blev det typ inget med de...såg fram emot att vara med min pojkvän ikväll..♥
 

kung fu soccer

 
Jesper sov hos mig igår natt och vi låg och såg någon serie som heter typ "the walking dead", jag fattade inte så mycket och var dock rätt trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Imorse hade vi matte och sen ett långt pass so, på so lektionen såg vi en film, kung fu soccer, har ni sett den? den va ju typ grym, fast vi hann inte se klart den. Till lunch blev det pasta med kyckling.
 
Efter skolan for jag, petra, johanna och madde på spelning, höll på till halv 6 typ. Från halv 4 till halv 5 var lokalen upptagen så vi satt och planerade lite. Ikväll ska jag och pappa fara på brandstationen och gymma och se på ishockey! :)

gym

 
Kom precis hem från gymmet. Varit på brandstationen och gymmat och kollat på hockey, finalen mellan Skellefteå och Luleå. Vem tycker ni ska vinna?! jag tycker skellefteå! När vi var där på brandstationen gick det larm, litet larm på medborgarhuset, det var typ röklukt, inget farligare. Nu ska jag ta en skön dusch och sen lägga mig och vila inför skola imorgon...Vi har ett till nationellt prov i so, historia, imorgon. xoxo
 

från det ena till den andra

På morgonen hade vi nationellt prov i so. Första året det är ett nationellt prov i so. Såklart fick vi i historia..det svåraste tycker jag. Tänk all historia, det kan va vad som helst, för hur länge som helst osv. Nog skrev jag på allt men vet inte hur mycket som var rätt utav det jag skrev, haha! 
 
På lunchrasten var jag ute hela tiden, gick lite för mig själv och tankarna for från det ena till det andra. Solen sken och allt underbart ute, förutom myrorna som va på en när man satte sig på marken...
 
Efter skolan hade vi spelningen med bandet och Tommy (våran privatlärare) var där. Vi har han varje tisdag nu fram tills vi far till Ryssland på musikläger den 1 maj! :D Ska bli hur kul som helst! Vi ska få fara till ett barnhem bland annat och spela för dom osv. Jag ska ta med mig någon liten leksak från när jag var liten som dom kan få, hihi. 

Så duktiga är vi

Bild tagen idag innan skolan, (även nya profilbild på facebook) 
 
 
Hejhej!
Det har varit en kort skön dag idag. Efter skolan väntade jag tills Jesper slutade skolan och sen skjutsade pappa hem oss. Vi var så duktiga att vi gjorde maten idag, ♥ Jag och Jesper gillade inte köttkorv eller vad det nu var så vi stekte vanlig falukorv och bacon till oss istället :) På kvällen hade vi träning, det skulle vara från 20:30-22:00 men lamporna funkade inte så vi tränade bara till 21:30. Nu ska jag duscha och sen klinka lite på gitarren. Godnatt!

lovely

 
Hade en skön sovmorgon idag får jag börja med att säga! Vid 1 for jag och madde ut och sprang, gick och sprang intervaller. Duktiga flickor. Det var mycket härligt väder ute så vi var ute en timme och hade det gött! Klockan 16:00 hade vi fotbollsträning i vännäsby och sista halvtimman va vi inne i gymmet och pumpade. 

Boda borg, ishockey, balder

Klockan 9:00 for bussen idag mot Skellefteå med innebandy laget. Där for vi på boda borg. Jag, Susanne och Anja var ett lag och vi kom två med 5 klarade rum. Efter det for vi på campingen i Skellefteå och fixade oss sen åkte bussen till Umeå där vi åt på en restaurang som heter Balder. Skellefteå mot Luleå matchen var idag och Skellefteå vann tillslut.
 
När vi skulle hem startade inte bussen och vi behövde startkablar men hittade inga. Jag, Wilma och Emelie gick ut och stannade bilar och frågade om dom hade någon startkabel men inte hade dom det...Ca 40 minuter senare kom Emelies mamma med en startkabel och vi kunde bege oss hem!
 
Nu sitter jag ensam och fryser i soffan. Spelat lite lol med madde och gosat med hunden. Har inget att göra..

my soulmate

 
Är med madde nu. Efter skolan hade vi spelning och sen drog jag hem och åt. Vid 7 drog jag till Madde, den lilla gullungen på bilden här uppe till höger♥ Imorgon ska jag till skellefteå på boda borg med innebandy laget, som en avslutningsgrej. på kvällen imorgon ska vi och äta i Umeå.

dubbla prov idag

Idag på morgonen hade jag först matteprov och efter det hade jag so prov. Gick rätt så bra på båda proven, gick väll bättre på so tror jag men svårt att veta, men jag tycker det. Till lunch blev det pizza på laggen med madde, delade på en kebabpizza. Det var äcklig mat i matsalen så...♥ Efter skolan följde pojkvännen med mig hem och han är fortfarande bredvid mig. Han ligger och halvsover medans jag slänger in ett kort simpelt inlägg. Godnatt.
 
 
 

snart är det beställt!

snart så är det beställt. jag och agnes ska beställa tillsammans så vi slipper betala hela frakten själv, utan nu så splittar vi på frakten. ♥

Sprungit lilla nyby

 
Vaknade med migrän idag men for till skolan ändå. Efter lunchen for jag dock hem och vilade lite. Nu ikväll har jag saknat min pojkvän otroligt mycket, pluggat och har just varit och sprungit lilla nyby på ungefär 3 km. Härligt. Imorogn har vi lagpass på morgonen så då måste jag ta so på minst ett pass i allafall och plugga ihjäl mig. Jag har so prov om kalla kriget på torsdag...tror inte att det kommer gå så bra. 
 
 

tche tche

 
Igår for Clara hem , tråkigt. På dagen var jag och mamma ute och gick och sen sprang jag tillbaka en bit. Grymt fint väder det var igår asså! klockan 16:15 for jag och mamma och kollade på pojkarnas match mot vindeln. Senare på kvällen kom min älskling hit och först käkade vi middag och sen skjutsade mamma oss på ica så vi köpte en efterrätt ♥ vi såg på fångarna på fortet och sen så gick jag och jesper upp till mitt rum och såg på film och hade det bara perfekt som jag alltid har när jag är med han♥ 

Mis amigas españolas

 
Ikväll har även Helena varit här, det är Claras syster. Vi har gjort en spansk maträtt som heter Tortilla de patatas och till det hade vi gjort Västerbottenspaj, Kycklingfilé med bacon och bröd med pressade tomater med salt och olja på. YUMMIIE! På kvällen bakade jag en kladdkaka som serverades med grädde och mango. Både Helena och Clara ville att jag skulle göra massage på dem så, why not. Det är kul att göra massage ju. Nu ska jag och Clara sova för hon far hem imorgon så vi ska upp vid 8 imorgon bitti.. Nice to have you here anyway ♥

La dolce vita

Ikväll har vi varit på La dolce vita, en restaurang här i Vännäs. Den här gången tog jag Pasta Carbonara, yummi. Förra gången jag åt där tog jag fläskfilé tror jag.  ♥
 
Efter maten med min trevliga familj for vi till brandstationen för att visa Clara brandbilarna och sånt. Pappa är brandman så tror även han var lite sugen på att fara dit och visa:)

bowling

Igår var jag och clara och bowlade i Umeå med Jesper och Dennis. Virrade bort oss när vi skulle ta lokalbuss till bowlinghallen men det gick bra tillslut, vi hittade dit i allafall. Käka hamburgertallrik till lunch. Innan vi skulle ta bussen tillbaka gick vi in på godishuset och köpte lite gott ♥ 

nytt

Igår var jag, clara och mamma i stan och shoppade! Första stället blev det en skinnjacka från lindex i allafall. Sen blev det ett par byxor, mobilskal från tshirt store och lite mer :) Fikade på Barista Fair Trade Coffee och drog sen hem där vid 5 tror jag det var. 
 

kittelfjäll

lite mer bilder från kittelfjäll. mobilbilder..
från fjällen och sen bild på jag och clara och jag och agnes♥
 

påsk i kittelfjäll

 
 
Har haft underbara dagar uppe i fjällen med ruskigt fint folk! Vi har åkt skidor, slalom, skoter, pimplat och mycket mer. De sista dagarna tolkade vi med slalomskidor bakom skotern. Har träningsvärk i armarna än idag. Det jag saknat mest här hemma är att duscha varmt och länge. I fjällen fick man max duscha typ 3 minuter för att inte allt varmvatten skulle ta slut. Tog inte så mycket bilder med kameran, tog nog mer bilder med mobilen, men just i det här inlägget blev det bilder från kameran. Lite bilder på påskmiddagen och från när vi åkte skidor upp på ett berg ♥ Väldigt vacker väder