bytt blogg!!

 
glöm inte bort att jag har bytt blogg till www.westerbergida.blogg.se
blivande frisör

ny blogg

har skaffat en ny blogg som heter www.westerbergida.blogg.se så läs där istället ;D

onsdag

Idag hade vi frisör lektion från 8:20-11:05 men man fick sluta då man var klar så våran grupp var klar rätt fort. Vi chillade bara och sen gick vi och åt lunch då matsalen öppnade. 
Efter lunchen hade vi matteprov som gick sådär, A-delen var ganska lätt men B-delen var hur svår som helst tycker jag. Jag försökte några tal men he gick inge bra så skippade det och lämnade bara in A-delen.
Sista lektionen bestod av frisörlektion där vi höll på med dockorna och sen fick vi träffa treorna som går frisör. De ska färga och slinga vårat hår på fredag så nu har jag besämt vad jag vill ha ;)
 

eh

Det var rätt så härlig dag igår. Hade friör ämne och sen behövde vi inte dra på matte lektionen så jag och Julanda gick ner på stan och sedan for vi på subway och käkade lunch, nästan hela klassen var där då vi kom dit. Vi började halv 1 med svenska och sen slutade vi 14:10. 
 
Efter skolan träffade jag emelie och hennes små kattungar och sedan träffade jag pojkvännen och sedan tog jag bussen in till vännäs igen. På kvällen for jag ut och övningskörde med pappa och sen kollade jag på innebandy match.