till vännäsby

drar till vännäsby för att roa mig med pojkvännen och kompisarna! kommer hem imorgon så lär väl blogga då! ha en bra fredags kväll! det ska jag ha!
 
 

kortdag

 
Idag har vi varit inne i Umeå med klassen. Chefen från Scandic Hotell och en till tjej har varit där och pratat. Vi fick sluta vid 12 för att en annan tjej som också skulle prata kunde inte komma för hon hade brutit handen, synd för henne, nice för oss. Jag, Moa, Maja och Emma gick på stan och shoppade tills bussen kom 13:15. 

helt klart offside

Ikväll har vi spelat match mot umedalen. Efter en lång match blev ställningen 2-2. Hade blivit 2-1 till oss om domaren hade sett en helt klar offside, men tydligen såg han inte den så dom gjorde ett mål pga det. 
Nu har jag tagit en skön dusch, tagit bort sminket och ligger och ser på pretty little liars just nu :)
 
 
 
 

skoldatorer!

Är i skolan nu och vi har fått våra skoldatorer idag! Överlyckliga tjejer sitter här på bakre raden! Nu har vi över en timmes rast så vi sitter kvar i klassrummet och lyssnar på musik, är inne på facebook och laddar ner massa program så det bara låter om det. Sista lektionen idag är service och bemötande och sen slutar vi kring 3. 
 

onsdag

På förmiddagen hade vi turism ämnen och sedan blev det lunch. Det var fisk, gillar inte skolans fisk.. Efter lunch hade vi svenska och då fick vi göra något rättstavningstest. Efter den lektionen var det idrott som var mest teori och lite samarbetsövningar, sedan slutade vi.
 
 

fått mig en skoter

 
I söndags kom min skoter som pappa har köpt till mig :) Nu taggar man ju vinters som fan! Jag och Emil lär ju fara ut och köra på allt och alla men bara man får köra skoter så... Så dom här dagarna har jag tvättat den och fixat lite. 17 tusen kronor köpte vi den för.

färgat ögonbrynen

Kom just hem från Therese, (grannen). Hon färgade mina ögonbryn mörkare och nu har jag plockat dom lite också. Tyvärr orkar jag inte ta någon bild och föra in den på datorn för jag är hungrig och trött.. Men ni kan få en bild från i helgen på mig själv (Y)
 

pojkvännen och bilmek

hela helgen har jag sovit hos pojkvännen. I lördags hade vi match mot Sörfors men tyvärr blev det förlust.  igår kväll kom Olle och Dennis och hämtade upp oss med epan och drog till olle. Höll på att meka med en bil där. höll på frysa ihjäl mot slutet.. Idag följde jag med div 3 till Lycksele och spelade match men där blev det också förlust. Kunde inte spela så mycket för att jag börjar bli sjuk men det visste tränaren om.
 
 

7 månader


idag firade 7 månader med min pojkvän Jesper. ♥ han sov hos mig och vi låg och såg på film och myste :*

Am I perfect now?

Slutade halv 2 idag. Sista lektionen blev inte av för att läraren var utomlands.  Efter skolan for jag moa och maja hem till mig. satt nere vid älven ett tag och sedan gick vi in och såg på film. Såg en svensk film som heter "den som söker". den var otroligt bra för att få vara en svensk film! (Y) 
 
 

I'll move the mountains for you

 
Idag hade vi vanliga lektioner men det var inte alls jobbigt. Såg film på en lektion och de andra två lektionerna pratade vi och gjorde några övningar. Slutade kring halv 3 idag. Nu om ungefär 30 minuter börjar fotbollsträningen och direkt efter det ska jag cykla iväg på innebandy träning :)
 
 

andra skoldagen på gymnasiumet

 
Bara haft det bra i skolan idag. Trivs bra på lilja med min klass och alla andra. Vi gjorde massa övningar idag med klassen så har lärt mig känna vissa bättre. Imorgon börjar de vanliga lektionerna...Inte taggad på massa matte,engelska,so,svenska osv...

skön vinst!

 
SÅ JÄVLA SKÖN VINST IGÅR! vann med 6-2 över bjurholm/hörnsjö. sträckte mig på uppvärmningen så fick linda låret men det gick ändå rätt bra. vi var väldigt på tå och gjorde tre snabba mål på 10 minuter. Övningskörde hem och sedan tog jag en skön dusch och la mig sedan och sov. 

Kasaviken

 
Torsdag till lördag var jag och jesper i kasaviken i morfar och Ingers stuga vid husum just intill havet. Jag och Jesper sov i husvagnen så där fick vi vara ensamma. På fredagen badade vi i havet tillslut, 17 grader. Innan vi badade på fredagen drog vi in till Övik och shoppade och åt på subway. Lördag tog vi tåget till Umeå och sedan tog vi buss vidare till Vännäs

redigerar bloggen

Är lite KAOS på bloggen, bloggar nästan ingenting och håller på att göra om den så den ser inte OK ut för tillfället. Hinner kanske fixa bloggen lite imorgon innan jag drar och annars får jag fixa det då jag kommer hem. Kommer inte kunna blogga heller nu när jag är borta men på lördag kommer jag hem, så då får jag slänga in ett inlägg om vad jag har gjort och lite roliga och fina bilder, ♥ 
 
xoxo, vi hörs.
 
 
 
bild från i lördags då jag skulle till vännäsby för att vara med mina underbara kompisar

kommer aldrig bli less på dig

 
 
Älsklingen har sovit här sedan måndag och är inte less på honom än, kommer jag aldrig bli. Igår for jag, pappa och han till Nordmaling och fiskade med farmor. Jag övningskörde dit. Gick riktigt bra tills jag kom in till en rondell då jag fick panik och gasade. Tur att vi alla överlevde! Jag fick de första fiskarna men även de minsta fiskarna också. Sedan fick farmor och alla andra mycket fisk, jag fick nästan ingen. 
 
På kvällen sov han hos mig igen , ♥ Idag sov vi till 12, gjorde frukost och sedan for han hem för att han skulle städa och packa. Imorgon drar jag och han till min morfars stuga tills på lördag. Tar tåg in till umeå vid 12 och sedan bil ner till husum vid 16 med morfar och Inger. (Inger är hans fru) 

därför vill jag dansa, ja därför vill jag dansa genom alla problem jag har

vet inte om jag ska lägga ner bloggandet eftersom jag aldrig bloggar längre. check. har annat för mig så hinner aldrig att blogga. men igår var jag med madde, jesper, william och hannes. satt och prata vid en bänk nära älven haha. sov hos madde inatt så vi vaknade för ett litet tag sedan och ska nu snart tvärt hem till mig och sen kanske cykla til vännäsby. ♥
 
 

Sen så i fredags drog jag och william in till Nolia. Gick runt där i några timmar och sen skjutsade pappa hem hos när vi var less. Köpte en ny skoterhjälm, en svartvit. Killarna var såklart trötta och somnade nästan i bilen.
 
 

Scary Movie 5

 
nu kryper jag ihop i sängen och ser på Scary Movie 5 helt ensam. Imorgon ska jag till Nolia igen, den här gången blir det med Jesper och William.
 

cross

 
I söndags följde jag med Jesper då han skulle köra lite cross. ser ju galet roligt ut att köra men vågade inte testa :]] när vi kom hem beställde vi pizza och käkade som att vi aldrig hade sett mat förut. Vid 4 kom pappa och hämtade mig och jag fick köra hem, hur kul som helst att köra bil ju!
 

epagänget

 
Veckan har bestått av att jag har varit hos jesper hela helgen och träffat massa andra på kvällarna. epagänget. På lördag for jag och jesper till nolia, köpte ett halsband där det står bokstaven J som i Jesper och en klocka. Sen bjöd jag jesper på mat, nachotallrik.

bilder från seglingen

 
Lite bilder från Seglingen. Sista dagen var bäst. Då var det sol och mycket varmt. De andra dagarna innan så var det dimma och regnade lite nu och då. 

bad girl

har blivit otroligt dålig bloggning sen jag kom hem från Spanien. Har haft allt för mycket att göra. Då jag kom hem spelade jag match och sedan for jag till pojkvännen och sov där. På måndagen for jag och segla i tre dagar. kan visa bilder sen. På torsdag (igår) var jag bara hemma, men på kvällen drog jag till vännäsby och träffade jesper,olle, dennis, johanna, emelie, elias, dexter, jonathan och pedersen, mamma kom och hämtade mig vid 12.