du har något som ingen annan har

 
Har mest sett film idag på lektionerna eller inte gjort någonting alls. Såg en film på so och såg en film på svenskan. blev ingen no lektion och på matten och spanskan gjorde vi nästan ingenting. Fick sluta tidigare idag så madde skjutsade hem mig och sen la jag mig i solen och njöt. Om en timme har jag fotbollsträning så jag ska göra mig i ordning nu och bege mig. 

running

 
Efter maten idag drog jag,madde,moa och maja på affären och köpte fika tills imorgon på skolan. När jag kom hem drog jag och pappa ut och övningskörde här i Vännäs och när vi var klar med det var jag ute och sprang. (då jag stannade av och tog bilden här ovanför) Nu har jag nyss duschat och ligger i sängen nu och tänker på allt möjligt..

Kvällens planer

 
Kvällens planer blev att fara och köpa slush med madde. Satte oss vid en bänk på vega skolan och sen kom marcus och albin dit med deras mopeder. bruuum. När jag skulle hem fick jag skjuts av Elias och Dennis med epa ♥ Varit ute och gått med mamma och hunden. Nu har jag krypit under täcket och ska snart gå och lägga mig. 

till dig

 
Vill ha dig här hos mig varje dag och varje kväll. Älskar att ligga vaken och kolla på dig när du har somnat. Har hittat killen för mig. Jag är helt säker. Jag är otroligt kär i dig Jesper Edblad. Ingen kan ändra på känslorna jag har för dig. Mina känslor är äkta för dig och det kommer dom alltid att vara. Jag älskar dig som ingen annan kan älska dig. Du är mitt allt och du är den finaste killen jag vet. När jag inte är med dig saknar jag dig direkt, saknar ditt leende och ditt skratt, saknar hela dig och din personlighet. Om jag kunde hade jag lätt spolat tillbaka tiden till de datumet jag gjorde slut med dig. Hade verkligen inte gjort slut! Men jag tog tillbaka dig 22/1-2013 och länge kommer det vara. Du och jag Jesper. Du är verkligen en del av mitt liv, en stor del utav mitt liv! Med dig kan jag verkligen vara hur som helst, ♥
 
If I had to choose between loving you or breathing. I would use my last breath to say I love you♥
22/1-2013 Ida ♥ Jesper
 
 

foto med emelie

 
Varit ute och fotat med Emelie idag efter vi hade ätit middag. Satte oss på bryggan i solen och lyssnade på musik och roade oss med att ta kort. Några killar kom och jag fick lov att ställa mig mittemellan dom och emelie fotade oss. våra nya bästavänner. 

bokat resa till...

 
Då vare bokat!! 15 Juli drar jag till Clara i Barcelona! Äntligen. Ska bli så kul. Alltid kul att resa och speciellt att åka själv, mer spännande. Fast önskar ju att Jesper följer med men han och jag får väll dra någon annan gång ♥

nobody should be alone in a dark place

 
Drog till vännäsby igår kväll. Fick skjuts av Isac, schysst. Jag och Jesper har spelat lol och sen kom även Denka och Olle hit. Galna killar asså...dom måste ha någon big crush på jespers hund. Där vid halv 12 somnade jesper men jag kunde verkligen inte sova. Låg och smsade med denka ett tag och sen gick jag ut och träffade honom ett tag. Satt bara och prata, mysigt. Gick sen tillbaka till jesper och la mig och försökte sova. 

min vackra pojkvän

Älskar min otroligt gulliga kille. Är så otroligt kär i dig jesper. Vill ha dig i närheten varje dag ♥ 
 
 

Hängde med isac

 
Igår kväll hade jag inte så mycket att göra så jag snackade med Isac så vi drog ut på byn, köpte glass. satt i fylleparken, gick runt och pratade rätt mycket. Vid 9 drog vi hem och då kom jesper till mig. Vi såg på bangkok hilton med min familj. var rätt trött på kvällen så vi somnade typ direkt.
 
Idag är det en ny dag och jag och jesper har skjutit lite skott och sen legat i gräset och lyssnat på musik. Nu är vi hos honom och vi ska typ fara ut och fiska om ett litet tag tror jag. 
 

drog på fiket med Sofie

 
Fick sluta en timme tidigare idag från musiken. Jag och Sofie drog ner på byn och for på fiket och fikade. Sen drog jag och solade. Fattar inte varför jag sitter i mitt rum nu när solen skiner? Ska snart bege mig ut. Madde ville att jag skulle blogga så jag var lite tvungen ;)
 
Ikväll kommer älsklingen hit ♥
 
 

take a deep breath it's a bad day not a bad life

 
Imorse hade vi inget att göra i skolan så vi gjorde inget. haha. satt i gräset, åkte moppe. På spanska lektionen idag såg vi på film. Vi såg Maria full of Grace. Vi är en liten spanska klass den här veckan för några är på klassresa i Barcelona. Efter skolan skjutsade isac hem mig och sen solade jag såklart. Men idag blåste det lite och började frysa...
 
Nu ikväll har jag bara varit hemma, tagit det lugnt, sett på one tree hill. Är på avsnitt 11, säsong 9 ♥ Hade tänkt att fara ut och springa men det blev inte så. 

let's get naked!

 
Hade träslöjd på morgonen och läraren var borta så vi hade våran bildlärare som vikarie. Jag och Isac satt ute i solen hela tiden och skrev utvärdering och snackade en aning..Men jag blev klar med utvärderingen i allafall. Efter det hade vi teknik och då håller vi på att göra en bil av en råttfälla. Jag, Marcus, Rasmus och Sofie är i en grupp så jag och sofie håller i stylingen på bilen och dom fixar så att den kan rulla:)
 
När det var lunch for jag och jesper och käka skrovmål, jag är så snäll så jag bjöd honom. Klockan 12 hade vi svenska och då skulle vi redovisa om en författare. Efter det hade vi idrott och då skulle jag skriva ett "prov" och en utvärdering sen fick jag sluta. På so lektionen spelade vi brännboll mot 9A och sen fick vi sluta tidigare. Jag drog hem, tog fram solstolen och la mig och njöt i över 1 timme. Nu håller jag på att steka potatisbullar♥
 

update från helgen

 
I Lördags var vi i Mewikas stuga som sagt. Dennis var grillmästarn ute i solen medan vi andra var inne och svalkade oss. Det var ju grymt varmt ute. 
 
 
Satt på bryggan och roade oss. Solade och åt chips.
 
 
Emil testar en ny stil. Mycket vackert
 
 
Jag och Mewika spårar som vanligt
 
 
Söndags frukost med älsklingen ute på balkongen
 
 
Såg fotbollsmatch, Div 3 spelade. Jesper lessnade så vi drog i andra halvlek
 
 
Vi drog och köpte glass och coca cola, satte oss bakom tåget här i Vännäs vid bänkarna
 
 
Tog en liten promenad och en liten pussbild ♥
 
 
Det var lite smått från i helgen. nu blir det nya vecka och nya tag inför helgen.

bara stressa

 
Vi (jag och jesper) försov oss lite imorse men kom perfekt till skolan ändå. Lite stressigt men jag klarade det. Det var bara att stiga upp, sätta upp håret, klä på sig, ta på lite mascara och cykla iväg! Har glömt min laddare hos jesper så jag när jag vaknade hade jag 3% batteri på telefonen, heja mitt liv! Tog mammas laddare med mig och laddade mobilen på skolan, annars hade jag aldrig klarat av dagen!!
 
Varit skönt väder idag också. På engelskan satt vi ute i gräset och läste engelska bok. Nästa fredag ska vi göra en "redovisning" om våran bok vi har läst. Jag har typ läst 10 sidor...heja mig, igen

vill dra till..

 
LONDON! Dit skulle man inte tacka nej till att få fara. 

sommarromans

Hoppas att det håller mellan jag och jesper och att jag får en underbar sommarromans med honom ♥ älskade han så otroligt mycket, min underbara skatt. Sov hos honom igår, älskar att vakna upp bredvid honom och somna med honom för den delen ♥
 
Igår kom vi hem vid halv 1 på natten. Jag,Jesper,Dennis,Mewika,Petra,Emil,Simon,Emil och Olle var i Mewikas stuga och grillade, solade på bryggan, lyssnade på musik och levde livet. Vissa sov över och några drog hem och sov. Vid 12 tiden idag drog jag och Jesper hem till mig och vi köpte glass och coca cola. Idag har jag och jesper gått nere vid älven med hunden och solat, spelat fotboll och spelat kubb♥ perfekt dag med pojkvännen.
 
Ikväll har vi sett film och nu ska jag snart duscha och sen får vi se vad vi ska göra :) Det är ishockey VM ikväll, Sverige vs Schweiz. Sverige leder just nu med 2-1
 
 

hot

 
Sov hos Jesper inatt och vi låg och såg film och gjorde inte så mycket. Idag köpte vi en glass och han och Stefan mekade lite med jespers moppe. Vid 12:15 kom pappa och hämtade mig och jag fick övningsköra tillbaka ♥ Han va lite nervös, jag med...haha.
 
När jag kom hem tog jag på mig shorts och linne och gick ut och la mig i solstolen och solade ♥ Det är ju grymt fint väder ute ju! Ikväll ska jag och några kompisar dra till Mewikas stuga och grilla och ha de bara trevligt! 
 
 

klänningen jag ska ha på skolavslutningen

 
Klänningen och skorna jag ska ha på skolavslutningen i Juni ♥ Köpte skorna av en tjej här i Vännäs och klänningen köpte jag på Salt men finns även på Nicole för 500kr :)

hade lovat men

hej! 
hade lovat er en bild på klänningen och mina skor med kameran är på laddning så det får bli bilder imorgon. en bra start på helgen kanske?:) haha. 
 
 
Idag på morgonen hade vi nationellt prov i matte. gick rätt så bra men skulle nog kunnat gått bättre om jag var bättre i matte, hehe. Vi hade rast från 10:10 till 11:55. Jag och Emelie gick ner på byn och köpte coca cola och kexchoklad sen gick vi till matsalen och åt lunch. Efter skolan drog jag hem och pluggade inför musikprov som jag har imorgon. hoppas det går bra...
 
nått jag må säga är att det har varit grymt skönt väder idag! solen sken hela dagen och solen är fortfarande uppe och klockan är snart halv 10 på kvällen.

letat klänning

Haft skola idag då. Vi fick hål från våran mentortid och sen på matte lektionen hade vi vikarie. Jag och Madde fejkade ett sms från Jörgen (våran riktiga lärare som var på utflykt med årskurs 8) så vi fick sluta lite tidigare. Efter skolan drog jag och mamma till stan för att leta en klänning till mig. Hittade en tillslut. Det blev en korall färgad klänning, kostade 500kr och var lång därbak och kort därfram ♥
 
Ni kan få se klänningen imorgon. och även skorna jag har köpt :)
 

sjukling

Drog hem vid halv 12 igår för jag var sjuk och bara drygt att vara i skolan då. La mig i sängen och sov tills typ 16 och sen pluggade jag och åt middag. Gick och la mig och sov rätt så tidigt igår också. 

Imorse när jag vaknade så kände jag mig ännu mer sjuk så mamma ringde och sjukanmälde mig. Somnade om och sov tills halv 12 ungefär. Men vaknade lite nu och då men gick upp och åt frukost vid halv 12. saknar pojkvännen otroligt mycket. jobbigt att sova när han inte är här med mig. ville ligga och sova på hans mage, hålla om honom, ge han en godnatt puss. ♥
 

our own way

 

make up från elf

 
Har fått mitt smink från elf♥ jag och agnes beställde tillsammans och jag for till henne och hämtade det idag efter vi hade spelat match i Umeå. Jag var inte med för jag kom hem tidigt imorse från Göteborg och är väldigt förkyld :( vi förlorade. 

vi drar ut

 
Ikväll drog jag, madde, moa, marcus, olle och simon på grillhouse och åt värsta kebabtallriken med mera. inte lite mat! nästa gång jag köper kebabtallrik i vännäs kommer jag tycka det är väldigt lite mat ;p
 
Nu ska vi dra ut och se bio. Vi ska se the call, skräckfilm. ♥ 
 
 

bilder från gårdagen

Igår drog hela klassen till universeum och sen fick man fara och shoppa eller fara på liseberg. Jag, madde, moa, olle och massa fler drog till liseberg vid 13 och va där hela kvällen nästan, ungefär till 22
 
 
fake
 
 
Såg grymma djur på universeum. Aporna var sötast ♥
 
 
haha jag och madde ska bli astronaut tycker jag!
 
 
Vi behövde ju mat också när vi var på liseberg igår.
 
 
pontus vann...
 
inte jag. 

två bilder från onsdagen

 
Här kommer två bilder från onsdagen då det var bland annat pissväder då vi skulle åka paddan. En bild bild från liseberg och en från paddan. 
 

dag 1 i göteborg

 
Skulle uppdatera mera igår men det blev inte så tyvärr. Men igår åkte vi paddan och sen for vi till liseberg. Det spöregnade hela dagen igår...resan gick bra. Delade hytt med Olle, Madde, Moa, Joar och Erik.  
 

Nu är jag i Göteborg

 
Är i göteborg nu på klassresa. spöregnar. 
mer uppdatering kommer senare. resan gick bra

borta bra men hemma bäst!

 
Äntligen hemma från en lång resa! Vi räknade ut att det tog cirka 19 timmar från Murmansk till Vännäs..
Sov rätt mycket i bussen men inte tillräckligt för att vara pigg än idag. Vi kom till Vännäs vid 23 igår natt. Va inte så trött då för jag hade som sagt sovit i bussen och lite i bilen från Luleå. Men somnade där vid halv 1-1 kanske.
 
Imorse hade jag kemi prov som inte gick såbra men sa att jag inte hade pluggat och han sa att jag skulle göra så gott jag kunde, och annars skulle jag få göra om det :) Till lunch idag var det potatis och korv. Varje måndag slutar vi 14:20, med det menar jag att jag är hemma nu och väntar på att Jesper ska komma hit ♥♥

ses i Sverige

 
Jag och Madde har varit vakna hela natten för vid halv 3 hade vi packat klart (nästan) och vi skulle gå upp halv 5 för bussen far 5:50. Vi har tänkt oss att sova i bussen istället (Y) Nu ska jag packa klart det sista, chilla lite och fixa filmer. Har skypat med Marcus nydligen och snackat med pojkvännen ♥

last day here in Russia..

 
 
 
Startade dagen med att försova sig lite och sen äta en god frukost
 
 
Sedan gick vi och shoppade. Men köpte bara smycken och en grej åt pojkvännen. Efter det fick vi lunch.
 
 
När vi var mättna och belåtna for vi till barnhemmet där vi sjöng nå sånger för barnen. Gav dom presenter och dansade.
 
 
När vi skulle gå och äta på en restaurang med några barn från ryska kyrkan var det en parad som övningsmarscherade. Har en film på det men inga bilder..
 
 
Åt på restaurang Caffé La Vita
 
 
Efterrätter
 
 
Suddig bild men shoppingen inför bussresan imorgon ♥♥
 

Godmorgon här i Ryssland

 
Godmorgon! Nu har vi varit och käkat frukost. Klockan är snart 11. Jag,johanna,madde och petra ska gå till en galleria och shoppa lite om vi hittar något fint. Klockan 13:00 (svensk tid 11:00) ska vi äta lunch och senare idag ska vi på ett barnhem och sjunga och ge presenter ♥
 
Skriver mer senare! Vi hörs

Murmansk - Guidad

Imorse fick vi en guidad tur runt i Murmansk. Känns mest som vi bara har ätit idag. Vi bjöd äldreboende och ungdomsgården på fika och sen har vi ju ätit lunch och middag. Kommer ha matkoma i flera dagar nu..
 
 
Här är en tågstation i murmansk. grönt å fint 
 

Minnen från andra världskriget.
 
 
Bilder på oss vid minnesplatsen. Fin utsikt över hela Murmansk där också.
 
 
For till en stor helig kyrka så vi var tvugna att ha huvudbonad på oss. Jag tog på mig min halsduk och det gjorde många av oss 
 
 
Våran lunch
 
 
Första uppvisningen. Gick väll sådär. Det gick bättre andra uppvisningen då vi sjöng och spelade för ungdomsgården. 
 
 
Middagen som vi åt på en restaurang/klubb. 

We are in Russia!

Nu är vi här i Ryssland och klockan är 2 timmar extra här än i Sverige. Imorgon ska vi få guidad tur i Murmansk klockan 11 (rysktid) Vi blev sjukt less de sista timmarna i bussen..Stannade av i Finland och åt lunch och gick in på supermarket. När vi kom till hotellet lämnade vi väskorna och sen gick vi bort till en lägenhet där vi fick middag vid klockan 00:00 (rysktid
 
 
Våran lilla turnébuss. Det var som en halvrund soffa där bak där vi fyra myste ihop oss i 15 timmars resa. Men typ 12 timmar bussresa. Vi stannade och åt och åkte genom tullen så..
 
 
Supermarket i Finland. Just utanför där vi åt lunch. Köpte lite godis åt min käraste pojkvän där inne på supermarket.
 
 
Det här är tullen in till Ryssland. Det var en hund som luktade genom bussen för att kolla om vi hade knark eller något sånt. rätt bra lukt den där hunden har alltså.. Tur så hittade den inget. Hade blivit chockad om den hittade knark i min väska...
 
 
Det här är gravar från några som har dött andra världskriget. De var till ett minne av vissa som dog. 
 
 
De första husen man såg då man kom in till Ryssland. 
 
 
Utsikten från jag och maddes hotellrum

russia here we come!

 
Nu beger vi oss snart till Ryssland. Vi ska nu först till Luleå och sen drar vi till Ryssland. Det kommer finnas internet där på hotellet så jag kan blogga och visa att jag är vid liv!

jag har haft det, har du?

 
Go mat blev det å! Senare på kvällen bakade vi chokladbollar och såg sedan på film och myste. Vi låg och såg på Sune i Grekland tills Jesper somnade... När filmen tog slut såg jag på massa olika tv program. nu vid 12 var det jersey shore men i pausen väckte jag jesper och vi gick upp istället. Så nu ligger han och sover i sängen och jag får väll lov att lägga mig jag å... inge kul att vara ensam. 

haft en bra valborg? det har jag! spenderat den med bästa pojkvännen ju!