swim little fish

 
Idag tog jag och clara en "sovmorgon" till halv 1, tänkte gå till stranden sista dagen men vi försov oss.Vi drog och åt lunch med pere, hans mamma, hans två sönder, maria, clara, helena och anna. förrätt, varmrrätt och efterrätt. Senare drog jag och hon på akvariumet här i barcelona, träffade typ 5 svenska killar som vi snacka med ett tag. ♥ nu ikväll har vi ätit tortilla och jag har packat hela kvällen typ. snackat med pojkvännen, duschat och bara tagit det lugnt. Nu måste jag snart sova för jag ska upp klockan 7 och fara sedan till flygplatsen. drar hem till sverige.... 11:10 far flyget. 

club

 
Igår drog jag och clara till massa fester nere vid stranden. gratis entré så vi gick ut och in i massvis av klubbar. det var 16+ ålder så i vissa var det typ 30+ och massa strippare så, vi passade inte in där kände vi. På vägen dit kom tre killar fram till oss och började prata och följde med oss och massa. (en av dom killarna är på bilden här ovanför längst ner till höger) Klubben vi var sist på i några timmar var helt klart bäst! jag och clara och andra var på en liten scen i mitten och dansade och hade grymt trevligt. drog hem vid 5 och somna direkt. ♥

arenas

 
Igår var jag och clara på stranden bara nån timme och sedan drog vi till arenas och shoppade men de blev inte så mycket shopping utan vi gick upp på taket, satt där och kolla på utsikten. Sedan som ni ser på sista bilden så "matade vi fiskarna med våra fötter" haha. men ja jag vet inte vad det heter, men ni ser ju!
damn it vad de kittlades, vi betalade 50kr för 5 minuter. På kvällen laddade vi hem rock of ages och såg den och sedan gick vi och la oss. 

zoo

 
I förrgår efter vi hade varit på stranden drog jag och clara som sagt till ett zoo så här har ni bilderna från de. Sedan tog vi en metro hem och på kvällen drog jag, Clara, Helena och Anna till en hamburgerrestaurang. Va hungrig som ett svin eftersom vi åt typ vid halv 11 - 11 på kvällen. Sedan for vi tillbaka hit och åt efterrätt.

at the beach here in barcelona instead

Haha bilden där nere i högra hörnet...det kom en humla som jag blev rädd för. man ser den och skuggan på claras arm...
 
 
Det var tänkt att vi skulle till en by nära barcelona (30 minuter med tåg) men vi vaknade så sent så vi for till stranden här i barcelona istället. Jag, Helena, Anna och Clara åkte dit med metro. Kom dit kring halv 1, halv 2 (då solen är som starkast). Vi hade med oss lunch som vi åt kring 2 halv 3. Vid klockan 18 drog jag och clara till ett zoo. visar bilder senare. grymt mycket djur i allafall! 
 
♥ xoxo ♥

STARBUCKS

 
Kom just hem från en härlig eftermiddag på starbucks med Clara. Har aldrig ätit/druckit på stardrucks. Jag har inte ens gått in i en starbucks butik så det här var första gången och det lär bli fler gånger! 
 
Ikväll blir det att se bio. Jag och Clara ska se The Internship. Den verkar helt okej, Vince Vaughn och Owen Wilson är huvudpersonerna och dom är väldigt bra skådespelare. 

körsbärspaj

Eftersom vi vaknade så sent idag så hann vi inte med att fara till stranden. Jag har inte ens varit ute något idag. Jag och Clara har bakat en körsbärspaj och nu håller vi på med lunchen. Efter lunchen ska jag och hon (vet inte om Helena och Anna ska med) till l'aquarium. ♥
 
 

världens godaste våfflor

 
Idag for jag och clara och shoppade här i barcelona. Köpte en tröja, underkläder och en grej till pojkvännen. Sedan köpte vi en våffla var med choklad (Y) bästa våfflan jag någonsin ätit! 
ikväll har vi bara varit hemma och vi har just sett klart en film så nu ska vi ut tvärt sen ska vi sova. Imorgon ska vi till stranden och sedan ska vi på L'Aquarium ♥
 
 

fråga

någon ställde en fråga om jag och jesper inte har varit tillsammans ett och ett halv år?

vi var tillsammans 10 månader innan jag gjorde slut och blev tillsammans igen den 22 januari igen så nu är det ett halvår. men om vi räknar ihop det så är det nästan ett halvår.  men vi var inte tillsammans i nästan 2 månader så..♥

ett halvår med älsklingen

Min älskling och jag har varit tilsammans ett halvår idag. ♥ Önskar jag kunde vara hos honom nu men för det första så är jag i barcelona och för det andra så jobbar han idag. Får pussa och träffa honom när jag kommer hem i allfall! Jag älskar dig jesper så djupt. Du är min stora kärlek. Kan inte beskriva det men du vet klart och tydligen hur det är! ♥ 
 
 

sjuklingen här i barcelona

Hej!

Blev väckt av Clara idag vid halv 11 , trött som vanligt. Åt frukost och drack te. Jag är sjuk så har fått te, tabletter och någon spray jag ska spraya ner i halsen. Anna Söderling från Sverige kom igår också. Hon är här för att vara med Helena som är i hennes ålder. Nu snart ska jag och clara och shoppa. Det är lite kallare idag, det är 28 grader.  Skriver mer senare! ha en bra dag! 
 
 

festival

Jag och Clara drog med tåget till montblanc vid 14 och var framme vid 16 någon gång. Satte oss i en bar och köpte mat. De var en hur stor festival som helst som vi var på. 18:00 började de spela men vi var vid tälten med claras kompisar för det mesta. Gruppen vi ville se började vid halv 1 så vi fick vänta några timmar.
 
Sedan fick vi gå backstage och träffa STROMBERS and DR.CALYPSO.  DR.CALYPSO franförde en sång genom att säga : den här sången är till Roció, Clara och den svenska tjejen. haha. Sedan när  STROMBERS skulle spela så framförde dom en sång till oss och då sa dom : den här sången är till dom galna tjejerna! Vi stod längst fram och helt plötsligt kommer sångaren av DR.CALYPSO fram till mig och ger mig deras cd skiva (Y)
 
08:00 gick tåget hem på morgonen så det blev att sova två timmar i tåget och när vi kom hem :)
 
 
 

bilder från östersund

det var någon som hade kommenterat och ville att jag skulle lägga ut mer bilder från östersundscupen som jag skrev att jag skulle göra men jag glömde bort det. såååå, här har du/ni :)
 

Konsert hela kvällen ikväll

Godmorgon människor! Idag ska jag och Clara först ut och kanske shoppa lite och sen 13:46 ska vi ta ett tåg till montblanc som ligger någonstans utanför Barcelona. Där ska vi se en konsert som börjar 18:00 och de slutar vid 06:00. Vi ska antingen ta tåg tillbaka där vid 08:00 på morgonen eller kolla om de går någon buss tidigare. ♥ Så nu ska jag ta en härlig dusch och fräscha upp mig lite! 
 
 
 

these days

 
Igår kväll drog jag, Clara och Paula till en konsert och träffade även andra tjejkompisar där. Dom grejade på och jag och en annan tjej gick på gatorna och sjöng Let it be. Köpte någon lemon dricka som var hur god som helst må jag då säga! Sen gick vi till någon bar och slog oss ner. Vid 2 hyrde jag och Clara en cykel och cyklade hem, tog ungefär 30 minuter. 

Idag drog vi till stranden borta vid flygplatsen men bara efter ett litet tag började de regna lite smått men de gick över ganska direkt och då blev det strålande sol. Vid 12 var det 32 grader så, rätt skönt. brände mig lite smått på benen men de överlever. Jag och Clara åt lunch där och sen tog vi oss hem med hjälp av buss, tåg och tunnelbana. Det tog över 2 timmar tills vi var hemma. haha men vi gjorde det bra. 

Ikväll har jag , Clara och Maria varit och sett en blues konsert och nu sitter jag och snackar med socialt folk och kollar skotrar på blocket :)

out with some friends

 
Varit ute och träffat claras kompisar nu ikväll. Affären där vi skulle köpa piercingar hade stängt så det får bli imorgon eller någon annan dag. Just nu snackar jag med kompisar och mamma på skype och sen ikväll ska vi kanske på en konsert. ♥

mitt fisheye objektiv

Anonym

Hur kan du få fisheye?:D

 

svar: Jag har köpt ett fisheye objektiv till iphone på teknikmagasinet för 200kr. 

 

de blev såhär istället..

 
Var tänkt att vi skulle dra till stranden vid flygplatsen men när vi vaknade så var solen bakom molnen så jag och clara stannade hemma och sov. Senare for jag och hon till stranden här i Barcelona och hade det bara bra och otroligt roligt, hahahha ni anar inte! Nu har vi för ungefär en timme sedan ätit lunch och nu ska vi ut och kolla piercingar och sedan kanske baka västerbottenspaj. 

let's go to the beach

 
Idag har vi varit på stranden och sedan på kvällen innan middagen som blev där vid 10 halv 11 på kvällen så var vi med två killkompisar till clara. Satt i gräset i en park och spelade gitarr och sjöng. Jag och Marc tog ton och spelade och sjöng wonderwall. Imorgon ska Jag, Clara, Maria och kanske Pere till en strand nära flygplatsen och steka där. Bara att jag inte bränner mig..har bränt mig lite på armarna. får vara försiktig. ligga i skuggan...?

to the beach

Bild från Thailand
 
Nu är jag och Clara vid liv och snart ska vi bege oss ner till stranden. Det är kring 30 grader varmt här så det blir att smörja in sig ordentligt. Speciellt när jag bränner mig så himla lätt. 

glass i stora lass

 
Har varit och handlat lite glass och annat nu med Clara och snart ska vi till en bar och träffa två av hennes tjejkompisar. Ikväll blir det kanske att jag och Clara ska se hangover 1. Hon ville se hangover 3 men jag har inte ens sett hangover 1 så vi måste börja därifrån i allafall.

ute och går på trottoarerna i barcelona

 
Idag blev det sovmorgon för både jag och clara och sedan blev det frukost. Det är 29 grader just nu och därför gick vi bara ut och gick och gjorde nå ärende, for på banken och köpte mat och gick bara runt. Imorgon eller nu efter lunch ska vi till stranden. 

resan till barcelona

 
Flygresan till barcelona gick väldigt bra. Såg film på arlanda så där flög bara tiden förbi och plötsligt satt jag i flygplanet. De gick fortare än va det var tänkt men Clara och Rocío var i tid där och hämtade mig på flygplatsen. På kvällen blev det att käka mat och sedan skypade jag med mamma och colin sen blev det att lägga sig för jag var otroligt trött. 

vännäsdagarna

 
Underbar helg med underbara människor. Spenderat kvällarna med pojkvännen. Bilderna får tala ♥ 
nu ska jag dra utomlands så vi höres!

Tidsfördriv

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Linnea
2. Vad är det bästa som hänt dig? Min pojkvän
3. Vilken var den senaste filmen du såg? Heartless
4. Har du bra självförtroende? Det kan man inte säga att jag har, nej
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Resa utomlands med vännerna
6. Vad köpte du senast? RedBull
7. Beskriv ditt drömutseende? Långt hår,blå ögon, snygg kropp, brun, perfekt leende och piercing
8. Skriv namnet på din förebild? Har ingen
9. Den du sist kysste? Jesper
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, en från mamma och pappas bröllop
11. Den senaste som sov över hos dig? Jesper
12. Vem skrev du senast med på Facebook? Dennis
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Nä inte helt nöjd men någon bild måste man ju ha
14. Vad väljer du, godis/chips eller popcorn? Popcorn
15. Ditt livs största misstag? Då jag gjorde slut med Jesper
16. Vad åt du senast? Äppelfil
17. Är du kär? HELT KLART!
18. Din absolut sämsta egenskap? Vet inte..
19. Din bästa egenskap? Vet inte. haha
20. En låt du är beroende av? Wake me up - Avicii
21. Vad stod det i ditt senaste sms? Du är fin!
22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? Ja
23. Kan man vara vän med sitt ex? Det kan man och det tycker jag att man ska men det kan vara rätt svårt
24. Har du kysst en kompis? Ja
25. Vad händer i helgen? - Det är vännäsdagarna! så lär väll hänga där och med mina kompisar
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? Alla gör sina egna val, men kanske inte det bästa att göra
27. Vad hatar du? När folk ljuger,snackar skit och sviker en...
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? Tror inte de
29. Vad handlade din senaste dröm om? Svek
30. Vad gör du just nu? Svarar på dessa frågor och lyssnar på musik
31. Hur lång är du? 1.63
32. Vilken är den bästa svenska filmen? Ehm, ingen aning. Brukar inte se svenska filmer
33. De bästa svenska skådespelarna? Ingen aning.
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? Twilight
35. Ditt humör för tillfället? – Lycklig.
36. En vacker person? Johanna Ohlsson
37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? Inte ofta, men händer ibland
38. Saknar du någon? – Ja.
39. Vem träffade du senast? – Jesper
40. Vad gjorde du när du vaknade idag? - Drygade med pojkvännen ♥♥♥
41. Någon du vill träffa? Många
42. När grät du senast? För någon dag sedan.
43. Sminkar du dig varje dag? Nä, men oftast
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Min mamma tycker jag
45. Är du helsvensk? Ja
46. Den bästa bloggen? Vet inte, läser typ aldrig någons blogg längre
47. En artist du inte gillar? Många
48. En artist du gillar? Linus Svenning
49. Vad är det värsta som hänt dig? ....
50. Vad vill du bli när du blir äldre? Frisör

dela ut post 3 på natten, kul jobb?

Drog till vännäsby igår kväll och var med jesper. Senare på kvällen drog vi till dennis och såg på en film. For hem vid 3 på natten och då mötte vi brevbäraren...kul jobb att dela ut post 3 på natten..haha. Vi vaknade kring halv 2 idag och sen vid 3 kom mamma och hämtade mig. Nu har jag just gjort maten och sitter nu i soffan och ser på Pretty Little Liars tills vi ska äta. Ikväll vet jag inte vad som händer. Joffla ska till vännäs så vet inte om jag går och träffar honom ett tag :)
 
 

från victoria secret

 
sådärja! då har man två parfymer från victoria secret. ♥

östersund

Matchbilder, mer kommer sen från discot. 
 
Jag har haft en underbar vecka i östersund med det bästa laget. Tog oss till b-kvartsfinal men åkte ut där mot Östersunds egna lag. Det var disco onsdag och torsdag kväll och såklart var vi där båda kvällarna! Grymt med ös och mycket folk. Var även och shoppade kläder och sånt, jag och några fler for på hemmakväll och sen på invigningen. Kom hem på lördag kväll

sällskap i vännäsby

Kom hem från Östersund igår kväll vid 21. Jag berättar mer om det senare, orkar inte ta allting just nu. Vid 10 någon gång hämtade johanna mig och vi drog in till vännäsby. Tog med oss filtar for sen bort till reningsverket och satt där och snackade och lyssnade på musik. Efter ett tag kom även Jesper, Dennis och Jonte dit och gjorde oss sällskap. Senare på kvällen blev det kvällsmacka hos dennis och sen drog jag till jesper och sov där. ♥ 
 
vakna kring 14 idag, ville bara fortsätta sova. Men vid 18 skjutsade jesper hem mig och då blev det att käka middag, grillat. 
 
 
 

drar iväg en vecka

har varit dålig på att uppdatera och kommer bli ännu värre. drar om en timme till östersund på storsjöcupen. 
är ni där och vill träffa mig så spelar jag med spöland/vännäs f16 ♥ onsdag och torsdag är det cup disco så då ska vi synas och höras!