har tagit ett varmt skönt bad

har tagit ett varmt skönt bad ;d åååh vad skönt. känns ganska ovärt men..för jag duschade i morse och nu badar jag :]] sliter ganska mycket på håret ;( men jag var tyvungen..de var så skönt. far inte på skolan i morgon heller :(

jag tävlar om märkeskläder hos vadfanskajagheta.se

då var man med i en till tävling hos vadfanskajagheta. säger bara att hon har en grymt gullig blogg och de gillas verkligen mycket + att hon har många tävlingar så..ni kan ju vara med eller åtminstonde titta in på hennes blogg! :) ni gör oss alla en tjänst.

funny dance fail


mean greek

har nu sett på mean creek också och nu ska jag ta en liten powernap


byxor på gina tricot

hiss/diss? tycker själv att dom är helt okej. finns på gina tricot.

how do you know

just nu ser jag på "how do you know" och äter kebab pizza :))

I don't give a fuck

10 saker jag hatar:
dåligt väder
surströmming
falska vänner
mig själv ibland
idioter
dom som snackar skit
dryga människor som lägger sig i
olycka
hat
kärlek ibland
10 saker jag älskar
musik
min familj
lycka
sjunga
kompisar
blogga
ta kort
bra filmer
snygga kläder
kärlek ibland

hur långt bort du än bor..

..kommer jag alltid älska dig

i love you

making a gif
:*
Making a gif

jag är sjuk

sitter och gosar under täcket nere i soffan, ska inte till skolan idag eftersom jag hade feber igår och jag har det även nu också . jag är jättetrött så jag ska väl fortsätta sova igen om ett tag. jag vaknade 5 gånger inatt. har ingen aning vad jag ska göra idag...sova kanske se någon film, läsa?:) ska nu ta en alvedon, ses.
min älskade simba :]]

gårdagen , de var urtråkigt på..

igår följde jag med madde hem efter skolan och där spelade vi GSM :]] och sen mådde jag as dåligt så jag la mig och sov i hennes säng. sen efter de for vi hem till hennes pappa och lämnade kläder, och där somnade jag också. sen kom hennes mamma och hämtade oss och skjutsade oss till ikaros. de var dötrist där...de var nästan ingen där..booring! for hem vid 7 för jag mådde jättedåligt och när jag kom hem visade de sig att jag hade feber ;( gick och la mig ganska tidigt..vid 8 gick jag och la mig. puss och kram.

Feber...har inte bloggat något från igår k...

Feber...har inte bloggat något från igår kväll eller idag men nu orkar jag verkligen inte..feber som sagt


I´m the hero of the world

madde följde med mig hem idag efter skolan och vi har bara chillat framför tv:n. vi spelade just dance 2 och sen såg vi några klipp från youtube ;) ikväll ska jag stanna hemma från träningen för att jag hade match igår och i förrgår och sen så måste jag plugga..;/ buhu. men..nu ska jag kolla om mamma behöver hjälp med maten :) puss.
bild från förra vintern :]] grr

grattis den underbara MJ

~

lite ego ego och ego pix på jag och emma

älskar dig emma!
älskar dig emma!
älskar dig emma!
älskar dig emma!

blev riktigt bra detta

har varit på match idag med 98orna..for dit efter konfan hade tagit slut. vi mötte röbäck och vann med 5-0 , fick göra ett mål! yey.

han är okej

angelica och emma kom till mig efter dom hade ätit och vi hade tänkt att börja se film då men då började vi titta på massa trailar på youtube osv osv..tillslut så såg vi bad teacher och åt glass men vi hann inte se klart hela filmen för att dom drog typ 20 i 9. haha. jag och emma busringde till hannes och axel och robin..axel tryckte upptaget..-.-...och robin la på...hannes var den enda som var helt OKEJ! hannes är OK stämplad ! har tagit en del ego pix med kameran på jag och emma. btw, fattar inte hur en person kan vara så beroende av min systemkamera! (emmaaaa)

tävling hos "vadfanskajagheta.se"

är med och tävlar om en Ziperall, alltså en one piece ni som vet vad de är. jag skulle jättegärna vilja ha leopard Ziperallen. gå in på hennes blogg genom att trycka på bilden eller länken . www.vadfanskajagheta.se

bilder.

bilder från kvällen<3

med dessa underbara bilder säger ida och emelie godnatt!

godnatt små sötnosar!! mvh. ida och emelie! cyaa.

våran humor är på toppiiiloppi!

jag och emelie har haft fett skoj ikväll. vi har varit ute och träffat william;d yeyeee! han skrämmde ihjäl oss ett par x antal gånger men...:]] emelie är ingen djurvän..hon slänger katter från typ ett tak, nä men typ!! tillslut blev katten rädd och sprang iväg medans emelie gick efter..-.- men jag berättar mer sen...ska även lägga in bilder då också..när jag vaknar imorgon../idag?:]] hur man nu säger! vi har skrattat åt hur många sjuka video som helst.. t.ex..
och


-.....---

nu har jag och emelie varit på affären och köpt massa. vi ska nu se en film , vet inte vilken men...får blogga mer ikväll...puss

hur jag sminkar mig dagligen

de var en tjej som heter amanda som frågade om jag kunde göra ett inlägg om vad jag använder för smink så de tänker jag göra. jag tänker göra ett vanligt inlägg med bilder om vad jag använder för smink dagligen.
bilderna kommer jag ta från google för min kamera är på laddning inför kvällen :)

antingen använder jag denna mascara eller...
..denna som är vattenfast.
jag föredrar nog...den som inte är vattenfast..jag gillar borsten och ögonfransarna blir längre och mer svartare. men den som är vattenfast är också grymt bra. dom är nästan lika bra. och den vattenfasta kan jag då säga att de verkligen är vattenfast! har haft en annan mascara förut där de stod att den var vattenfast men jag blev helt svart under ögonen när jag var nere i vattnet och dök.
~
sen så brukar jag inte använda foundation så mycket nu för tiden men ibland använder jag de så jag ska visa vilka jag brukar ha..
brukar använda denna mest, den är köpt på body shop och mkt bra!
eller denna, men..den blir som orange färgad på huden


bra kämpat bruttor

sen kväll igår = bra
tidig morgon = dåligt


fick lov att vakna tidigt så att jag skulle hinna klippa gräsmattan innan jag skulle på match här i vännäs. så..blev att kliva upp ganska tidigt och dra sig på sig kläder och stövlar och ut i dimman med lite regnskurar nu och då och klippa den förbaskade stora gräsmattan med buskar och träd jag måste förbi och allt. men de gick bra. matchen  gick även ruskigt bra. vann med 2-1 mot sörfors. däremot kan jag säga att jag hatar att spela på konstgräs för man får sår på knäna hela tiden...vilket jag har nu. jag smsade med william björk och sa att vi hade match idag så han kom och kollade..haha, creepy! :] men.. nu har jag duschat och snart ska jag äta och sen kommer emelie, hade bra! :)
diggar skorna fett mycket!

de var K A O S hela kvällen

kanske mycket strul hit&dit idag på ikaros...de var k a o s hela kvällen! alla mådde skit och blablabla..men de var endå trevligt. när vi var på ikaros träffade jag william björk så han spelade gitarr och jag sjööng ;]] grymt bra kille på gitarr alltså!! du får 5 av 5 guldstjärnor!! har inget att berätta...skönt att ikaros har öppnat igen efter sommarlovet , så nu blir de väl att hänga där på kvällarna om jag inte hittar på något! cya.
'

~acceptera mig eller acceptera mig inte, så enkelt är de~

förra inlägget var inte jag som skrev..

förr inlägget var ju fullständigt normalt då? eller njeee..de var inte jag som skrev något av de ;]] de var mina kompisar på ikaros. kan säga att de inte var dexter eller jag...hmh...;]]] hahahaa. :)<3
vem kan de ha varit...?/vilka..



heeej

jag heter ida och jag är såspäron????

KRAM JAG ÄR PÅ IKAROS OCH ÄR MED EN MASSA KÅÅLA MÄNNISKOR SÅ NU TÄNKER JA FAKTISKT GÅ OCHH VA SOCiAL MED DOM FAKTISKT :]]]]]]]



häääääj! ja heter dexter ja gilla hestar och perajjor snela flicker och min hund neee ja sitter härreer on blågggar! asså min statistic skjuter i höjden som mohammeds kuk när han ser en katt! ja gillar bögar för dom gilla mej för jag är bög hiihhihihi ne skämt o sido mohammed e en ful arab

ikaros

drar till ikaros nu! bajs! hejdå!

12 eller 18 år???

de blir lite fel när man tror att någon är 18 men sen är den 12 år. hahahahhahahahahahhahahahaahahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
jag och madde fattar!!!!!!!!
VS


memories for ever


du är blodin

henrik äger i so!! ååhh..han är för bra för att vara sann, haha. hade bara chilliga dagar idag inklusive mattelektionen ;o ojojoj! älskar jörgen kragh!!! roligaste läraren för alltid! svenska läxan gick bra idag och allting faktiskt. nu är madde hemma hos mig och vi spelar sims och garvar åt en retard. hahahhahahhahaa, de var faktiskt jäkligt roligt om jag får säga så!!!!!

SÅSPÄRON

hahahhah emeeeliie!! SÅSPÄÄÄRON!! PÄÄRROOON!!

CHACHABLOGGÄÄÄÄÄÄNN

hej jag heter emelie och jag sitter i idas soffa och lyssnar på när hon kissar:] MUMS SÄGER JA BARA!
ja har ätit köttbullar här och brännde mig på tungan och allt är idas fel:(((((
ajjaaaaaaaaaaaa ska spela sims nu så puss och porr, ha ett asm liv!

emelie sötaste lundmark

skolan gick bra berättar mer sen..nu är jag med emelie och vi har grymt skoj!! vi sitter och nördar sims 2 på facebook, haha. vi har även ätit glass och gjort svenska läxan som är tills i morgon :) emelie ska sova hos mig på lördag :D:D:D <333

härlig dag

jag,olle och madde gick ner på byn efter lunch någon gång för vi hade lång rast så ja..finns inget att göra på skolan typ. vi gick ner till medis och då såg vi att de var skum där..förklarar bilden när han har skum i ansiktet. sen så gick vi på bibblan och var retard där och blablabla..har inte så mycket att berätta. när emelie var med mig så hade vi inget liv för vi satt vid datorn och skrattade åt typ olika video på youtube, gaaalet skoj anyway. laddade hem några skitsköna låtar också ;) haha. jag och emelie diggar stenhårt! sen var de träning och jag följde med dit men jag spelade inte för jag är lite förkyld. men jag och emma nickade till 14 där med varann :) vi har rekord.

Härligt med 1 och en halv timme ;d,sen avs...

Härligt med 1 och en halv timme ;d,sen avslutar dagen med matte...:( nu sitter jag och madde ute och dricker coca cola:]:]<3


svenska läxa

hade tänkt att följa med mamma och kolla på fotbolls match 18:30 men jag bestämde
mig för att stanna hemma och plugga svenska. hinner inte göra läxan i morgon kväll
så jag måste göra den ikväll. sen så ska jag även se no strings attached.
har bara sett trailern och den verkar helt okej så de blir min kväll . ses!

vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?

om sanningen ska fram (tjej version)

sweet dreams


ska gå och ta en lång skön dusch och försöka få bort läsken från mitt hår..!! :*

han hällde coca cola på mig

idag började dagen med att vi hade lagdag och då tog jag och moa först fysik/matte och sen sy slöjd. madde var inte i skolan idag för att hon fortfarande hade feber ;/ vi får hoppas att hon kommer i morgon. sen idag så fick vi spanska och svenska läxa så nu blir de att plugga. har även fysik läxa också :]] är inge bra i fysik..just innan spanska lektionen idag hällde marcus coca cola på mig...i håret och blablabla...inte OK..hatar dig! ;(( okej inte hatar för hatar är ett starkt ord. nu har jag sett slutet på harry potter del 2, så gryyymt bra film! ron är as snygg btw! ;]] är de bara jag som tycker de eller?! nu ska jag städa lite här uppe och sen vet jag inte vad jag ska göra..fast nu ska jag på toa ;]] haha. detaljer!! skoja. hejdå :)<3

jag ser dig fortfarande

jag ser dig som min fortfarande..
varför ska de vara så svårt att få bort dig?
finns inget du kan göra..
jag måste tänka om!


madde for hem pga feber..

pallar inte berätta om dagen...kan lägga ut en bild på våran schema i stället någon gång men inte just nu. som sagt så följde madde med mig hem när hon hade ätit för vi skulle följas till matchen så vi bara chillade och såg på harry potter del 2 på datorn. sen började hon må dåligt och frågade om hon var varm och de var hon. sen kollade hon om hon hade feber och då hade hon de för hon hade 38.8...;/ så hon fick lov att fara hem och därmed alltså inte spela matchen heller...buhu. vi mötte i allafall robertsfors och vi vann med 3-1 ;dd grymma vi är assåååee!! ;d;d nu har jag nyss duschat och ska snart gå och lägga mig. fett trött liksom..madde kommer nog inte till skolan i morgon :( PUSS





lite kort om dagen

ahaaja, då gick madde ner och åt. kan ju berätta lite iaf. fick en ny spanska lärare för Jenny var bara vikarie åt oss typ..men iaf våran nya lärare heter Helana. hon hade vi ett tag när vi gick i 6an också,.,men anyway. hon är grymt chill eller? sen så hade vi typ HKK och då fick vi göra någon macka..men bajsinlägg.nu kom madde så ses! -.-

ett geek?

pallar inte berätta om dagen nu för jag är hos madde och de känns nördigt att sitta här som ett geek framför datorn och blogga medans hon sitter och skit på toan. nä men..ni fattar. så jag berättar när jag kommer hem. ska väl hem där vid halv 5 . ikväll har vi match på konstgräsplanen i Vännäs. kom dit vettjá..eller föresten..gör de inte ;]]

♥eric saades konsert♥

♥hearts in the air♥
♥break of dawn♥
♥it's gonna rain♥
♥manboy♥

♥killed by a cop♥

♥me and my radio♥
♥big love♥
♥stupid with you♥
♥timeless♥
♥popular♥
älska erik!!

vet att inlägget kom ganska sent
men jag var ju tvungen
att lägga in alla video på youtube :)

den här sommaren har bestått av:


den här sommaren har bestått av:
sol, regn, moln, för många sms, film, resa, steek i solen, bada, cykling, nya vänner, förlorade vänner, panik, oro, kärlek, förlorad kärlek, saknad, rädsla, sorg, tårar, bloggning, fotografi, leende, mat, läsk, skateboard, fotboll, pengar, stockholm, kompisar, gröna lund, kramar, grillning, shoppande, face bilder, kyla, varma kvällar, kalla kvällar, telefonsamtal, förväntningar, dans, blödande knän, legat på stranden, fortet i umeå, bråk, musik, sång, beslut, viktiga saker, eld, besvikelse och disskusioner



de här har varit världens bästa sommar

korta ord men lite om min sommar ;d


vi vann med 6-1 mot vilhelmina

matchen igår vann vi med 6-1, fränt. bussturen hem gick nog fortare känns de som, jag sov lite så de gick fortare. sen hade vi grymt skoj. jag som trodde alla skulle vara trötta men de var helt tvärt om. de var jobbigt att åka buss  men...juste i vilhelmina stannade vi och åt hamburgare på frasses.gött.

moa oskarsson


älskar dig sötnos.
har saknat dig otroligt mycket
puss

dig
moa
<3


första skoldagen

första skoldagen på evigheter!!! än så länge...helt OKEJ! vi har rast klockan 10 till 11:25 tror jag. (lunchrasten) sen så efter de har vi vanliga lektioner. våran schema suger ;/// vi börjar 8:20 varje dag och slutar 15:10..-.-



moa oskarsson är bäst!<3

amanda om hur taggad som helst!

amanda om hur taggad som helst!:
hur länge har clara varit hos dig, och varför?:) 
förresten kan du inte göra ett inlägg som vad du brukar använda för smink och hur du sminkar dig! :)
-
clara var hos mig i 2 veckor och 5 dagar precis. asså egentligens så vet jag inte riktigt, eller asså de är typ et utbytesgrej. hon var hos mig förra året också och sen har jag varit hos henne . hon kanske kommer i mars också :)
okej de kan jag väl :) ett inlägg om vad jag använder för smink. men..ska de vara de smink jag använder dagligen i skolan eller?:)

mobilblogg, på väg hem

Vi vann med 6-1:) nu har vi nyss duschat och nu ska vi fara och äta och sen blir de att åka buss i flera timmar hem..:]<3


mobilblogg, snart i vilhelmina

7 mil kvar till vilhelmina!nu ska vi krossa dom


har tagit ett dopp i älven i natt

ikväll har vi tagit ett dopp i älven. de enda som oroade mig var att de var någon i vattnet som skulle typ dra ner mig eller något, haha. de var faktiskt inte så kallt. jag var den enda som badade hela mig ;] sen blev de bastu...skönt! nu sitter jag, alexandra och cristoffer och ser på film :) snart blir de väl att gå och lägga sig. i morgon far ju bussen vid halv 9 ;o ;o ;o 13;00 börjar matchen i Vilhelmina,.drygt
'
saknar dig gummzan<3

familjen linder på besök , de var länge sen sist

familjen linder är på besök och dom ska sova över här. dom har med sig sin huvagn hit fast jag och alexandra ska sova i tält här på gården :]]] nu står vi här i vardagsrummet och dansar just dance 2 på wii. haha till & med föräldrarna dansar, ojojoj! gör er nu inte illa, akta era små ryggar!! :D pusssiii. om ett tag blir de efterrätt tror jag och sen ska vi gå ner till älven och bada och basta :) kanske åka efter båt om båten funkar dock .

bilder från spölands cupen

sötaste paret i vännäs!


kusin

hahah så söööttt smiile !


kusin






hejdå clara!

hahahha jag bjuu på sista bilden! xd


ja då har clara farit hem. vi lämnade henne på flygplatsen och sen for jag och mamma till vännäsby och tittade på spölands cupen där. på cupen var jag med emma,julia,emil,anton,crille,sofie och emelie ;]]<3 vi hade grymt skoj! lägger in bilder om ett tag ;d,d vi har främmande..kanske lägger in senare eller i morgon eller ngt..har väldigt fullt upp. i morgon har jag match tidigt också ;//

berättar i morgon om den snygga<3

lägger in och snackar om eric saades konsert i morgon för vi måste gå och sova nu. vi ska upp 8 i morgon och sen halv 10 far vi till flygplatsen med clara. när jag kommer hem eller innan så bloggar jag! :D puss
snygging<3

bild tävling

Hej alla fototokiga där ute! Jag har en fototävling här på min blogg nu. Välj den bild du gillar mest (som du själv har tagit) och va med och tävla. Priset hade tänkt att vara en bok om hur man fotar men tyvärr har jag tappat bort den så de blir bara länkning om du har blogg. Ni som inte har blogg så kommer jag visa upp bilden på min blogg. Länkningen blir både i något inlägg + att du blir länkad i menyn i en månad.



Gör såhär för att tävla (du med blogg):
- Skapa ett nytt inlägg på din blogg där du lägger upp din bild du tävlar med. Om du vill kan du skriva en motivering till varför du valde just den bilden (absolut inget måste).
- Länka hit till tävlingen i ditt inlägg.
- Kommentera detta inlägget med att du är med och tävlar och länka till ditt bidrag.
- Hoppas sedan på det bästa ;)

Gör såhär för att tävla (du utan blogg):
- Skicka din bild i ett mail till mig på "[email protected]" (om du vill så får du skriva motivering).
- Skriv gärna ditt namn i mailet.
- Hoppas sedan på det bästa ;)

Regler:
- Det måste vara du som har tagit bilden.
- Bilden får vara redigerad.
- Max ett bidrag per tävlande :)

Du kan skicka in bidrag fram till den 1 september. Sedan kommer jag att välja ut ett antal finalister och utav dom finalisterna röstar ni fram vinnaren. Hur många finalister de det blir vet jag inte nu för det beror på hur många som är med och tävlar. 

Så skicka in ditt bidrag och lycka till! :D

hur taggad som helst!

då var man hur taggad som helst för eric saades konsert ikväll. behöver bara fixa lite till och sen är hag klar! vet inte ens om jag ska ha kläderna jag har på mig eller om jag ska ha något annat på mig ;/// puss!

gillar att se dig sova


vi sov i tält idag

ikväll har vi sooovit i...tält! ♥
..de var typ det roligaste men hemskaste jag har gjort i sommar ;] haha. nä men de gick faktiskt riktigt bra att sova där. de var lite kallt men de gick bra. de enda jag var rädd för var att de typ vara någon utanför..eller asså de lät som så iaf. sen hoppades jag bara på att de inte var några kryp där inne för då hade jag fått frispel. hon hade aldrig sovit i tält förut. men vi vaknade vid 11 och nu ser vi och tittar på 3an och massa andra kanaler. snart ska hon börja packa och jag ska börja städa och diska.

jag vann tävlingen

VILL BARA BERÄTTA ATT JAG VANN TÄVLINGEN ;d;d;d <33 3PUSS

jag har fått biljetter av mamma till **** ****** konsert

träningen gick bra som de alltid gör för de mesta. vi har ätit glass med chokladsås ikväll och nu flipprar mellan kanaler på TV:n..just nu ser vi på 3an! i morgon har jag ingen aning vad vi ska göra på dagen men på kvällen ska vi fara och se eric saades konsert i umeå ;D;D;D mamma har köpt biljetter åt jag och clara! på dagen ska då iaf hon packa sina grejor. på lördag vid 11:25 tror jag de var..då far hon hem ;/ buhu.

fotbollsträning

nu ska jag fara på träning, hade bra!!

-

bild från när vi var ute med kanoten. de regnade ;// regn regn regn!

varit och klippt mig

mitt på dagen for jag , emil och clara ut med kanoten på älven. grymt härligt och skojsigt ! hahah. tur att jag inte föll i ;]] var nära några gångenr att den skulle tippa omkull :]] sen klockan 15:45 hade jag klipptid så nu har jag klippt mig...dom klippte mig för mycket..men mitt hår var hur nött som helst så jag var bara tvungen att klippa så mycket..så jag kommer typ ha håret uppsatt nu tills de har växt ut mera! seriöst..

USCH! Nu ska pappa öppna en burk med surst...

USCH! Nu ska pappa öppna en burk med surströmning...blä! Clara tänker smaka, men jag tänker äta köttfärspaj


om går kvällen

igår blev de ganska sent. eller sent och sent..men vi gick och la oss någon gång mellan halv 3 och 3 :]] vi hade tänkt att lägga just efter matchen tog slut men de blev inte så ;P vi satt och snackade, dansade osv osv ;]] men ja...vi vaknade vid halv 11 och faktiskt så är jag inte alls trött :) nu ser jag på New Zeeland's next top model :) ska gå och äta lunch nu ;]<33

jag och clara halv 3 på natten..mysiga bilder


inte direkt min bästa sida men...ingen ser perfekt ut halv 3 på natten ;] haha :)

Älskar när de är dimma utomhus,börjar tänk...

Älskar när de är dimma utomhus,börjar tänka på skräckfilmer då:] de är mysigt med dimma:]<3


barca vann över madrid

barca vann btw! med 3-2
messiiii<333

en bild jag inte trodde fanns

bilden här nedanför ↓ hittade jag som ida hade tagit på mig när jag var på megazone i tisdags, haha. ser ju helt..ja ni ser väl?:) men de var grymt skoj i allafall!

jag är med i en tävling

nu är jag med i Lindas tävling ;d enkelt att vara med också! vill ni också vara med?? tryck då på bilden nedanför eller tryck här

♥ronaldo♥, ♥pique♥, ♥david villa♥

♥vilket lag ska jag heja på?? barca eller madrid?!?! barca är bättre men ronaldo i madrid är ju så snygg! de är de som räknas. fast däremot är pique riktig snygg också..och david villa!!♥ 2-1 till barca.
och ja..jag har uppe blixten fast jag inte tar kort med blixten ;] haha. hade blixt först sen glömde jag he ner blixten.

kvällen nere vid älven med mina bästa!

jag hade smsat med emil och alexander och sagt att dom kunde komma ner till älven och grilla med oss och jag sa: nu går vi ner kommer ni? när jag gick in i bastun för att hämta en tändare sitter dom där inne och skrämmer skiten ur mig och ååh..fick världens hjärtattack..dom kommer få igen..vänta bara! MOHAHHH. hm..de där lät inte läskigt, jag kan inte skrämma någon. jag är inge läskig..anyway..alexander for hem efter typ 10 minuter. jag,clara och madde gick och hämtade korv medans emil gjorde eld. sen så grillade vi korv och marshmallows. jag hade marshmallows i ett korvbröd. de var faktiskt riktigt gott,inte dåligt alls. sen så började vi snacka om att de var en gubbe på andra sidan som stod och tittade på oss och att han började simma mot oss och massa. faktiskt..när man väl tittade mellan träden på andra sidan så inbillade man sig att de stod någon där så jag blev skiträdd. trodde jag skulle bajsa på mig men jag vågade inte säga ngt ;]] haha. efter 22 någon gång började vi släcka elden och gå uppåt. haft en härlig kväll! tack!!<3









jack daniel´s

hej

hejdå

ska ner till älven och grilla

nu har madde kommit och snart ska vi gå ner till älven och grilla och kanske bada :))) hoppas ni också får en trevlig kväll!!! ;D;D;D bilden nedanför är tagen i måndags när jag träffade emma och sussiiiee<3
<3

fick skynda oss till bussen

vi skulle ta bussen in 11:10 och vi försov oss..eller asså vi hann med bussen men vi vaknade 10:35..fatta hur mycket panik vi fick. på med kläder och sen sminka sig och dra. vi fick äta fukost i umeå, vi tog bara en korv. i stan så köpte jag ingenting men clara gjorde. sen var vi med Ida och Elin och sen så var vi även med Lucas och hans vänner :]] gjorde inte så mycket men de var grymt kul. jag och clara for och fikade på café stationen nere vid vattnet. yummiiie. vi tog bussen hem 17:00 och när vi kom hem åt vi tacooos ;]]]<3
mycket normala små flickor!

fortet med emelie och clara

idag har jag,emelie och clara varit i stan. vi tog bussen in klockan 11:10 och sen for vi på fortet i 2 timmar! de gick väl sådär ;p fick bara 525 poäng men aja ;]]]] sen tog vi en mjukglass och jag visste inte att de fanns barnbägare och blablablaa...svårt att förklara!! hatar dig emelie!! nä jag älskar dig gumman ;]<333 blev bara lite ägd..men aja! sen så gick vi in på MVG och raggade killar, snygga snygga killar. HAHAHHAHA juste..de var killar som satt inne på donken och när vi gick förbi tittade jag in och då gjorde dom slängkyssar mot mig, höll på skratta ihjäl mig. sen så har jag köpt ett par jeans leggings på H&M. vi åkte med emelies mamma hem vid halv 5 ungefär. i morgon ska vi också till stan  :D



mina grejor har kommit!!

grejorna jag fick igår :D:D:D yeey! ;D<33
förlåt för sen uppdatering

träningen gick..greeeat!

träningen ikväll gick hur bra som helst! har inte så mkt att säga...bajs! hejdå!
<3

rund bokeh

snackade i telefon med alva och hon berättade hur man gör detta ↑ så nu ska jag berätta för er.

använde mig av Nikon D3100 18-55 mm objektiv
använd manuel inte auto. sen på vänster sida av objektivet finns de en knapp där de står ett A och ett M. dra knappen till M (manuel) sen så drar du zoomen på de högst i detta fall 55 och sen längre fram snurrar du också så att de blir ur oskärpa . du måste ha en stark lampa. jag använde mig av en sänglampa som är flyttbar. jag ställde den på golvet. sen använde jag folié och glöm inte att skrynkla foliét. jag gjorde foliét som en boll sen vecklade jag ut den igen och la den på golvet. sen så her du fokuset på foliét och tar kort.
hur gick de?:)

har bakat chokladbollar

jag och clara har bakat chokladbollar idag !! har inte gjort så mycket, vi har städat,gott ut med simba och låtit honom fått badat i älven och sen gick vi in och bakade chokladbollar. sen har jag diskat och gjort apelsin med kanel på som hon ÄLSKAR . jag ringde alva för att jag behövde lite hjälp mer kameran och lära mig mer lite om manuel och sånt. jag har lovat alva att jag ska börja fota med manuell och inte auto! PUSS

ord i bild


0123456789

kmr inte på någon rubrik..tyvärr..



ikväll har vi åkt ring och ja...orkar inte berätta hur de gick..eller kanske ;)...madde ramla av några x antal gånger iaf :]]]]] ganska retaaaaaard men soooet :) de var faktiskt hennes första gång så..! men hon var duktig anyway!
sen så åt vi ost och kex och roade oss :) har inte så mkt att säga faktiskt .]]<33

you rock my world

någon som följer med på fortet på ONSDAG i UMEÅ?!?!?!
någon?
någon?
någon?!!

ut med båten

jag,pappa,gustav och clara har varit ute med båten idag. vi for till en strand i pengfors och fikade. vet inte hur länge vi var där men ett tag. blev himla kissnödig i allafall..not good at all. sen så testade vi fiska också medans vi körde sakta men de gick inte så bra så vi gav upp och for hemåt. när vi kom hem spelade jag och clara krocket :)) haha. sen så råkade jag ringa simon av misstag..hoppas han inte hörde vad jag sa men aja :]]
PUSS!!♥

anonym leker tuffing

Anonym om Fett med skönt att sova till halv 12<3<3<3<3:
asså omg fick du sova till halv tolv för första gången eller?????????????
--
aa, asså du kom på mig så himla hårt liksom. de är verkligen första gången. asså jag får egentligen inte sova längre än halv 9 säger mamma och pappa. sen måste jag gå och lägga mig innan 9 också så jag får min skönhetssömn! du kom på mig! busted.

my heart is your heart! my love is your love!


Fett med skönt att sova till halv 12<3<3<3<3

Fett med skönt att sova till halv 12<3<3<3<3


♥ men detta säger ida westerberg god natt och inte äcklig natt ♥

ÄNTLIGEN FÅR JAG SOOOVA ;d;d;d;d SOV TYP INGENTING INATT SÅ NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA LÄNGE, SÅ LÄNGE DE GÅR!!! HA DE BRA!! PUSS OCH SOV GOTT SÖTNOSAR! saknar dig. ♥

moppe hjälm


det enda jag köpte på nolia var en moppe hjälm. den kostade 400 :-..eller jag&jag...pappa betalar ;)

det enda som saknas nu är...
moppe
körkort
åldern


Låt aldrig rädslan hindrar dig från att spela


you are my king and I am your princess

hoppas ni har haft en bra dag! någon som har lust att dela vad dom har gjort? tryck på kommentera här nere då↓

NOLIA MED MINA BÄÄÄZZTAA!!<3333

har varit på nolia idag med clara,madde,erik och ludvig för de mesta. vi träffade ludde och erik i skogen, jao! vi skulle träffa filiph men han skulle hem. de var läskigt för han typ såg mig hela tiden men jag såg inte honom. men tillslut såg jag honom så då skrek jag FILIPH!!! men vi träffades typ i 3 sek och sen drog han..;/ buhu. ist chillade vi läget med min tuffa lucceboooyyyy, lucas gyldén. han är min gosiga gubbe :]]] kraaamiiiizz ;d lucas tvingade mig att krama några personer som hade klätt ut mig, vet du hur rädd jag var men jag gjorde de :D:D::D:D:DD ångrara de inte :]] de var den bästa kramen jag har fått på länge..not.sen for vi och åt middag hos min mormor och efterrätt. sen såg vi elektra, de var en film som gick på 5an. gryymt bra!
PUSS!
lucaaaaaaaas<3

Nu är jag hos mormor och äter middag. Vi s...

Nu är jag hos mormor och äter middag. Vi ses på elektra just nu på 5 an. Den började för 20 minuter sedan, nu är de paus. Bloggar när jag kommer hem:-D SES<3


spakväll


har haft en sjukt rolig kväll! började med att jag och madde for och köpte ben & jerrys och choklad på ica. clara stannade hemma,hon hade lite feber. sen så åt vi alla de och såg på bad teacher. faktiskt mamma och pappa också. den går på bio nu så ni borde fara och se den! den var sjukt bra. sen så tog vi på oss ansiktsmask men clara ville inte utan hon ville se datemovie. jag och madde tog mycket bilder men jag orkar inte lägga ut alla nu..kanske senare eller så får ni några i några random inlägg! nu ska jag gå och lägga mig. ska upp 7:30 i morgon för 9:30 far vi till nolia. :) ska duscha på morgonen och sen fixa mig så jag behöver två timmar,ja. madde ska följa med ;D;D;D;D; seees! kom dit! PUSS!

ida drar ut ett tag, jao! fresh!


lite mat i magen gör mig glad om dagen

maaaaaaaaaaaaaaaaaat ;d kbry..

love, love me do. you know I love you


emil äger dansgolvet

emil kom över och spelade kubb med mig medans clara var inne och såg på film för hon hade lite feber och ont i magen. emil vann en gång och jag en gång. sen åt vi bullar med mjölk och sen dansade just dance. piiinsamt att emil kan dansa ;) hahahaha. nu har jag just varit ute och fotat lite och klippt gräset klart! ;d

♥ ska klippa gräsmatan vid lekparken och fotbollsplan. ♥

ska dra ut och klippa gräset vid lekparken och fotbollsplan. clara ska också testa klippa, hon har aldrig gjort de förut så hon ville gärna testa. hon vet inte vad hon ger sig in på...;) haha. de är boooring att klippa gräset men de är sånt som måste göras vare sig man vill de eller inte i princip. SES! ♥

blink 182

blink 182 <333

it's you I want this lonely day

vad ska man hitta på idag då?

vi har verkligen ingenting att göra idag. vet inte om vi far och cyklar eller något. de är ganska bra väder idag i allafall, fast hösten är ju på väg nu...buhu. sommar vill jag ha! ikväll kommer madde och då ska vi ha spakväll. ansiktsmask. PUSS

vem är killen med finaste leendet, jo...

har nu tagit en dusch efter en bra och lyckad träning. avslutade just filmen justin bieber never say never!! satt och grääät till några scener. tänk att få vara och se en konsert av honom. jag är inget galen fan som vill ha han och snackar om honom hela tiden. men jag älskar hans röst, hans låtar, hans klädstil och framför allt leendet!!! killar men ett bra leende säger jag bara: ring mig!!!! <3333

justin bieber never say never

igår laddade jag hem denna otroliga film som jag ska ta tid och se nu. snyggaste killen i världen btw...
sorry isac ;p hahaha.

nolia

tog bussen in 11:10 till umeå. jag och clara skulle på nolia. vi var där med emelie och linn :D:D:D sen träffade vi Robin också lite senare. vi tänkte träffa några andra också men så blev de inte...;((( vi åkte typ någon bil som åkte åt sidorna och massa random, vet inte hur jag ska förklara men..de kostade 50 kr och de var de värt. hur skoj som helst!!! ;d jag har köpt 4 skosnören av olika färger och sen köpte jag en tröja som jag har på bilden här nedanför. vi tog bussen hem klockan 16:05. nu har vi ätit. 19:15 har jag träning i vännäsby ;d
tröjan jag köpte ;d

snart mitt hoppas jag!!

nu har jag mailat om att få köpa allt detta ;DDDD väntar på svar...!!!<333333333333333333333

JAG VILL HA DIG HÄR


rovågern

har varit i rovågern hos agnes stuga idag och vi har ätit hamburgare och sen åt vi blåbärspaj med vaniljvisp. mamma hade bakat blåbärspajen så den hade vi med oss :]] sen vid 17:15 skulle jag på nolia och städa. vi städade alla hus. tror de var 6 eller 7 hus eller något sånt randooom :]] men de gick ganska snabbt, 2 timmar.

mobilblogg

Nu har vi varit och städat i 2 timmar..nu är vi på väg hem:) Mewika och petra ska åka med oss hem:]<3


dålig förlorare

när madde kom hit gick vi ut och spelade kubb. först jag och madde mot clara och vi fick ner alla men missade kungen så vi förlorade..sen var de clara och madde mot mig och då fick jag ner alla men missade kungen så jag förlorade..haha. så då ville jag inte spela nå mer..vi gick inte och dansade lite just dance 2 och sen åt vi kladdkaka med grädde och apelsiner med kanel :]]]] de är faktiskt hur gott som helst. sen ikväll har madde fått lösnaglar av mig som hon har nu på sig och sen så såg jag,clara och madde ice age 3 :]] haha soet. madde for hem vid 11 och nu sitter jag och snackar på facebook och ser på MTV. i morgon drar jag till täfteå så de blir väl något mobilinlägg och sen far jag på nolia och städar...puss.

har saknat dig bästevän

kort information om kvällen

snart kommer madde,
ska dammsuga nu :)
ikväll blir de kladdkaka
kort information
ses


pengfors med brudarna

haha, vi hittade inte stället först och massa random men sen så ringde vi mamma och hon fick hjälpa oss :]] vi var vilse i skogen..inte skojsiiigt asså..men sen så fikade vi där och tog massa kort och sen for vi till en lekpark och sen for vi hemåt. ikväll kommer madde hit :) har inte så mycket att säga förutom: nu kommer bilder!!!!!!!




bilder från övik

bilder från övik igår:

de blev inte så många bilder för att batteriet tog slut...


mobilblogg, vilse ute i skogen

Vilse ute i skogen


pengfooors, här kommer vi!!!

yes då var de bestämt! idag om ett litet tag far jag,clara och madde till pengfors.vi ska cykla dit. där ska vi fara till en grillplats och fika och chilla läget :) vet inte när vi kommer hem men :) ska ta med mig kameran så de lär väl bli ett x antal bilder som jag kommer läga ut så småningom. ;d '''
patetiskt

vad ska man hitta på i morgon?

har nu varit med isac,emil och clara och vi har typ snackat, hoppat studsmatta, cyklat??;p nu sitter jag och clara vid datorn och undrar vad vi ska hitta på i morgon...:) något förslag??<3
hejdå
bilder kommer i morgon.

mobilblogg

Nu har jag badat klart på paradisbadet.grymt skoj:-D nu ska vi till mina kusiner och äta middag:)<3 bloggar när jag kmr hem jao;-)


tidinställt inlägg - är på paradisbadet

(tidinställt inlägg)

nu är jag förmodligen på paradisbadet i Övik med mina små kusiner och familjen :)
kommer hem senare ikväll. vi ska äta middag hos dom först men...
jag bloggar när jag kommer hem ;d vill bara säga...
...jag älskar dig mamma!!

ett tomt hjärta

saknar dig

värt inlägg om ida och maddes idoler på disney channel

HÄR KOMMER ETT "VÄRT" INLÄGG..DE GILLAS RIGHT?:p

jag och madde är helt klart kär i tarzan, om han hade haft magrutor hade jag letat upp honom i djungeln och kidnappat honom, helt klart. men Jane hon ska dö..hon tror att hon är ngt..hon ska då inte få honom!! han är min och maddes så..adíos biaaatch JANE.
sen så vill jag även berätta attt hannah montana är ju helt klart vårat bästa program evvveeerhhh. vi är liksom hannah fan 4-ever liksom? helt galet . ska börja köpa hennes skivor och tröjor på henne och allt. jag och madde ska asså göra en låt om hur bra hon är. älskar hur hon rör sig på scenen och sjunger  "nobody´s perfect..." eller när hon står och sjunger "Everybodys watching me its never as easy as it seems to be a super super to be a super super girl" eller "I miss you..." asså detta är INGET SKÄMT , jag är 100% seriös...de är madde med eller hur madde??!!!!!??
hejdå, hannah fanS!!!<3333

så inget skämt...

eller?

tarzan

haha låten sätter sig på hjärnan...
btw, ser på tarzan på disney channel + snackar på facebook.

le goland =legoland

btw, träningslägret gick för bra idag :) haha., hade grymt skoj med öbrell, benglund och engman vid lunch. ahhahahhahhahahahahahhahaha, legoland, =goland, le. är man på golandet måste man le. le goland. vi höll på sådär i typ en evighet och massa. sen bah: ska du ha en banan? och helt retard...men de var hur kul som helst!!

har ätit nere vid älven


ikväll eller ja "ikväll", middagstid..iaf..till middag åt vi nere vid älven. vi gjorde maten i grillringen vi har här nere :) kände mig inte så vacker..hade just duschat och tog bara på mig något varmt så klaga inte..men ni får en outfit bild anyway.. :) <3


mysig outfit!!<3<3<3<3<3
hihi

med detta säger ida godnatt

godnatt

just dance 2

detta är vad jag,clara och mamma har gjort ikväll + att vi har spelat vanligt spel.
gryymt skoj!! älskar hur mamma ger gärnet!

bild tagen från google

bullar med mjölk.

skönt att komma hem efter träning i fyra timmar och få nybakade bullar med färsk mjölk. haha. bullarna var grymt goda :) tack clara och pappa och gustav! hihih :)
träningen gick bra men jag mådde dåligt på slutet så då vilade jag...

hellre regn än sol...~<3

godmorgon. känner inte mig direkt peppad att ha träningsläger i regn. fast de är endå ganska skönt att spela i regn än skinande sol och 30 grader..då är de jobbigt. jag har nu träningsläger mellan 12-15 i vännäsby. så vid 11:40 ska jag och mamma fara. clara stannar hemma och bakar bullar tillsammans med min fader och broder. haha. fast nu ligger hon i sängen och försöker somna om igen , hon är trött. men nu ska jag inte tråka ut er så..vi ses!! puss ~<3

godnatt

godnatt, blir att ta och sova i min sköööna säng. emelie diggar den stenhårt!! de första hon gjorde när hon kom till mitt rum idag var att kasta sig i sängen och säga: älskar den här sängen, guud vad mjuk den är. typppiiiii!!

älskar att jag har normala kompisar

sofie och emelie har varit hos mig ikväll och vi har först dansat och sjungit till wii och sen gick vi ner till bastun vid älven och skulle starta den med eld men vi kunde inte få någon eld men clara kunde :) sen gick vi upp igen och tog på oss bikini och badade i älven :) haha de var faktiskt ganska varmt. clara badade inte för att hon håller på att bli lite förkyld. men jag,emelie och sofie badade sjuuukt mycket och hade grymt skoj! haha,mobbning mot sofie men ajaaaaa, ;) <3 efter de tog vi på oss varma kläder, själv tog jag på mig min one piece. yey. sen åt vi blåbärspaj och spelade kort. vi spelade bubblan och bluff. vid 22:15 kom sofies mamma och hämtade upp dom och efter de har jag och clara sett "den där mary" på kanal 4. nu ska vi sova och i morgon har jag fotbollsläger fast clara ska vara här hemma med min pappa och brorsa och baka bullar!! gött!
tur att jag har normala vänner...<3

Nu har emelie och sofie kommit och vi håll...

Nu har emelie och sofie kommit och vi håller på att dansa till wii,men sofie dansar inte,hon vågar inte;-)Haha. Emelie och jag är bäst.<3


Är hos mormor nu och vi har just fikat:] o...

Är hos mormor nu och vi har just fikat:] om typ en halv timme eller något sånt ska vi fara hem :) jag har köpt lite grejer som jag kan visa sen när jag kommer hem,okej?<3 JUST NU SER JAG PÅ GOSSIP GIRL:-D


inte roligt väder för att fara till umeå..

GODMORGON! nu ska vi gå ner och äta frukost och sen vet vi inte om vi far till umeå...asså de regnar..känns inte skoj att fara till umeå då men aja. om vi inte far till umeå ska vi baka blåbärspaj och chilla :) kanske sjunga lite mer och dansa ?;) men OM vi ska till umeå så ska vi baka blåbärspaj efter middagen. juste, efter middagen kanske sofie och emelie kommer hit :) yeyeeyyy<3



btw, vädret på bilden är inte vädret som är nu....haha.

gårkvällen

träningen gick väldigt bra igår och när vi kom hem så åt vi mackor och sen duschade jag. efter de så sjöng vi på wii och dansade till musikvideon till låten vi sjöng. haha grymt skoj. efter de så hade jag lite energi så jag for ut och sprang runt huset några varv och på gården, clara följde med. sen, haha, sen så tog jag ett äpple ut äppelträdet och frågade om hon ville ha, då frågade hon: går dom att äta nu? jag sa: självklart. sen tog hon en tugga och höll på dö för att dom var så sura så då började hon kasta äpplen på mig :] haha. fast jag åt upp mitt för jag gillade de :)

dags för träning!!!

drar på träning nu! ska cykla till vännäsby..dryyygt men jag måste de för vi har ingen bil så..;/ men ses...
skoj inlägg..not!

lite bilder från flakaberget idag

var på flakaberget som sagt.
har inte så mycket att säga-
ville bara visa bilderna :d

flakaberget

vi har cyklat till flakaberget idag jag,mamma och clara. därför har de inte blivit någon bloggning. tänkte lägga ut bilder nu i samma inlägg men Gustav spelar LOL och då laggar spelet så..jag väntar med att lägga in bilderna :) ikväll har jag fotbollsträning. känns som de var en evighet sedan jag tränade fotboll och de var de ju typ också :]]

leopard

ny tröööjaaaan ;) köpt i barcelona :)<3333
ska fortsätta se film nu
fast vi ser "Jump in"

vi har badat i älven ikväll

ikväll har vi åkt ring och badat i älven. haha clara åkte också ring men vi körde sakta. först ville hon inte för att förra året hon var här så åkte hon också men då föll hon av och de minns hon! så..därför ville hon inte åka först men sen sa jag att vi kunde köra mycket saktare än vad pappa gjorde med mig så de gick hon med på! check! haha, gryyymt skojsigt. satt och skratta hela vägen när hon skulle åka, jag satt i båten. såg jätteroligt ut när hon for på guppen/hoppen/youknow..nu har vi nyss duschat och nu ser vi mamma mia, hihihihi :]]]]] förra gången vi skulle duscha idag så blixtrade de och regnade så de var bara kallvatten...så vi duschade inte då liksom..eller ja..vi testade men de var inte något vi gillade. ameeen, hare! (och kanin) nä men ha de bra!

första dagen i Sverige på länge...känns de som

vi tillbringade dagen med att fara till pengsjö. smsade några kompisar om dom ville följa med dom kunde inte eller så ville dom inte. så...de blev bara jag,clara och mamma men vi hade de trevligt hur som helst! tog med oss vattenmelon,saft,bullar och mackor. Bra början nu när jag är tillbaka i Sverige!

Nikon D3100 , 18-55 mm.
fotograf; jag och mamma.

bilder från gårdagen

haha, innan jag berättar om dagen idag så visar jag några fina bilder som är tagen igår på flygplatsen och när vi kom hem. checka in gooodiset ;d muuuummsiiitt!!! :) haha. ska lägga in bilder från dagen nu så jag kan lägga in dom i ett inlägg så får ni se, okej? :)

glömde blogga igår

förlåt att jag inte bloggade något igår när jag hade kommit hem...buhu. förlåt förlåt förlåt. men jag hade inte tid..;( när vi kom hem så packade vi upp alla våra saker och sen började vi se film, vi såg "love actually" men de blir säkert något inlägg idag :)))) men inte nu. ska till pengsjö nu. hejdå

Nu väntar jag på att då kliva av flyget hä...

Nu väntar jag på att då kliva av flyget här i Umeå:-D SVERGIE;-)<3<3<3:-D<3


sista inlägget innan jag âker till Sverige!

sâdär, dâ var man vaken. snart beger vi oss till flygplatsen och sen blir de att âka flyg i 3 och en halv timme jao. kommer vara fett trött när jag kommer hem men de blir bara att ta tag i kragen och vara pâ bra humör right? ingen gillar suppuppor. inte dâ jag. men jaa..ses i Sverige jaooo! peace. have nice day , SwEeT!

godnatt,ses i sverige

GODNATT vi ses i sverige!! pusshej!!!

bye bye helena!

kommer sakna dig Helena! hoppas vi ses nâgon fler gâng! minnen!

helena och jag shoppar sista dagen

härligt utsikt frân shoppinghuset vi var i.


nu har vi varit och shoppat shoppat shoppat!! asgrymt. jag köpte en ring där de stâr "Ctrl" pâ. sen köpte jag godis, tvâ linnen och en leopard tunika/linne :] visar väl lite bilder pâ de när jag kommer hem eller nâgot sànt! i mooorgoon far jag och clara till Sverige! :D 11:10 gâr planet :) nu har jag nyss skypat med mamma. hon var hos grannen och ât surströmming sâ jag fick snacka med dom ocksâ och dom saknar mig. hus sött är inte de?

wish you were here

that's true..

saknar mtit piggsvin

saknar dig madde! mitt lilla piggsviiin<3 började tänka pâ dig när jag sâg denna bild ;d haha. nämen,  saknar dig verkligen otroligt mycket bästevän.

I can't get you off my mind



GIVE ME THE CHANGE TO LOVE YOU
I'LL TELL YOU THE ONLY REASON WHY
CAUSE YOU ARE ON MY MIND
I WANT TO KNOW YOUR FEELING
WHAT DO YOU SEE WHEN YOU CLOSE YOUR EYES


<3

smile

bjuder pâ en bild som jag och helena tog efter vi hade ätit. assâ sâ söt tjej!

vattenmelon till efterrätt

nu har vi just ätit frukost/lunch. har inte varit ute nâgot än och de är 27 grader. vill ut :]] haha. men vi ska strax ut, clara ska bara packa sin resväska sen drar jag,clara och helena ut och shoppar! jag har redan packat min resväska. have a nice day!

flyget är ändrat

känns hur skönt som helst att fâ sova ut till 12:55. alla andra dagar har de varit kring halv 10 eller nâgot sânt. Clara är nu och köper nâgot till frukosten tror jag eller sâ var de till nâgot helt annat. snackade inte med henne sâ mycket. Helena och Nora kom just hem frân en fest dom hade varit pâ igâr. jag tror att dom sov över hos nâgon kompis.
'
juste, nu pâ morgonen fick jag ett sms av "FlightInfo" de stod: Flight JK57 frân BCN till ARN avgâr 2 augusti, kl. 11.10...alltsâ gâr flyget tidigare än de var beräknat. Egentligen skulle den fara 11:25.

fuckface