Näst sista jobbardagen

Nu är det snart över, både bra och dåligt på samma gång. Imorgon är det sista jobbardagen. Alla är så snälla där så man vill ju nästan vara kvar där. Till lunch for jag hem till madde och åt. Vi åt pannkakor med socker. 12:00 blev det att börja jobba igen och vi hade ingenting att göra så vi roade oss med de som bor där. Satt och spelade poker och andra kortspel. 
 
 

gårkvällen

 
 
Fina marcus ♥
 
Jag och Madde cyklade till Vännäsby igår kväll och var med Marcus nere vid älven och satt och snacka vid skolan, lyssnade på musik. Senare träffade vi Larsa och Marcus och dom skulle typ tävla med mopparna, haha. Men hade en mysig och rolig kväll med mina vänner i allafall. 
 

thaimat

 
Till lunch igår for jag och madde på pims thaikök och åt thaimat. jag köpte en pad thai ♥ Var grymt mycket mat så jag lämnade lite, var proppmätt. Slutade 16:00 och då for jag hem och fixade med maten och så
 
 

ny jobbarvecka

lite trögstart på den nya jobbarveckan men klarade av den. Jobbade till 16:00 idag för att ta igen från i fredags då vi slutade 11:00...Efter jobbet drog jag hem, la mig i soffan och såg ett avsnitt av pretty little liars. ikväll hade jag fotbollsträning och nu efter det har jag sett pretty little liars och tagit en varm och härlig dusch. 
 
imorgon blir det att stiga upp 7 för att göra sig i ordning för jobbet. till lunch imorgon ska jag och madde kanske fara på pims och äta thaimat. 
 
 
Jag kan se igenom dig

5 månader ♥

igår var det jag och jespers 5 månaders dag. som jag har sagt förut så känns det som att vi har varit tillsammans så mycket längre eftersom vi var tillsammans ungefär 10 månader förut. men nu är det nytt och är glad över att det blev vi igen.
 
Firades med grillat till middag och jag hade köpt rosor till honom + en plastros och ett kort. I kortet stod det bland annat "jag älskar dig tills den sista rosen vissnar" (plastrosor vissnar aldrig ♥) älskar han så mycket!
 
22/1-13 ♥♥♥

midsommar bilder

 
Här var det lite bilder från midsommar som även är mormors och emils födelsedag! På kvällen drog jag till vännäsby och var med kompisar och sov hos pojkvännen ♥
 

dag 4,dag 5 - sommarjobb

 
I torsdags jobbade vi och vi gjorde de vanliga vi har gjort alla andra dagar. Men på fredag hade vi halvdag eftersom det var midsommarafton så vi slutade 11. Fram till 11 så diskade vi,bäddade sängar. sen dukade vi och klädde midsommarstången. dom fick ankor som blev väldigt populärt utav alla

midsommar

GLAD MIDSOMMAR!
 

dag 3 - sommarjobb

Jesper sov hos mig inatt så han låg kvar och sov då jag for och jobbade. låter så vuxet å säga att man far och jobbar...menmen. På morgonenen hände det inte så mycket, de vanliga, diska och sånt. Till lunch drog jag hem, väckte jesper och stekte upp våfflorna från igår. Gav älsklingen lunch på sängen ♥ Efter lunchen blev det att jobba igen och där vid 12:45 hade vi ingenting att göra men sen satt jag och madde vid pianot och spelade å sjöng för dom. 
 
Ikväll har vi varit i Bjurholm och spelat match, förlorade med 3-2 och fått mycket myggbett..nu ligger jag i sängen och ska se ett avsnitt pretty little liars. Började jobba 8:00 imorgon så det blev ingen sen kväll

dag 2 - sommarjobb

Känner att jag inte är såbra på att uppdatera men det är för att jag sommarjobbar och sen vill jag hinna ha lite fritid och gulla med pojkvännen också.
 
Men igår så bäddade jag sängar, diskade, dukade med mera. Till lunch for jag, mamma och pappa på hotellet och åt! 12:00 började jag igen och på eftermiddagen bakade jag och madde kladdkaka till de boende. Blev mycket god!
 

första jobbdagen avklarad

 
Idag har jag och madde jobbat på borgmästargården här i Vännäs. Började 8:00, hade lunch vid 11:15-12:15 och sen slutade vi typ 14:50 idag. Har varit rätt chill. Jobbar med gamlingar så jag har sett på film, dukat, bäddat, diskat, kammat hår och haft det helt okej.
 

Skolans snyggaste kille?

 
Har varit och övningskört till stärkesmark idag efter middagen och sen har jag just varit ute och sprungit. Ligger i soffan och snackar med empha på facebook. Lovade att skriva lite om honom. haha. Ja han är galet schysst och tokig på många sätt. Han blev skolans snyggaste kille på våran sista kväll med niorna. Ta hand om honom tjejer, ♥ Han är allt för bra. 

bara degat

 
Drog till Jesper igår kväll och vi for och fiskade bland myggen. Fick inget men var lika glad för de, jag hade i allafall inte tagit i fisken. Sen såg vi på en film och gick och la oss vid halv 2. ♥ Vaknade kring 12 idag och vi har mest bara degat i sängen. Saknar min pojke ♥

jockiboi

 
jag och madde drog in till stan idag och handlade lite av varje. vi for sen på max och köpte en lyxshake. sen visste jag att jockiboi skulle till stan så skrev till honom på facebook var och när han skulle vara så vid 18:00 var han vid donken. vågade inte gå fram och ta kort och våran buss gick 18:15 men nikita tog senare på honom. 

skolavslutning

 

brorsan tar studenten, 2013

 
Gratulerar till studenter brorsan! Inte bästa vädret men ändå hade ni ett leende på läpparna minsann! Ha en bra fortsättning! 
 

en "love" hörna

Städat klart!
Satt nyss och pysslade ihop en liten "love" hörna vid sängen. Nu kommer jag få somna med Jesper varje natt vara sig han är där eller inte. Jesper överallt. Har satt upp en bild just vid sängen också som inte syns här nedanför på bilden. älskar min pojke

städa...

 
Dags att städa....Imorgon tar brorsan studenten så då får vi besök. Jobbigt att få besök för då måste man städa..
 
 

kort skoldag

 
Planerat sista kvällen med niorna idag också. Vi hade nästan inget att göra. Det enda vi gjorde var att blåsa upp ballonger och planera det sista, så vi blev klar där vid lunch och slutade då när vi hade ätit lunch. For på apoteket och tog ut p piller och sen cyklade jag hem. 

time for school..

 
Dags för skola nurå. Vaknade oerhört tidigt för min del idag. vaknade kring 6 pga att jag inte hade dragit ner persiennen. Låg och snoosa ändå till 7 ungefär. Nu ska jag klä på mig och fixa mig. Vi ses sen!
 

L O V E

 
Idag har vi fortsatt planerat sista kvällen med niorna som är på onsdag 18:30-23:00. idag vid 12:30 ringde pappa och sa att det har varit en mopedkrock i lastbil här i vännäs så vi gick ner och kollade. Var inte så mycket att se men... Idag drog Jesper till norrbyskär med hans "elevensval grupp" och dom ska fiska och tälta där.
 
Nu ska jag göra mat och sen klockan 19:00-20:00 har jag fotbollsträning.
 
 
 

kvällsdopp

 
Ikväll blev det att bada och åka ring med madde i älven. Brorsan skjutsade oss i ring efter båt och i en våg flög vi som bara den och fick ont i rumpan. Känns som att någon har stoppat in ett stort träd i röven på mig, kommer ha svårt att gå imorgon känner jag.
Sen kom Arvid, Jonte och nå fler och då skulle dom åka wakeboard och ring och basta. När Madde drog hem gick jag ner till älven igen och basta med Arvid, Jonte och Gustav.
 

wavin' flag

simba njuter i solen.
 
Dagen har än så länge bestått av städning, glass (choklad,banan,apelsin smak) och gitarrspelande med sång. Har suttit i solen med hunden och spelat utan dina andetag - kent. Till middag ska vi kanske äta pitabröd med kebab, jag hoppas att vi ska äta det i allafall. sjukt gott. ikväll funderar jag på att bada i älven kanske. blev inte idag så blir nog ikväll om det inte är allt för kallt eller att det regnar..

färgat håret

 
Ikväll har jag färgat håret mörkare. det blev med färgen light golden brown så det är lite guld i de...;p haha. men aja. sen drog jag till madde och vi var först ute på byn. snackade med någon utlänning och han ville följa med oss hem men ikket. drog sedan hem till henne, spelade lite lol och sen gick vi lös till musik osv. #grymkväll

första doppet i älven i år

 
Dom här dagarna har spenderats mest med Jesper. Igår var jag i vännäsby och jag, dennis och jesper badade i älven. Sen fick jag skjuts hem av Elias. For hem och åt och sen drog jag och pappa med båten ett tag. På kvällen blev det att fara till Jesper igen♥

6 Juni

 
6 juni. Pappas födelsedag, Mamma och Pappas bröllopsdag och Sveriges nationaldag. Firade de med att göra en cheesecake med jordgubbar och åt den. Gav pappa presenter.

studentbal

For in och kollade då dom kom gåendes på röda mattan. Så otroligt fina alla var. avundsjuk.
Till middag drog vi på eastern palace och åt buffé. 
 
Therese och Arvid
 
 
Therese och Gustav (brorsan)
 
 
Kevin och Beatrice
 
 
Ofelia och Alexander
 
 
Therese och Therese
 
 
 
Bilen Gustav och Therese åkte i.
 

ingen lust

har inte haft någon lust att blogga..
 
i skolan har vi elevens val och jag har valt att planera inför sista kvällen med niorna som är om en vecka. 
fick sluta halv 3 idag så jag drog hem och diskade. sen fixade jag mig inför kvällen då vi drog till umeå för att kolla på studentbalen då dom gick in på röda mattan. sen for vi och åt middag, kinamat.
 
ikväll vet jag inte om jag ska vara med jesper eller inte. jag vill men vne om han kan. 
 

happy ending

 
drog hem vid halv 1 idag för mådde inge bra. ligger i sängen nu och vilat lite. nu ska jag spela lol och sen ikväll har jag träning. mår nog bättre då förhoppningsvis. 

strömpilen

 
jag och mamma for till stan idag bort på strömpilen. införskaffade mig hårfärg, shorts, kofta, t-shirts och värmeskydd. sen for vi bort och kollade på våran stuga vi har köpt. blev tacos till middag och sen drog jag och pappa ut och övningskörde. nu sitter jag och fixar lite inför skolavslutningen :)
 
är otroligt trött och saknar. 

bästa middagen..?

kvällens middag ♥
 
sov hos pojkvännen ikväll. simon och emil kom till honom och då satt vi och spelade xbox och sen var vi med johanna också. senare på kvällen körde jonte,emil och emelie förbi så då stod vi och snackade med dom där ute medans vi blev uppätna av alla mygg. idag har jag klippt gräset och sen sovit. har inte mått så bra idag så..
 
nu ser jag på svampbob fyrkant filmen. hihi. ikväll får vi se vad som händer. ♥