<3

 

imorgon bär det av till Kittelfjäll!

 
Ikväll har det varit packningskväll. Imorgon bär det av till Kittelfjäll med Walls. Vi är där tills på måndag så jag vet inte riktigt om det blir någon bloggning tills dess. Kanske mobilbloggning om mobila internet funkar bra! För det mesta kommer vi åka slalom och vara ute såklart. Även köra lite skoter och kanske åka längdskidor. Nu sitter jag och clara och fixar filmer vi kan se i bilen imorgon till fjällen. Vi far kring 9 på morgonen. tidigt..♥

Imorgon bär det utav!

 

påsklov

 
Så sjukt skön dag idag men jag blev väldigt trött. Började med att vi såg KÄLLAN på medis. Efter det var det lunch, påskbuffé igen. 11:15 började andra filmen och då såg jag SUPER 8När den filmen var slut gick vi ut och tog en liten rast. 13:15 började sista filmen och då såg jag FÜHRERNS ELIEfter skolan fick jag nå pussar av min älskade pojkvän och nu är jag hemma och ska snart äta. Ikväll blir det bara att packa inför kittelfjäll som vi drar till imorgon :)

Det här avslutar jag med att: HELL YEAH det är lov!♥

Dançar, pular até o sol raiar.

 
Igår bloggade jag inget men igår följde Clara med mig till skolan, hela dagen. Till lunch blev det pastagratäng med skinka. På kvällen blev det att plugga ständigt med engelskan. 
 
Idag hade vi lagpass på morgonen och sen hade jag labben i nationella...gick väll sådär. Det blev påskbuffé till lunch idag med påskmust till. 13:40 hade jag sånglektion så spelade in nå låtar där ♥ yey. Efter det har jag fysik, fick sluta där vid halv 3 för vi hade ingenting att göra. Nu är jag hemma och väntar förväntansfullt på maten, är hungrig som ett svin ju! 18:00 ikväll har jag utvecklingssamtal....

nu blir det zumba för första gången

 
Är less på skolan nu asså...Snälla få slut på skolan! Skönt att vi slutade 14:20 i allafall. Fick skjuts av maddes mamma hem för att jag är så lat, heheheh. Nu ska jag, clara och mamma fara på zumba och skaka och dansa lite. Efter det har jag innebandyträning (eller lite senare men ändå..
 
 

sunshine

 
Nästan hela dagen idag har vi varit nere vid älven och grillat och kört skoter. Claras mamma och hennes mammas kompisar var även där. Sen hade Gustav sin kompis Max där. Dom hade varit ute och kört skoter och sen kom dom och käkade. 
 
Klockan 16:00 hade jag träning i vännäsby (fotboll) så Clara följde med och kollade. Nu sitter vi hemma upptryckt i sängen med datorerna framför oss som två datanördar. Själv så ska jag strax duscha, ville bara blogga för er först. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kanske se på någon film eller något. Imorgon är det skola men hon ska med hennes mamma till Umeå ett tag. xoxo

tjejkväll

 
Lite bilder från igår kväll. VI for till Mewika vid halv 6, åt förrätt, toast. varmrätt, pasta med baconsås. Vid halv 9 kom även Clara dit!♥ Hon är från Spanien, hon ska bo hos mig i 2 veckor nu ungefär :) Vi åt sedan efterrätt, pannacotta med hallon. Hade sjukt kul, dansade och roade oss hela kvällen. Vi såg på svensexan 2. Vid 12 drog vi hem, annars hade vi inte fått skjuts, haha. ♥

surt...

 
Förlorade mot Sävar med 3-2..känns förjävligt surt! jag åkte även på en utvisning..men dom gjorde mål efter bara några sekunder så jag fick gå ut igen. Nu har jag tagit en varm och härlig dusch, sovit lite i bilen och nu väntar jag på att jesper ska komma hit och sova med mig♥ han gör mig lycklig.
 

HELG!

 
Äntligen helg♥
Idag har jag haft musik prov, hade nästan alla rätt, hade 1 fel..känns surt. Efter skolan gick jag med Isac hem, inge kul att gå ensam ju,,Nu sitter jag hemma och spelar lite gitarr. Om en timme ska jag åka med Ebba till Sävar. Vi har våran sista match för säsongen. Den börjar 19:30 så den lär väll vara slut där vid 21:30. Ikväll kommer nog Jesper till mig, hoppas jag. Även fast det blir sent. Men vad som helst för att få träffa min älskling.♥

<3

älskar dig!

torsdag

 
har varit dålig uppdatering jag vet. idag så var det skola som vanligt, men torsdag är en tråkig dag och många lektioner..på kvällen drog jag på träning. imorgon har vi sista matchen mot Sävar! vi måste vinna ♥

klassmöte

 
Har haft nationellt prov i biologin nästan hela dagen idag. Fick börja med vanliga lektioner 12:30. Efter skolan idag hade vi spelning med bandet och sen drog jag hem till Madde och va med henne och käkade där. 18:30 till ca 20:15 hade vi klassmöte där vi snackade om bland annat klassresan och lite mer, hade även fika försäljning så vi tjänade ihop en slant där. 
 

min käraste skatt

Det här är Jesper, min älskling, min pojkvän. Han är den finaste, underbaraste killen jag vet. Jesper är killen för mig. Den enda killen jag vill ha dag in och dag ut. Vi har varit tillsammans förut också över 10 månader men det tog slut, men vi blev tillsammans igen och älskar honom mer än vad ni alla anar. På fredag har vi varit tillsammans 2 månader. (man kan säga ett år...eftersom vi har varit tillsammans förut, komplicerat) 2 månader är rätt kort men eftersom jag har varit tillsammans med honom länge förut så känner jag honom så ruskigt bra och vi har så goda och roliga minnen tillsammans. Mitt liv och mitt hjärta tillhör honom. Kan verkligen inte förklara hur underbar han är. Vi har våra stunder som kan vara lite speciella som ingen kan förstå sig på. Mest då vi ska sova och vi kan få lite dampryck, men det är bara gulligt. Kan inte sluta tänka på dig. Måste ha dig närvarande varje dag. Jag älskar dig.

a night to remember

 
Sov hos Jesper igår kväll. Träffade även nå kompisar. Vaknade tidigt idag..vaknade kring 8 på morgonen och kunde inte somna om. woop woop. På dagen kom mamma och hämtade mig och sen klockan 16:00-17:30 hade jag fotbollsträning i vännäsby. Gick oförväntat bra. Ikväll har jag sett oth och mästarnas mästare.

wish me good luck

 
nu drar jag strax till samlingen. ska gå dit så måste börja gå snart. det var ett tag sedan jag fick spela, har varit sjuk så. men nu gäller det. dock så sprack mitt blad på träningen i måndags så jag lånar Sabinas klubba, är inte så van men ska göra mitt bästa med hennes klubba.

life

 
vad ska jag göra idag då?, inte så mycket. har match idag. samling 15:00, så hinner inte göra så mycket. Måste städa rummet i allafall. men det har jag nästan gjort..sitter i sängen och lyssnar på fonkey fresh. älskar deras texter, så djupt.

give me love


I am alone

 
 
Hur tråkigt kan man egentligen ha. Ingen ville vara med mig..Alla gjorde något annat. Blev att jag drog ut med brorsan till ica och sen skjutsade vi Kalle och Linus till Alle. Sen drog vi hem och vi i familjen såg på "en oväntad vänskap". Blivigt dissade i ungefär 2 timmar på sms utav en person jag verkligen ville prata med, någon som gör mig glad..Sitter nu i sängen och är lite depp. Bra start på helgen..? njaae..
Får väll se om det blir bättre, kan ju inte bli sämre i allafall..

håltimme

 
Hade håltimme idag istället för bild lektion vilket var grymt skönt. Fick tidig lunch, drog ner och åt på laggen med olle och jesper eftersom det inte var någon god lunch. På lunchrasten var det grymt bra väder så jag och killarna stannade ute och snackade och njöt. Sista lektionen vi hade va 2 1/2 timmes musiklektion. Älskar musik så det gör inget att lektionen är lång ändå. Efter skolan hade vi spelning med bandet och sen for jag hem och åt!

humörsvängningar

 
Varit lite si och så i humöret idag men på slutet av dagen blev det bättre. 13:40 hade jag sånglektion så då sjöng jag nå fina sånger, heh. Efter skolan drog jag och madde hem, träffade barruk och låg vi och dega i soffan. Till middag åt vi thailänsksoppa. För ett tag sedan drog madde hem så nu ska jag spela ett lol game och sen 20:20 har jag träning till 22:00.

första skoldagen efter sportlov

Första skoldagen efter ett skönt sportlov. Var lite svårt att ta sig upp på morgonen men det gick tillslut, fick börja hota pojkvännen med att hälla vatten på honom..så han var rätt så snabb upp då!:) Efter skolan var jag med madde, hon åt här. spelade lol och sen på kvällen hade jag träning.
 

grattis till mig♥

 
 
10:00-13:00 blev det att dömma matcher i umeå. 14:00 kom det folk som grattade mig. fyller år idag! yey. Fått fina presenter och mycket pengar. Till middag for jag, jesper, pappa och brorsan och åt pizza på laggen. Om ett litet tag kommer åströms som ska gratta mig ♥ 

åkte till slalombacken och tillbaka

 
Nu är jag, pappa och simba tillbaka från en härlig tur på älven. Vi tog oss bort till slalombacken och va där ett tag sedan åkte vi tillbaka. Blev jättesugen på att fara ut och köra eller åka skoter men har inget skoterkörkort. När min brorsa slutar ska jag fråga om vi kan dra ut ett tag, :)

en dag kvar till födelsedag

 
Godmorgon! en dag kvar till min födelsedag, det närmare sig nog allt. äta tårta♥♥♥ jag och pappa ska kanske ta en tur med skidor med hunden efter älven om ett litet tag så jag måste pallra upp ur sängen nu, tragiskt. Senare idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jesper ska i allafall sova hos mig, det vet jag ♥

torsdag

 
Vill börja med att säga att internet funkar igen, rätt så bra i allafall. går bara lite segt. Får se hur länge det håller i sig. 
 
Igår fyllde farfar år så vi var och firade honom, älskade farfar♥ På kvällen kom jesper till mig, han sov även hos mig inatt och vi såg på Easy A igår kväll innan vi somnade. älskar att ligga och titta på honom när han ligger och sover♥ Idag har vi bakat chokladbollar och sett på film bland annat. 

färgat håret

 
Igår skulle jag testa färga håret brunt. Blev väll sådär. Ska fortsätta färga det ikväll eller imorgon. Idag har jag och kusinerna Nora och Julia varit och åkt skidor och haft det bara skoj. Kära farfar fyller år idag så vi är här nu och ska gratta honom :) Ikväll ska jag vara med min pojkvän förmodligen. ♥
 
 

Älsklingen fyller 16 år

(internet funkar inte hemma så jag bloggar nu från mobilen, får se om det går bra eller om det blir helt knasigt!)

igår var jag och mamma i umeå och shoppade hela dagen. på kvällen for jag till jesper,sov där

idag fyller jesper år så 00:00 inatt var jag först att säga grattis till han och gav han min present som jag köpte. idag har vi bakat tårta, ätit pizza, sett på film och tagit det lugnt. grattis än en gång älskling <3

 


Grattis Mamma♥

 
Grattis igen mamma! Idag fyller min älskade mamma år. Vi har firat med tårta, presenter och kompisar. Jag och brorsan köpte en kokbok till henne ♥

tårta, bio, umeå, pojkvän♥

Dryg fredag igår, hade muntligt nationellt prov i engelska med madde på morgonen. HHAHA tror att jag och madde ägde på att berätta saker på engelska..or not.? Efter lunch hade jag , moa och madde so redovisning..gick inte så bra heller. hahahaa. vi är bäst. på slutet av dagen hade vi musik och sen fick vi gå till HKn och äta tårta.♥
 
 
Efter skolan drog jag och jesper till stan. Köpte ny foundation och sen såg vi på bio. Vi såg på ego som började 17:30. Tog buss hem 20:15. Jesper sov hos mig, vi såg ett avsnitt one tree hill innan vi somnade. 
Idag har vi varit och sett när mitt lag spelade match mot sandåkern. vi förlorade stort...nu har jesper dragit hem..:(

Arbetsdag

Dålig uppdetering..jag vet!
I torsdags hade vi arbetsdag så hela skolan arbetade någon stans för att tjäna in pengar till rädda barnen. Jag jobbade först hemme med att städa och sen drog jag till pappas jobb och städade och fikade :]