skrillex

nu beger jag mig strax till skolan. nu på morgonen har vi lagpass fram till lunch och efter de vet jag inte vad vi har x]] men efter skolan så far jag ju till stan. idag blire break dance! har packat ner kläderna så de är klart. men jag kommer hem typ vid halv 9. kanske bloggar då vid 9 eller lite tidigare,..eller lite senare <3 hihihihi.



musiken jag lyssnar på .


for på ikaros ändå

for ändå på ikaros med madde där vid halv 7. vi var där tills halv 9 och sen drog vi båda hem. vi for hem då för att båda vi skulle duscha ;p hihihi. sen så skulle jag plugga också..skulle även hon tror jag. men på ikaros så spelade vi pingis och typ satt och tittade på gamily guy , two and a half men och simpsons. aa men nu har jag då duschat och ätit lite ölkorv. nu snart blir de att gå och lägga sig och läsa och sen sova.
hihi den första bilden jag tog med min nya mobil. var nyvaken så..klaga inte -.^

oseriös outfit

hahahahahhahhahah en oseriös outfit från i lördags. vad tycker ni om den???
skitsnygg right?:)
och jag var "såååå" seriös också på videon -.-''





ehm...oj..upp&ner...-.- men fösök se den, den är grym :]] haha. vänd huvudet/datorn xd

virus program, check

efter skolan idag så satte jag mig vid datorn. de är typ de enda jag har gjort idag..efter skolan dock. har svarat på lite kommentarer och installerat ett virus program och tagit bort lite onödiga kort. sen så har jag nyss lagat mat ;d efter de ska jag typ plugga lite, hade tänkt att fara på ikaros men madde ska inte fara typ så jag venne om jag pallar!;D


HA HA HA


till skolan

drar iväg till skolan nu. idag har vi idrott...ååh. vi har dans tror jag x]] undra vad vi ska dansa..kanske ska visa lite moves med break dancen ?;) hihi. sen så vill jag bara säga att jag älskar min bebis som är på bilden till höger,<3333333333333333


skabbiga jag

kom just hem från träningen och då såg jag den här lilla skabbiga videon på mig


mamman och pappan var mördaren

idag var olle sjuk så då blev skolan lite mindre skoj men..skolan är ju ändå aldrig skoj but anyway...minns typ inte vad vi gjorde idag. men på svenskan såg vi klart filmen vi håller på att se iaf. mamman och pappan var mördaren om ni undrar. haha. vet knappt vad filmen heter..-.-'' jadu..ikväll har jag innebandy träning och efter de ska jag ta en lååång härlig dusch! ;dDDD
ni kanske har sett på videon i inläggen under de här att jag hade de ganska kul idag i oasen iaf:)



random ? jag ja? aa du..tack!

jagade en kille idag, skulle härma honom osv osv...moa stod och filmade hela tiden eller ja "filmade" .. när jag var klar sa moa: fan jag har inte ens startat !!!! men madde filmade lite, vilken ni ser på videon här uppe
xoxo ida

jag är en vänlig men tokig tjej

gick runt och va vänlig idag i oasen. gick runt och sa hej och tog dom på axeln! alla tittade snett på mig men who cares?:)

tunnbröds bakning


bilder från lördag kvällen

nu har jag laddat kameran och lagt in alla bilder på datorn så jag börjar med att visa lite bilder från kvällen med moa och madde som jag hade i lördags :) på kvällen åt vi kladdkaka och sen tog vi kort osv..jag och moa gjorde illa oss x]] aj! hihi.
här var vi väldigt tuffa men sen så...

...ja och sen blev de såhär och jag typ brör ryggen och nacken och moa bröt typ handen hon tog emot sig med..asså sjukt ont de gjorde. aldrig trodde vi att vi skulle faila men...:)

breaking dawn

vet att jag inte har bloggat något om dagen men de är så att jag har inte varit hemma förän nu och typ en timme idag + på morgonen ..men då hann jag tyvärr inte blogga. för timmen jag var hemma så städade jag och åt middag. men idag så vare då skyltsöndag här i vännäs och vi sålde bröd och kakor och mossa med klassen. brödet som vi bakade gick åt på ungefär en timme, vi hade gjort 100 stycken. 50 påsar. 2 i varje. men de var bra. tur att jag hann å köpa en i allafall :$ men sen så for vi till min kusin och gratta henne, fast hon fyllde år för ett ganska bra tag sedan men de var förän nu vi kunde gratta henne :] grattis i efterskott. klockan 19:00 for jag och madde och såg på breaking dawn här i vännäs. så jävulskt grymt bra film. älskar twilight!! åååh..jacobs magrutor :]]]<3
juste, tänkte lägga ut bilder från dagen men nu när jag skulle göra de så tog batteriet slut..får nog lägga in bilderna i morgon om jag inte hinner ikvl..ska läsa nu..

första advent

första advent. ville bara säga de! inte länge kvar till jul!
xoxo ida




tävlar om en design



är med på fannys blogg om tävlar om att vinna en bloggdesign. har aldrig varit inne på hennes blogg nu men nu så läser jag den. tycker hon har gjort skitsnygg design. ni ser ju bara på bilden. den har hon gjort själv. sjuukt snygg inte sant? men om ni nu vill också vara med och tävla om en design tryck på bilden eller här :) puss.


du frågade mig hur jag mådde, vi både vet nog svaret

om ett tag kommer madde och moa hit och vi ska typ göra skyltar till skyltsöndagen och sen vet jag inte riktigt, kanske fota, se film vara allmänt crazy (???) hihi, as usally then! men innan dom kommer hit så ska jag diska och fixa mig lite..ser inte så freeeshhiig ut när jag har duschat, alltså typ krulliiihår och no makeup!,damn. really beautiful..eller hur vare?:)


älskar dig vännen<3



-du frågade mig hur jag mådde
-jag svarade bra
men båda vet att de inte är så


min och bro är grym på att laga pizza!

jag och min bro gjorde maten idag, vi gjorde pizza. först trodde vi inte de skulle bli någon pizza för att degen såg inte så bra ut...right?↓

men tillslut så blev de nå en liten pizza ändå..

den både ser god ut och smakar gott!

men sen så nu håller jag,farmor och mamma på att planera morgon dagen. ska upp typ 7 i morgon -.- de är skyltsöndag och klockan 8 ska jag och madde baka tunnbröd i bagarstugan. våran klass ska stå och sälja nybakat tunnbröd och kakor i morgon så, va där och köp vettjá ;)


upp halv 8 på en lördag morgon -.-

hade ställt väckarklockan på halv 8 idag för att jag skulle på match. matchen började 10:30 men samlingen var 8:45. vi började med att ställa upp sargen och sen gick vi ut och gick! hihi. vi förlorade i allafall med 3-0 mot GUIF. jag spelade inte men jag var ombytt om någon skulle skada sig eller något. när jag kom hem åt jag upp min ben och jerry´s ;]] yumyum! nu ska jag strax duscha och sen ska jag kanske träffa en tjej som heter gabbi som är från malå. har inte träffat henne på typ 1-2 år..hon är ett år yngre än mig och hon ska till vännäs idag för att spelar..poff..vad heter de,...vollyboll! jag tror de är de hon spelar men jag är inte helt hundra.

loveubooyyyz

ni är fööör grymma små pojkar <333

 

;d


2011-11-05

nu for madde ;// mae...ååh i morgon ska jag upp typ halv 8-8..för jag har match..men jag har samling 8:45 här i vännäs. de är inte säkert att jag kmr få spela så mycket men jag är typ reserv om någon gör illa sig eller inte orkar typ. efter de har jag ingen aning vad jag ska hitta på för skojsigt! ;]] juste..vi hann inte se klart på filmen för datorn laggade ihop..så vi började se på dirty movie men den var typ inge bra..vi såg i typ 10 sekunder sen skulle hon bege sig hemåt. loveumadde.



ben och jerry´s

jag och madde håller på att se "fjorton suger" men just nu är hon på toa så jag passar på att blogga lite ;) <3 de gillas right?;) vi har ätit ben och jerry´s ;D;D;;D;D ruuskigt gott serru! fast jag har halva kvar så den är i frysen, gillar ni ben och jerry´s? :) aja ses!

mat 4 life

när jag kom hem så har jag typ städat och typ nada liksom. har ätit mat;D maaaaaat 4 life. hah! (a)
hade biologiprov och idrottsprov idag, de gick ganska bra tror jag ! ;d snart ska jag dra.
sen ikväll ska jag kanske vara med madde, vi får se:D
hihih jäävulskt långt inlägg!!! ;o -.-'
hahhahaa

olle och marcus busar alltid till de

hahaha må säga att olle gör skoldagen perfekt! på svenskan. HAHAHHAHAHA. de var papperstallrikar på golvet när vi kom in, vet inte om de var marcus eller olle som hade tagit in dom eller om dom var där sen lektionen före. men iaf, marcus börjar att plocka upp alla och kasta ut dom över klassrummet. maggan skrik! slutet av dagen just innan vi ska ut genom dörren slänger olle ut dom och han tar sin väska och springer iväg. sen kommer maggan och säger att vi ska gå in igen genast! men olle hade sprungit iväg redan. sen så blir de helt tyst i klassrummet och rasmus säger : jag tror de var marcus! sen säger marcus : jag tror de var rasmus! haha..ni fattar inte. MEN utan olle och marcus vore skolan INGET! ;D ett <3 till er grabbar :*





blir att plugga ikväll

mobilen funkar bara fintfint. har laddat hem några spel osv osv :) sjukt asm.
men den har lågt batteri. asså batteriet tar snabbt slut.
men iaf...nu pluggar jag biologi. har biologi prov i morgon.
har även idrottsprov i morgon som jag måste plugga till!
de är de jag ska göra ikväll...
vad ska ni hitta på för trevligt?!:D



mattetävling

på HK:n idag så hade vi typ något prov fast vi visste typ inte om de :]] men de var typ ett bakprov. man jobbade en och en, vi gjorde en omelett och bröd. jag tycker de gick bra i allafall. sen så efter de var de tänkt att vi skulle ha en timmes rast för de har vi alltid på torsdagar men istället så hade vi matte från typ 13:20 - 14:45 ungefär. vi är med i en mattetävling så vi gjorde den tävlingen nu idag. sen så nästa torsdag har vi ingen matte istället och alltså slutar jag 13:10 nästa torsdag! yeey.

dålig uppdatering från igår...här har ni gårdagens......

blev dålig uppdatering igår btw...
igår va jag på konsert igen och alla var lika bra. de var ju andra som spelade igår men ändå! dom var bra. en kille gjorde ett jäkligt snyggt gitarr solo. han går i 7an. sjukt bra. efter de följde jag med pappa ut i skogen för de blev skogsbrand. han är brandman men jobbar inte för tillfället för han har varit sjukskriven. han har varit inne på akuten. men när vi kom dit var de bara som en liten skogsbrand men brandmännen kom dit och sprutade vatten ;d världens rökmoln efter de :) sen for jag hem, fikade och duschade :)



fått en ny mobil

rubriken säger allt.

en lila dildo

har varit i stan idag ju med emelie. glömde kläderna för break dance så de blev inget av de..;/ innan de iaf så gick vi typ runt på stan och träffade kompisar ;d yeeey! tog bussen hem kvart i 8. bussresan tog typ jättesnabbt nu känns de som, alla andra gånger har de kännt som en EVIGHET. men idag har vi haft sexualkunskap hela dagen eftersom jag valde de på elevens val. vi fick se en film först som hette "bara bea" som handlar om en tjej som är oskuld och vill verkligen ha sex. sen så har vi fått en kondom och hett en kondom på en dildo. en lila dildo med en sugpropp :]xd


Nu är jag och emelie på väg till umeå. Moa...

Nu är jag och emelie på väg till umeå. Moa och maja åker också med oss,jag bloggar mer om dagen när jag kommer hem ikväll<3


mitt schema suger

idag på mattelektionen hann jag typ jobba 10 minuter för att jag skulle knipsa mitt lås till skåpet för att jag har tappat bort min nyckel. men jag hade med mig ett nytt lås så nu så...har även 2 extra nycklar om jag skulle tappa bort någon nu. efter de hade jag spanska och sen hade jag lunch. vi har så jääävuulskt korta lunch raster. hatar mitt schema. schemat vi hade förra året var sjukt mycket bättre . då fick vi då iaf sluta tidigare någon dag och sovmorgon..men inte nu..damn. efter lunchen hade jag musik och sen slöjd. på slöjden håller jag på att göra ett par gråa mjukisbyxor och sen ska jag skriva något på rumpan. vad ska de stå på rumpan?:) tiiiips? slutade dagen med so och idrott. på so jobbade typ ingen, vi hade vikarie och olle är ju som han är då....fast jag hann läsa sidorna vi skulle läsa. på idrotten dansade vi, HAHA. nästa tisdag ska vi också dansa, -.-'

prinsessan har mördaren

nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min deckare som är svenska läxa tills nästa onsdag. kommer seriöst inte hinna läsa ut den. jag är inte den som läser så himla mycket så..men de lär bli spännande om jag har hunnit läsa ut den! fast jag har läst den förr men kmr inte ihåg ngt...-.- tråkigt. den jag läser heter "prinsessan och mördaren" har ni läst den?!:D



skolkonsert

ikväll drog jag och madde iväg till medis för att de var skolkonsert. alla var jätteduktiga. i morgon kväll klockan 19:00 är de igen men då är de några andra som uppträder. de är gratis, man behöver inga biljetter så kom dit om ni har tid och vill!
två bilder från november 2010 som Stephan Nord har tagit. Visst fotar han förjävligt snyggt?!:)
det är Stephan Nord som har fotat jag och madde som ni kan se på den här länken:
här
och
här
<3

jag och maddes milkshake i bilder

hade tänkt att berätta lite hur vi gjorde våran milkshake. eller asså jag har inge mått om hur mycket vi hade men jag tänker visa de i bilder isället om ni skulle vilja göra de någon gång eller något :) hihihi. de blev väldigt gott!!
börjar med lite glass ;)
skär upp bananen och häll allting sen i. vi använde oss utav två bananer så man får lite banan smak också.
7:- choklad på ica supermarket . vi använde oss utav två. så vi köpte en var.
bröt isär chokladen i bitar. hackade även några
och efter bananen hällde vi på chokladen och sen hällde vi på mjölk också. efter de så mixade vi..**mrrrr**
det blev sjuuukt gott!!! inte svårt alls ;d

sprit på skolan?!

hade kemi idag och gissa vad...läraren bjöd på sprit. eller asså de var ngt men de var sprit, alkohol. de var bara jag och emma som smakade. vi fick doppa fingret och sen smaka..men han sa att de var ngt speciellt sprit,man kunde inte bli full på de och smaken sitter kvar över en timme typ..de gjorde de seriöst för mig. hur äckligt som helst. sen efter de hade vi teknik och sen hade vi lunch. jag har seriöst jättetidig lunch på måndagar. 10:10 får jag lunch och går in 11:20. de är drygt för att matsalen öppnar 10:40..så jag måste vänta 30 minuter innan jag får gå och äta.  efter lunchen hade vi engelska,fysik,so och svenska. på svenskan håller vi på att se någon film. typ mitt i filmen höll olle på med gardinen..sen så föll hela gardinen och gardinstången ner och vi började skratta och läraren fick as damp och lalalla. men asså de var skoj, man kunde inte sluta skratta..men ja..olle han är som han är! loveuuuu HAHA.

bion var inställd

idag var jag och madde på den där gudstjänsten ju och sen så när jag kom hem bytte jag om till idrottskläder för då blev de fotbollsträning från klockan 15:00 - 17:00. vi höll mest på med fys och teknik. fys är jobbigt, haha. sen när jag kom hem duschade jag och åt mat, vi åt tacos. så grymt gott. gillar inte ni tacos? sen så skulle jag på bio men den var inställd. juste, när jag skulle dit träffade jag även sussi,angelica :)

resultat på "finn fem fel"

nu kommer svaren från "finn fem fel" .
jag har ringat in de rätta.
de var två stycken tjejer som svarade rätt
så dom två tjejerna får en liten länkning här
http://epicmonster.blogg.se/
http://biersack.blogg.se/
grymt

madde o jag


Hur många lingon finns de i världen och raise your voice

Vi har för ett litet tag sedan sett klart hur många lingon finns de i världen och nu ser vi på raise your voice. raise your voice har jag sett förr och den är ju sjukt bra! Har ni sett den?<3 i morgon ska vi på någon gudstjänst med konfan från klockan 11-14 och klockan 15 har jag fotbollsträning...drygt:] men vi ses<3

milkshake

Jag och madde ska snart se på film. jag har laddat hem "hur många lingon frinns det i världen" . jag har inte sett den förr men jag tror att madde har gjort de :) har ni sett den förut då? :) vi har gjort banan och choklad milkshake och poppat popcorn :) lägger in bilder senare från systemkameran! måste börja se filmen nu! :)

doggy style


börjat med raketer nu?

hahahah har dom redan börjat smälla raketer?!?!?:O hörde en raket för typ 10 sekunder sedan

I wip my hair back and forth

idag har jag städat övervåningen och lite på nedervåningen. sen så har jag typ mest varit inne och ja..städat,ätit (:D:D:D:D) och ja jag venne vad..:) har hjälpt pappa med grejer. han går ju på kryckor så han kan ju inte göra allt. sen typ vid 3 for jag till madde och vi spelade wii. sen så for jag hem vid halv 5 och då gjorde jag och min brorsa gustav maten och nu sitter jag vid datorn. mamma och pappa for för typ 30 minuter för dom skulle på någon fest hos någon tjej som fyller år i umeå :)

akta så inte aina kmr och tar dig!

har tyvärr inte tid att svara på kommentarerna ni har kommenterat idag men jag gör de så fort jag sätter mig vid datorn i morgon :) okeeejj?:) bra.
va på ikaros idag med mina små bruuuddz. sen så kom polisen dit och ja,..massa -.- vi hade sen en frågesports tävling, men vi vann inte..poliserna va också med och deras lagnamn var "aina" , passande namn! -akta så inte aina kommer och tar dig ikväll! nu är jag hemma och har sett omröstningen på idol. ena amanda åkte ut, tror hon hette amanda f. moa lingdell tyckte jag var grymt bra, de är hon oftast. men på första låten hon sjöng var hon mindre bra...men hon gick i allafall vidare.

ikarooos

hejsaaaaann
sitteroch chillaar feeeeetttt på ikaros nu ! ! ! ! 1
men tänkte bara hälsa hela världenm att ida är heeelt ASM!!!1 heheheheheh
och att mellanslag suuuuuger ph1 på denm här datoorrrrrnnnöh ihihihihhihih
puss heeeeeeeeejj j♥x♥♥♥♥!!!!!!!11
//////////////////////PETRAAAAAAAAA


HEJJAGHETEREMELIEOCHJAÄRPISSEDOFFEFTERSOMJAALDRIGFÅRTRÄFFAMINPOJKEMENJAHARJULIKSOM
IDASÅKANJULEKALITEMEDHENNEISÄNGENISTÄLLETEHEHEHHEEHEEHEHHEHEEHEH♥♥!!♥♥♥♥♥

._. LILLA VALEN
._____. STOOORA VALEN


hej/simon(kungen)


tja fettooooooooo,vad händer jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??
hehehehehehhehhehehehe ja är en knubbsääääääääl hihihihhiihhihihi orkar inge mer nu,pussäääään♥////maaddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


hej snygging<3 // natalie<3;*


hej sötnos/karro<3<3<3


hej/lukas


hej jag älskar ida mest i hela världen;**<3///Moa


Är hos madde och vi drar vill ikaros nu

Nu är jag hos madde och vi har plattat håret och lyssnat på musik. Snart så far vi till ikaros.får väl se när jag kommer hem:-)vad ska ni hitta på ikväll?<3

knytkalas + film

hade knytkalas idag på skolan. asså vi tog bort svenskan och biologin för att vi inte fick fara till stan och då hade alla med sig kakor eller snacks och bjöd allihopa. sen så såg vi även en film. vi såg grown ups. har ni sett den? har inte så mkt att säga. när jag kom hem städade jag lite och städade toaletten..usch! ska snart diska och sen ikväll blir de ikaros (ungdomsgård) puss
de vi fikade + lite mer som dom inte hade ställt upp när jag tog kortet.

bilder från stan med emelie.


fick A på ett HK prov

blev dålig uppdatering idag, I knööw. på skolan idag så bestämde vi att vi skulle se film i morgon och inte ha någon svenska och biologi eftersom vi inte fick fara till umevatoriet. vi är fett sura :] vi ska även ha knytkalas så alla ska ta med sig fika :) jag har bakat chokladrutor. sen så hade vi HK idag och vi gjorde typ torsk filé. jag fick tillbaka mitt HK prov och jag fick A ;D;D;D är grymt glad över de. (yyy) när jag kom hem så..ehm..minns jag inte vad jag gjorde, HAHA :]] bra minne, I know. men sen så for jag till vännäsby och spelade träningsmatch mot pojkarna. vi förlorade med 8-6 ://

FINN FEM FEL


alla i klassen är fett sura jao

har ju varit i stan idag och jag hade med mig systemkameriizen så jag visar väl lite bilder sen då,okbra?:) har inte så mkt att säga. bara att dom i bussen stirrade fett mycket på jag och emelie. iaf killarna framför oss, scary. ;s;s på skolan idag så blev alla typ jävligt sura för att vi inte får fara till umeå på fredag...vi skulle fara till umevatoriet men då är typ den som ska visa oss sjuk så då får vi inte fara...vi kmr fara till våren typ..bah yey? fast ney..men jag ska nu fika och sen så vet jag inte vad jag ska göra. men jag lägger in bilder i morgon i allafal.. puss och kram ;d

Mcflurry

Är i umeå nu och jag och emelie ska på break dance om typ en timme:-) vi sitter nu på donken och äter en mcflurry :-) gott<3 sen efter break dancen ska vi till min mormor och äta och sen går bussen hem 19:45. Vad gör ni?<3

fonkey fresh - din blick

<3

it's time to say goodbye

dålig uppdatering idag,jag vet. de var för att efter skolan så följde jag med madde hem och då spelade vi wii med hennes storebror också. sen så for vi till mig och åt våfflor. efter de fixade vi oss inför ikaros fast de var fett med lame där så vi drog typ efter ett tag. de enda vi gjorde där var att se på tv. yeeey vad skoj. de kan man ju göra hemma?;O om man nu har en tv. vi har de i allafall ;d hihi.  kom hem vid halv 9 och nu har jag just kommit ut från duschen. har blivit sena nätter nu ett tag så jag ska fösöka gå och lägga mig tidigare.
idag på skolan var de jättepinsamt men hur roligt som helst. på våran mattelektion skulle jag visa min lärare (jörgen) ett tal jag hade gjort. jag hade gjort en sådan fin uträkning och då skulle jag säga : jörgen kolla min fina uträkning. men...jag tänkte mig inte för och råkade istället säga: jörgen, kolla min fina utlösning! fatta hur mycket jag skrattade efter de..jag skrattade så mycket att jag började gråta..de var lite pinsamt men aja..moa började också skratta..fast hon satt på andra sidan i klassrummet..jag tror jag råkade säga de lite högt :)

vad ska jag göra nu?

nyduschad och klar. vad ska jag göra nu? tror jag ska börja med att klä på mig och sen så ska jag fortsätta med våran power point.

hade fysik prov. 27/33 rätt

hade fysik prov idag och de gick väl sådär. fick 27/33 rätt. rätt nöjd faktiskt. fysik är ett av dom ämnen jag har lite svårt i. fattar inte så mycket av de så är ganska nöjd med provet. fick då inte E i allafall. vet inte riktigt vad för betyg jag fick men..inte E (yy) efter skolan for jag direkt hem och sen på kvällen hade jag träning i vännäsby. innebandy träning. kom hem för ett tag sedan. nu ska jag duscha och sen har jag ingen aning. i morgon har vi inomhus idrott. får inte glömma idrottskläder! juste..innan middagen höll jag på med våran so power point som jag,colin,ida och mattias gör. den ska vara klar på onsdag tror jag de var!

mina normala vänner en lördag kväll

lite små fina bilder på mina normala vänner (: hihhi. dennis,jesper,emelie och jag :)

my weekend in words

igår kväll for jag till emelie och sen så kom jesper och dennis också. jag mötte dom medans emelie satt vid datorn, haha. de var sjukt roligt att vara med dom också. vi såg på film och sen så gick vi in till emelies rum och la oss i sängen och körde sanning och konsekvens. sen så kom erik och ludvig också så då gick vi utanför emelies hus och träffade dom. hon har en lekpark utanför sin gård så dit gick vi.asså ja..har inte så mkt att berätta. bara att de var gryyyymt skojsigt assåååå!! asm. fjortispemm regerar! haha. sen så på morgonen steg jag upp klockan 10 och åt frukost. emelie stannade kvar i sängen och sov. sen så klockan 11 for jag på fotbollsträning som räckte till 16:30. låång träning. men vi åt ju lunch och sånt också :) vi hade styrketräning och lite sånt. inte så mycket boll men. efter de for vi till pappa på akuten och med oss hade vi thaimat som vi hade köpt på pims thaikök i vännäs. de är ju faktiskt fars dag idag. hoppas ni inte glömde bort de! :]]] nu är jag hemma , fast de har jag varit ett tag men ändå...har just duschat och nu håller jag på att plugga för jag har fysik prov i morgon...-.- booring, <3

men gulliga emelie.

såg inte förän nu att min lilla söta emelie gjorde en video till mig som hon la upp på min blogg
den finns i inlägget under de här eller på denna länk : http://idawesterberg.blogg.se/2011/november/entry-143994956.html#comment
ska blogga om gårkvällen och dagen senare men nu ska jag duscha!

du vet vem du är.


////emelie

fokus

fokus

kommer bli en jätteASM night

nu far jag till emelie. ska sova där. sen så ska vi se film med några killar från vännäsby (: kommer bli jätteasm night! ;d hoppas ni har de lika skoj! ;D

susanna


veckans hiss och veckans diss

-blå jeans med slitningar på benet! skitsnyggt!
-lärt mig lite mer om min kamera
-ledigt från skolan i fredags
-ramlade och skrapade upp knät igår kväll.
-min dator är seg och stänger av sig
-madde har tagit en blogpaus..

min dag

idag har jag för de mesta städat och sen har jag typ ätit och duschat också. ikväll ska jag fara och till emelie, jag ska sova där. hon bor i vby. vet inte om jag ska till Nora och gratta henne idag eller om de blir nästa helg. de är min kusin som har fyllt år. detta är hennes stora systers blogg : moalingvall ;d grym! ååh.jag är sjukt trött. juste,i morgon har jag fotbollsträning klockan 11 så de blir att stiga upp tidigt i morgon. tur att de är i vännäsby och jag sover där så de blir inge långt i allafall :) asgrymt I KNOOOW ;D

spökstiiiig

haha älska min uppdatering!!! not.
igår kväll for jag på ikaros för de var spökstig. först så kom sussi till mig och sen for vi dit tillsammans , med madde. men vi vågade inte gå spökstigen för de verkade sjukt läskigt. fast sussi gick den med några andra men jag och madde satt och väntade tills alla kom tillbaka. vi var i skogen vid lägerhyddan. hade gjort upp en brasa där. sen så satt vi där och gosade och sånt. snackade och ja..jag venne :) hade de bara trevligt já. sen när vi skulle gå tillbaka så gick jag,madde och jimmy upp från skogen och sen ser jag någon ligga på en bil och jag och madde skriker som satan!!!!! fast de var bara en stor docka men satan i gatan vad vi blev rädd....!!!! inte ok. alla andra som var där uppe skrattade..inte snällt. vi började seriöst typ gråta.

begravningen

va och sjöng på begravning idag ju. försökte att inte gråta innan jag skulle sjunga men de kom lite tårar..sen efter jag hade sjungit klart grät jag hur mycket som helst. de blev jättejobbigt..och sen när jag såg alla andra gråta och sånt. men sången gick bra..förutom att jag typ skakade hela tiden men de gick bra. ååååh..jobbigt med begravning!!!

11:11 11/11-11

hahahha

11:11 11/11-11 :]]]
bbbbbaraaa för att jag inte hade ngt att göraaaa!!!:D::D:DD<3 gaaleet juue ;D


klockan 11:11 den 11/11 2011 :D

i morgon ska jag...

vi såg ju skolbio idag och den var faktiskt riktigt bra. asså kanske inte en film jag köper eller laddar hem för att se en fredag kväll men den var inte dålig i allafall. sen så hade jag HK idag och vi lagade lasagne. jag och linn är ju kiiing på att göra mat (yyy) HIHII. de kokade över lite nu och då men jjjajajjaja...!!!! vi är ändå bäst?:) efter skolan for jag till vännäsby på församlingsgården och sjöng inför morgon! sen så när jag skulle hem så gick jag hem från vännäsby...tog ungefär en timme innan jag var hemma igen. fett drygt och kallt men anyway..

i morgon ska jag sjunga på begravning , denna låt ska jag sjunga då



subway

idag så hade jag kemiprov,spanska prov,spanska läxa och engelska läxa. efter skolan så stack jag och emelie till stan för att fara på break dance. fast vi skulle bara kolla på för jag är lite förkyld och måste vara frisk innan fredag!!!!!!! någon som vet varför ksk? eller har bara någon vild gissning? :) vi käkade på subway! gott!!!.kom hem för ett litet tag sedan och nu sitter jag och kääkar mackor och fil :) i morgon har vi skolbio på morgonen. vi ska se hämnden. har ni sett den? är den bra?



?can you find me in the dark?

en bild från discot. kan ni hitta mig?
ni som hittar mig får en länkning.
http://epicpippi.blogg.se/ - grattis till länkning.
jag är längst upp i vänstra hörnet. har vit tröja på mig och vitt linne under (yy)

smartphone = smartboard, Iboard = Iphone

vaknade idag med hur ont i halsen som helst. sov verkligen inget bra heller inatt. var vaken mellan 3-7...kunde inte sova..somnade lite nu och då men vaknade efter typ 30 minuter igen. sen frös jag jättemycket. idag på morgonen försökte vi få igån våran smartboard vi har fått till klassrummet men vi har inte fått någon dator men våran lärare kopplade upp sig via sin Iphone. haha. vi såg på "falling cow". de var taco idag till lunch. jääättegootttt!! seriöst. efter de hade vi musik och då spelade vi Y.M.C.A. jag,isac,marcus och viktor ska sjunga till den, haha. de kmr inte gå nå bra men jajajjaa (yyy)  efter skolan for jag hem och började med maten. ikväll klockan 17:45 har jag utvecklingssamtal och sen så ska jag väl hem och plugga till kemi prov som vi har i morgon.
smyreklam, fest hos mange!

mitt hår

älskar dig emelie...:))) galen du är min lille gårdsgris. haha :)
en bild på mitt hår..lite gult orange -.- PLUS min finfina utväxt som inte for bort..för vi hade hättan för långt upp, den var inte enda ner i hårbotten.

har köpte silver shampoo och silver balsam

skolan gick sådär...vi har bytt grupper i typ musik,biologi,HK och massa..de suger! jag som trivdes med min grupp. sen så har vi typ kemi prov på onsdag med min förra grupp, de är jättekonstigt. ska ta hem kemi boken i morgon och träna inför provet. kmr inte kunna nå mycket men jaja..kemi är jag inte så bra på. fattar näääästan lite..efter skolan följde emelie med mig hem och hon åt hos mig och sen så for vi på ikaros på kvällen. efter skolan for jag och emelie och köpte silver shampoo och silver balsam för mitt hår. de blev typ lite gul/orange när jag slingade de igår och de här shampoot och balsamet gör så att de far bort. de kostade 60 kr styck. så alltså två var 120 kr. nu kmr jag använda de så mkt jag kan. men ja..har inte så mkt att säga. pusshej!

har slutat med dagarna

har slutat med de där "dag 1, dag 2, dag 3" osv...kändes bara fett drygt..

lycksele bilder

orkar seriöst inte lägga in hur mycket bilder som helst...blir bara jobbigt..ok?!:) men dom här får räcka...ta en titt vettjá, pusss
åååh...nu börjas de....



asså OMG. valter är då en kille som ALLAAAA tjejer tycker är hur snygg som helst men inte jag. eller asså..han går i 5an..så..inte direkt min drömkille tyvärr. sen började dom skriva att jag gillade valter och sånt..småtjejer ;d

Slingar håret

Är hos therese nu och har suttit här i en timme exakt nu och vi har inte ens börjat he färg i håret..haha. De kommer bli en lång kväll. När jag kommer hem lägger jag iaf in bilder från lycksele:-)ni kanske får en bild på mitt hår också

hemma från lycksele!

det har varit en sjukt lyckat läger!
vi har haft massa sånglektioner och ledig tid då vi har varit och köpt godis på OKQ8 och konsum. sen så har vi varit ute och haft utelekar och ätit god mat. på fredags kvällen såg vi tusen gånger starkare och sen gick vi och la oss 23:00. för dom som gick i 4an och neråt skulle sova klockan 21:30. idag när våra små barn skulle sjunga i kyrkan på gudstjänsten så gick de hur bra som helst! dom var jätteduktiga. själv så satt jag i publiken och filmade och tog kort och hostade...(://) börjar bli riktigt förkyld. bussresan dit och hem gick väldigt bra. bussresan hem gick fortare eftersom vi inte for förbi umeå den här gången som vi gjorde när vi skulle dit. när jag kom hem började jag packa upp lite men glömde bort de fort och satte mig vid datorn. nu har jag just ätit och ska fortsätta packa upp. sen ska jag till therese som ska få slinga mitt hår ännu blondare. ska bli skönt att bli kvitt med utväxten.

-hela sängen skakar bebe!
- men valter....
- de var inte så jag mena!!!
-hahahahahahaahaha

lägger in bilder sen, pusssshej
från mig!



Nu börjar gudstjänsten:-)önska kören lycka...

Nu börjar gudstjänsten:-)önska kören lycka till:]


Idag har vi haft lite utomhuslekar,fika,så...

Idag har vi haft lite utomhuslekar,fika,sångövningar och massa. Vi har även sång övning nu också. Kl 19:00 är de öppen scen och då ska jag bland annat sjunga


Nu har vi första sångövningen FÖR IDAG:-)

Nu har vi första sångövningen FÖR IDAG:-)


tidinställt inlägg - är förmodligen i lycksele nu

(tidinställt inlägg)
nu är jag då förmodligen i lycksele..tog lite längre tid för att vi skulle fara först till umeå och sen till lycksele..-.- men de är skoj att åka buss. satt med madde hela vägen till bussen så de var ruskigt skoj! ;D<3
kommer bli fett dött på bloggen nu fram till söndag kväll...men..förlåt!
<3

Har varit en jobbig men rolig dag. Sjungit...

Har varit en jobbig men rolig dag. Sjungit massa och varit på affären osv:) vi som nu går i åk5 och uppåt ser film. Vi ser tusen gånger starkare:-)har sett den förr och den är ju sjukt bra. HAR NI SETT DEN FÖRR?<3 i morgon ska vi upp 7 på morgonen;o TIDIGT! Hejdå<3


dag 15 - en person/kändis som jag skulle vilja träffa

de skulle nog vara..
britney spears.
hon gör sjukt bra låtar och hur snygg som helst. rik,och ja bara bäst :) skulle
vara grymt att träffa henne. status!

om två timmar far bussen till Lycksele

fett skönt, om två timmar far bussen till lycksele. vi ska först typ fara till umeå och hämta upp några och sen ska vi till lycksele. äntligen får man komma bort lite. ska bli skönt att fara på läger. men ändå kanske lite jobbigt också? men vi får väl se. bara att ha humöret uppe så funkar allt! de dåliga är att de är typ som en sång läger och jag har sjukt ont i halsen, kan knappt prata. men tur att  jag och madde är ledare där så vi behöver ju inte sjunga men..prata behöver vi. damn.

varit på affären

har varit på affären med madde för att köpa mango,godis och dricka som jag ska ta med mig till lycksele i morgon. jag är grymt taggad! ska bli hur kul som helst ju! älskar att vara på läger, gillar inte ni de'?
ska snart fortsätta packa och sen ska vi äta ost och kex..yummiiii ;]]]
-så ligg de till-

simba,min hund

bara för att min hund är så snygg...eller hur vare?

dag 14 - min högsta dröm

ehm..min högst dröm? de var nog svårt..har ingen riktig dröm. de jag drömmer om är att inte dö...:]] sen så drömmer jag om att bli känd ! de är nog min högsta dröm. de låter kanske omöjligt men alla har väl en dröm?:)

höstnytt på gården

så här blev de nu när jag och mamma hade varit och fixat lite grenar,kottar osv osv ;d ganska fint right? :) nu har vi pyntat våran gård med dessa krukor fulla med "blommor"  höstpynt.

ville till bjurholm men stannar hemma för att hjälpa mamma

vet inte riktigt när jag vaknade men...jag hade tänkt att fara till bjurholm och vara med max åberg men fick inte för mamma för att jag skulle hjälpa till här hemma + att jag är förkyld och vill inte smitta ner honom jao! :(( sen så måste jag även packa idag inför i morgon då jag drar till lycksele och är där tills på söndag. nu har jag och mamma varit och handlat för att min brorsa ska baka muffins. sen nu så ska vi ut i skogen och hämta grenar , haha :)

hur sjukt som helst

var inne på thereses blogg och hittade den här länken här nedanför. hur sjukt som helst. ni måste bara kolla.  först trodde jag att man skulle bli rädd, asså att de typ kom fram ett ansikte osv osv..men ikke.
tryck på länken
http://www.takethislollipop.com/

allt jag shoppade i veckan

här kommer lite bilder på de jag köpte i måndags när jag var i stan med madde. då köpte jag en kofta, en tröja, underkläder , hårsnoddar och hårspännen :D


här kommer bilder på de jag köpte igår i stan. två halsdukar på bik bok. de var ta två betala för en. så båda dom där kostade alltså 149 :-




<3

Ska nog gå och lägga mig nu- ses<3

dag 13 - en bild på mig som någon annan har tagit


vad säger johanna?

resize image

vad tror ni johanna säger ?;)


jag ligger i sängen medans agnes är ute med sin hund

godmorgon! vaknade för ett litet tag sedan. agnes är ute med deras hund på en lång promenad så...jag satte mig vid datorn. ska snart börja klä på mig och ta plocka bort från där jag har sovit. mamma och gustav är på väg in till stan så jag ska åka med dom hem sen när dom har shoppat klart! ;D
åååh..jag har jätteont i halsen och hostar osv osv...jättedrygt!

just go with it

ikväll har vi sett en film som heter just go with it. den var jättebra. har inte sett den förr. sen så har vi tittat på lite roliga klipp på youtube osv osv..må säga att minervaskolan har sjukt dukiga killar som vågar ta plats på scenen och sjunga, HA HA HA. älskar att dom kan "ta" den höga tonen också.. yey. aja..
hejdå

ska sova i stan

 

är i stan och de har jag varit sen klockan 13:00. jag ska sova här hos agnes. vi har typ träffat mikaela. snart ska vi träffa några killar antingen här eller jag vet inte vars...men vi har haft de bara skoj än så länge;) hihi.

vad gör ni?:)


dag 12 - hur mitt rum ser ut precis nu


umeå

tänkte berätta om gårdagen vilket jag inte hann igår att berätta.  jag och madde kom till stan vid 1 och då gick vi och shoppade massa. kan visa bilder på de senare. sen så träffade vi några killar från lycksele. sen for jag och emelie på break dance klockan 16:45-17:55. jag och madde tog sen 18:13 bussen hem till vännäs. den kom till vännäs klockan 19:00 så då cyklade jag hem och bytte om och sen drog jag till vännäsby på träning direkt. sen på kvällen gjorde jag inte så mycket..såg på tv, sen hade någon bytt lösenord på min hotmail....