BLOGGPAUS

ska ha en bloggPAUS nu. varför får ni veta senare, okej?:)
men hoppas att ni är tillbaka och läser när jag är tillbaka! ♥
 

min söta vän


kalla sverige

ikväll har jag varit med madde och zamira. vi träffade även zamiras familj innan hennes familj skulle hem med tåget till gotland igen :) sen for vi på ikaros och chillade ett tag. :) 
snöööööö

dunderpatrullen - arga leken

 
 dunderpatrullens nya låt ♥ 

cya my boyfriend

saknar dig. jesper drog till bispgården och imorgon ska jag dra någonstans...;) så det kommer bli en bloggpaus ett tag. men hoppas att ni fortsätter att läsa när jag kommer tillbaka!

krossade min..

är hemma på lunch nu. idag har vi varit ute med dom få barnen vi har. 
det var sjukt kallt ute. sen har vi lekt med lera/deg och en kille undrade om jag 
kunde göra en snögubbe till honom av degen. när jag hade gjort klart den gav jag den
till honom och han krossade den direkt.....
happ. klockan 12 börjar jag igen. när jag slutar kommer jesper hit tror jag :)♥
 
 

innebandy

sitter med wilma och ser på våran träning. både jag och hon är sjuk så vi tränar inte. den slutar kring 9 så då kommer min brorsa och hämtar mig :)


hemma på lunch

är hemma på lunch nu.börjar om ungefär 20 minuter. slutar klockan 15:00 och då blir det att fortsätta packa ♥
ikväll ska jag kanske träffa zamira :)
 
the first cut is the deepest

näst sista praodagen

då va de dags för näst sista praodagen. imorgon är alltså den sista. känns skönt med lite lov men kommer sakna dom små barnen med de gulliga skratten och allt bus i kroppen. men nu ska jag fara och jobba! hörs. ♥
 
put your hands in the air

my crush

igår for jag till min älskling ♥ vi spelade bland annat xbox med jessica och massa annat :) såg lite på en film som va allt för konstig, de va en skräckfilm. vid halv 10 kom pappa och hämta mig. saknar dig sötnos.
my crush♥

idag blev det av ändå

idag for jag och praoa fast jag inte är helt frisk men är bättre sen igår och i förrgår i allafall! nu är jag hemma på lunch. äter kroketter och hamburgare. ♥ framtill lunch va vi inne först och lekte med pärlplattor och sen gick vi ut en timme. innan vi tog lunch så gjorde vi en pjäs och jag fick vara en get. pjäs från "petter och hans fyra getter" 

galningar på älvdalagatan

idag har jag packat och sen så hörde jag hur emil körde moppe här utanför så gick ut och snackade med han.
sen skjutsade han mig till kyrkan för jag hade spelning där med petra,madde och johanna fast johanna kom inte för att hon var sjuk. tragiskt. 
 
efter det stannade jag och madde på ku och såg film, det va "jag saknar dig" har ni sett den?↑ sjukt sorglig men ändå så sjukt bra film! :) loveit. när det va slut for jag och madde hem till henne och sen träffade vi även jimmy. vid klockan 9 kom min brorsa och hämtade mig. nu snackar jag med jesper. känslosamt.

klassfotot

vi är stjärnorna som står i rampljuset♥

I'm okay , just not today

Godmorgon! blir att vara hemma från praoen idag också. är fortfarande sjuk..:( jag måste bli frisk...hatar att vara sjuk. senare idag har jag spelning i allafall med vårat band som består av madde, petra och johanna. ♥ sen ska jag på ku tror jag. idag blir det att packa lite och städa ;p
jag och madde ♥

9 månader

idag är det 9 månader med min älskade jesper edblad. tack för alla dessa underbara 9 månaderna. varje minut,sekund har varit bäst med dig även om vi bråkar ibland. det har nästan tagit slut men älskar dig för mycket för att de ska kunna hända just nu! i love you


sjukanmäld

brunch. (frukost/lunch)
 
Godmorgon! vaknade för ett litet tag sedan. vaknade först vid klockan 7 och då ringde jag och sjukanmälde mig så ska inte jobba idag. är jättesjuk och kan knappt prata.. sitter nu och äter brunch. lax med potatis och två clementiner och c-vitamin.
 
 

ananaspaj

ananaspaj
Nikon D60
 
idag bakade jag en ananaspaj som blev jättegod :) satt och åt den nu innan det blev solsidan. hatar att solsidan är så kort, vill att den ska vara en timme minst. sen är det ju en paus som är nästan 10 minuter så...drygt.
imorgon blir det sista veckan jag praoar.
 

livet rullar på

har suttit vid datorn mest idag och sen har jag även bakat en ananaspaj som vi ska ha till efterrätt. snart blir det mat, lax♥♥♥ hade tänkt att fara ut och fota med madde men det börjar bli mörkt och klockan 20:00 börjar solsidan som man inte får missa! nu har jag just spelat lol och nu smsar jag med matte. :)
duckface

söndags frukost

söndags frukost. 
 
vaknade idag och kände mig inte kry. jag är sjuk. hostar,har ont i halsen och snuvig. känns i kroppen som att jag har feber också. madde undrade om jag ville följa med ut och fota men vill inte bli mer sjuk...fast vi får se..kanske lite senare. måste städa först i allafall. 

dömt min första innebandy match

tidigare idag dömde jag en match med wilma kl 14:00 på hammarhallen. holmsund vs gimonäs ,gimonäs vann. för jag och wilma gick det rätt så bra för att det var första matchen. :)


hos pojkvännen

ligger i soffan hos världens bästa pojkvän och ser på snow white and the huntsman. älskar dig. snart ska jag hem och ta det lugnt. börjar bli sjuk så måste vila och knarka i mig halstabletter...


brattby

igår kväll for jag och jesper och var med madde ♥ saknad tjej. sen for jag,lito,jesper och madde till brattby och gick där i spökhuset. trodde de skulle varit läskigare men...det var rätt så läskigt. sen gick lito framför mig och stod och nöp han i nacken. haha. hade det varit någon i huset eller att någon skrämmde oss hade jag skitit ner mig kan jag då lova..sen for jag,jesper och madde till henne och såg film. senare på kvällen for jag och jesper hem till mig och sov :]

godmorgon mina pigga läsare

Godmorgon! igår kväll va jag med jesper och sen hade jag träning. efter träningen följde jesper med mig hem och sov hos mig så han ligger och sover nu medans jag snart ska fara och jobba. han får väll va här hemma hos mig så länge han vill typ:)♥ älskling. sista dagen innan det blir helg! nu taggar vi!
puss
 

blir att dra tillbaka till förskolan

snart slutar min lunch så jag ska börja fara tillbaka till förskolan nu. alla barn är så söta där. ♥♥♥ vill också ha barn, fast inte än. heh. slutar klockan 3 och halv 4 ska jag fara på spelning med bandet. vet inte riktigt om madde kan fara men hoppas någon kommer dit iallafall! haha. efter de ska jag kanske vara med jesper och sen har jag träning klockan 19:30-21:00 ♥
 

she's my littlesister♥

 
kolla bilden madde gjorde. älskar dig syster.
det är verkligen så "bestfriends? bitch, please. she's my sister. ♥"
du är min lilla stjärna, min lillasyster och det kommer du alltid att vara
vad som än händer faktiskt..det vet du mycket väl!

beroende


 
 
är beroende. 
är beroende av farmville.....
spelet tar död på mig! ett spel som jag spelar på facebook.
vi hörs, ska spela lite farmville...

lekte med lego

 
satt och lekte med lego med mina små barn idag. slutade klockan 3 och då for jag upp till hammarskolan för då hade jag sånglektion. alltid lika roligt! Nu har jag varit duktig och gjort mat, plockat ur diskmaskinen och dukat. ikväll blir det träning för min del.

utflykt med barnen

Varit på utflykt med dagisbarnen. vi gick först till shell och sorterade sopor och sen gick vi till älvdala och satte oss och fika och gungade och sånt. vid halv 11 va vi tillbaka så hjälpte att klä av barnen ytterkläderna och sen fick jag fara på lunch. Jag har nu ätit, leverbiff med potatis och brunsås. 

billigt godis

sjukt billigt godis det va på konsum igår. 29.90 kr/kg. det var fett mycket med människor där som köpte godis kan jag då lova. jag och madde for dit och köpte efter vi hade slutat jobbet. (praoar)
29.90 kr/kg
 
På kvällen va jag med jesper och sen kom dennis och erik hit med eriks epa så då for vi ut med deras epa och jespers epa. körde runt i vännäs lite här och där. for och våldgästa ludvig också. han höll på skypa med olle och olle blev sur för att vi hade godis och han hade ingenting. söta olle. ↓ olle my friend. 
vi for bort till eldsoffan och där fick jag styra :] jesper skulle sladda och jag skulle styra och höll på köra in i soptunnor men körde ner i ett litet dike istället. mycket bättre val. haha. man vill ju inte förstöra soptunnorna :)
vid 10 skjutsade jesper hem mig. härlig kväll med härliga pojkar. 

jag ser det snöar

snöade och regnade idag när jag skulle fara till jobbet. fick allt emot mig när jag cyklade så mitt hår och hela jag såg förtaskig ut. är hemma på lunch nu och äter spagetti och köttfärssås och klockan 12 börjar jag igen så drar härifrån typ 5 i 12. 
snön från förra året..
hann inte ta någon bild på snön som kom idag men de va lite snö på marken,ja

tja pudding, står du här och dallrar?

 
ännu en jobbardag. om 20 minuter börjar jag så jag ska göra mig i ordning nu medans jag smsar med underbara jesper. loveu. ikväll hoppas jag att jag kunde vara med honom. 
ses.

farmville2

Just ätit spagetti och köttfärssås. Sitter nu och tänker på hur mitt liv hade varit utan alla mina fina vänner, min familj och min underbara pojkvän..♥ De hade inte funkat utan dom, dom är bara helt klart bäst! Ska ta och spela lite farmville2 på facebook nurå och sen ikväll blir det då träning. 

utmattad

Fick sluta 20 minuter tidigare idag. sweet. de är typ ändå skoj fast lite drygt när alla skriker och drar i en och allt. haha. ikväll har jag innebandy träning klockan halv 8 tror jag det är. nu ska jag ta en macka och sen spela nå spel på datorn :)

lunchrast

Är hemma på lunch nu. Har prao denna vecka och nästa vecka. Jag praoar på förskola, ålder 1-4. Förskolan är rätt nära mig så jag far hem på lunch istället för att fara till min skola och äta där. Jag börjar klockan 8:00 och slutar klockan 15:00, har lunchrast 11:00-12:00. Har varit ute med barnen en timme nu innan lunch och håller mest koll på en kille som går och knuffar och biter andra...! det börjas redan i den åldern...
 

gymmat

innan middagen for jag och pappa och gymmade på branstationen. körde crosstrainer, boxning, situps och någon övning för ryggen. körde crosstrainer i 30 minuter och resten vet jag inte.
nu har jag just ätit mat och ska snart ta mig en dusch! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. får se.
imorgon har jag prao, ska ha det i två veckor. jag ska praoa på ett dagis här i Vännäs.

svar på kommentar

hej! jag har en likadan kamera som du tror jag, nikon D3100? vad har du för inställningar på din header eller hur har du resigerat den på datorn? btw fin blogg!
 

Hej! O
kej, visst är den bra? När jag tog kortet hade jag lite bråttom och använde mig av Auto. Jag har redigerat den lite på en sida som heter www.picmonkey.com. Ändrade effekt (dusk) och gjorde lite skuggor. Tack!

r.i.p Amanda Todd

 r.i.p
Heaven gained an angel

saknar dig zamira

igår kväll blev det inte som jag hade tänkt mig alls. det var planerat att jag skulle vara med madde vid typ 9 då jag skulle hem från byastugan men hon for till umeå och såg bio med moa,maja,linus och jesper istället. då blev den kvällen förstörd. jag och madde har bråkat i veckan och nu är vi typ vänner så det kändes bra att jag skulle få vara med henne på lördag men...blev inte så...
så istället igår kväll va jag ju till 10 på byastugan och sen spelade jag lol med marcus,danne,pontus och dannes lillebror.  
saknar dig zmiren.

zamira är i gotland nu i en vecka...vad ska jag göra nurå?
måste va med dig nästa helg sötnos!

my day in words

sov hos jesper inatt. somnade vid typ 2. vi la oss i soffan för att se tv men somnade lite nu och då där så tillslut gick vi och la oss i sängen och somna rätt så fort. for hem vid 1 någon gång och sen kom julia asplund till mig. vi for och såg killarnas match och sen såg vi våran egna match. vi spelade inte. jag spelade inte för att jag har problem med benhinnorna så fick inte för tränarn. nu ikväll har vi varit på byastugan med laget och ätit tacos och haft skoj. fick skjuts med lito hem vid 10 och nu sitter jag vid datorn och gör ingenting...
 

godishuset

hej, godkväll! :]]
efter skolan drog jag och zamira till stan och skulle till rapunzel och köpa hårförlängning men när vi kom dit 
hade dom stängt för 4 minuter sedan. fattar ni hur sur vi blev!? Sen bjöd farfar och farmor oss på mat ;D!
nu är jag hos jesper och nu ska vi se film ♥
älskar dig bubben
sköna marcus på HK;n
 
typ min eftermiddag med zamira :)♥

ikväll blir det träning ändå

sitter och pluggar engelska jag har tills imorgon...
klockan halv 8-9 ska jag fara på innebandy träning, vi får se hur det går. har ju problem med
benhinnan så...men ska träna lite i allafall!
░░░░▄█▀▀░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░▄█▄▄▄▄░▄▄▄▄█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░██████▀██████░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░██░░▀░▄██▀▀░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░▀█░░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░▄▄█▄▄▄▄░▄▄▄█▄▄░░Oppa Gangnam style
░░░██████▄░▄██████░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░███████▀▀██████▄░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░████████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░
░░░▄████████████▄░░░░░░░░░░░░░░░░░
░▄███████████████▄░░░░░░░░░░░░░░░░
░▀█████████████████▄░░░░░░░░░░░░░░
▄██████████████████▄░░░░░░░░░░░░░░
███████▀▀▀▀▀▀▀███████░░░░░░░░░░░░░
▀██████░░░░░░▄███████░░░░░░░░░░░░░
░██████░░░░░███████▀░░░░░░░░░░░░░░
p.s marcus åström är en stilig pööjk och väldigt schysst
bah bäst helt enkelt!

bråkat med pojkvännen, men allt är bra nu

va lite på grinet idag, bråkade med pojkvännen men efter lunchen någon gång så ordnade vi till det där och förlåt för allt älskling. jag älskar dig bara dig, det vet du mycket väl!`idag hade jag spanska prov och det gick rätt så bra. hade lite svårt med andra delen där man kan få högre än betyget E men klarade det rätt bra.
Sista lektionen hade vi svenska och då hade vi vikarie så ingen jobbade typ. jag skrev det vi skulle göra sen visste jag inte vad jag skulle göra så alla bara satt.
hahahaha isac då..U MAD BRO?
Dennis tar väl vara på den vackra solen som va idag! han passar på att bli lite brun . haha

olle goes swag in my mirror

olle goes swag in my mirror
 

hela kvällen har bestått utav plugg och lite ännu mer plugg. har spanska prov imorgon som jag måste få bra på!
har tränat sjukt mycket så jag hoppas att det går som jag vill. När pappa kom hem från styrketräning så köpte han en hot dog åt mig på shell ♥ he knows what I want. 

måste plugga

sitter och pluggar för fullt...spanska prov imorgon. orkar inte skriva mer. hade sånglektion idag efter skolan med sofie. vi sjöng hallelujah. pusshejj

woop woop

woop woop! hemma nurå. efter skolan stod jag och snacka med emma,sofie och ellen ett tag sen for jag hem. 
till middag ska jag dra till vännäsby och käka på blå huset (pizzaria) efter de ska hela årskurs 9 fara till umeå och se på opera. kommer hem senare ikväll.
 
bilder från dagen

gammal

gammal fjortis bild 

VICTORY med madde

har nu spelat lol spel med madde! ska ta å skryta lite nurå. jag och madde vann! ena killen blev afk så det blev 2v3 ist för 3v3. men jag och madde vann ändå! sen dog jag bara en gång och marcus säger att jag feedar....vilket jag inte gör! dog bara en gång. 

that kiss


fysik prov avklarat!

igår blev det att se solsidan, säsong 3! oj vad man har väntat! 
sen fortsatte jag plugga inför fysik provet jag hade idag.
fick 23 rätt av 24. rätt bra
till lunch for jag,zamira,jesper,dennis och emil å käka pizza på laggen
nu ska jag och jesper spela lol.hörs

solsidan säsong 3

ni missar inte solsidan klockan 20:00 på tv4?!

gårdagen med zamira

Igår for jag och zamira med bussen klockan 10:40 till umeå. shoppade lite och träffade alle och några av hans kompisar. skrattade. åt på frasses, första gången zamira åt på frasses! tog buss hem 13:50. sen va vi hemma hos mig och fixade naglar och sen drog hon hem när vi va klara. ♥
de jag köpte i stan vad ett par svarta byxor och gelé naglarna + mat.
zamira och hennes nya jacka ♥
vi köpte ett gelé kit och delade på de så vi fick 24 naglar var.
gjorde längre naglar igår, både hon och jag.
det blev väll sådär..:)♥
drog en ego också tillsammans med zamira♥

älsklingen vid sidan om mig

godmorgon! vaknade med älsklingen vid sidan om mig idag. igår satt vi och spela lol och de gör vi även nu också. snart ska vi ut med hunden och sen måste jag plugga. jag har prov i fysik imorgon, ej taggad = ej glad tjej. ♥

nu har jag och jesper spelat lite lol med marcus och massa :) vi är så duktiga ♥
ikväll fick jag och jesper besök av madde,moa,dennis,olle och erik. erik fyller år. eller ja..fyllde år igår!
grattis igen. (i efterskott)
 
 dennis
erik

till umeå med zamira

jag och zamira ska till stan (umeå) nu snart!:) bussen drar 10:40 från vännäs och 10:50 från vännäsby :)
smsa om ni vill träffas där eller skriv på facebook eller något :) ♥
fina du♥

beställt åt mobilen

nu har dom farit hem från ett litet tag sedan. vi satt och snacka om thailandsresan och såg på x factor och sånt.
jag har spelat lol, vann första och andra förlorade jag. har beställt displayskydd till mobilen och skal. jag och sofie har beställt tillsammans så vi delar på fraktkostnaden. 
efterrätten.

köpt kladdkaka
med mango och kiwi :)

marcus åström

vart ska jag börja?
du finns där i alla lägen. du har sån grymt skön humor och allmänt cp störd men ändå så gullig på ditt egna lilla sätt. du är min mini jörgen, min Mack33, min hk polare, min klasskompis, min bästevän. du är speciell på ditt egna lilla vis men du är ändå så underbar! asså hur skulle jag egentligen klarat mig utan dig? 
varför jag är så glad när jag är med dig är pga dig. har mina små humörsvängar, det vet både du och jag men vi har ändå så kul ihop. kan bli lite våld och cp och de kan du å men något säger att jag inte kan lämna dig och sånt. innerst inne vet alla att du är vacker och underbar. du är vacker som du är. 
 
jag älskar dig vännen min♥

hall of fame

sitter bekvämt i soffan och kollar på skal,displayskydd och smycken till mobilen på fyndiq. billigt och bra. så sjukt god mat det va i skolan idag, det va kicken nuggets m.ris men det blir godare mat till middagen, kyckling pesto med ris och fetaost. loveit. vi har bjudit över åströms familj hit (våra grannar) så dom ska äta här med oss och sen ska vi snacka lite om thailands resan som vi snart far på. dom ska även med!

kissekatt

skola igen nurå. sitter med zamira och jobbar för fullt med so. efter det här har vi bild :)


ute och fotat lite


har ju fått tillbaka min systemkamera för några dagar sen. har typ glömt bort alla inställningar och sånt så kör nu på auto...men..fint med höstfärger även kanske det inte är dom bästa bilderna.

in the school

har spanska lektion nu. på lunchrasten for jag zamira och erik å fixa en grej pt zamira :) sen köpte vi även kexchoklad och en coca cola. efter skolan ska jag på spelning med bandet.


iphone check!

igår kom telefonen så nu har jag den! det är en iphone 4, ingen iphone 5 eller iphone 4s. :/<3

SYSTER,BÄSTEVÄN,ALLT

du är min stjärna♥
du är min ängel♥

ny mobil

stolt över ny mobil! behövde de verkligen♥

wouldn't it be the perfect crime?

wouldn't it be the perfect crime.
if I stole your heart and you stole mine? ♥

mycket plugg nu innan prao och höstlovet.

har nu kommit hem från skolan och sånglektion. hade sånglektionen efter skolan. har mycket plugg i veckan och till nästa vecka. fick reda idag att vi har fysik prov på måndag och sen så har vi spanska prov nästa torsdag, so prov nästa torsdag, svenska läxa tills imorgon...
ikväll ska jag tydligen på domarutbildning och vi ska dömma match..fattar ingenting ! aja.
all dessa plugg..
</3
 

snart borde det komma..

min iphone är nu i umeå kan jag se på postens hemsida. snart får jag den ♥ tagga.

post från halebop

hejbop! 
fick nu post från halebop, mitt micro simkort :) beställde en iPhone 4 i förrgår så jag får den nog i veckan :)
 
vilken färg tror ni?
svart...eller vit iphone?:)

mamma & pappa♥

mamma
pappa
 
ni älskar varandra, jag älskar er. kan inte finna mig ett liv utan er två. alla minnen jag har med er är så fantiskt underbara, det är tack vare ni som jag lever här idag. utan er hade det inte funnits jag. ni kunde inte gjort mig bättre än vad jag är. jag är stolt över att kalla dig, annette för min mamma. och dig, roger för min pappa. jag älskar er så otroligt mycket och jag tänker leva med er förallit och leva för er för jag älskar er♥
ni är så underbara och fina 
precis som ni är ♥

blir att göra det svåra so provet imorgon...

hejhej! första lektionen gick bort för att vi skulle göra nån grej som jag faila stort på..aja, tror inte ni fattar men okej :D nu är jag hos jesper. åkte buss med zamira in till vännäsby och träffade jesper :) juste..måste plugga ikväll. ska göra ett till so prov imorgon...det svårare.  ♥♥♥♥♥ gud vad kul...eller inte!
aja puss. hejdå.
 

coopertest och matteprov

är med jesper. han följde med mig hem efter skolan så vi åkte epa hit. hade coopertest idag och skulle springa 3 km. gick sådär. hade även matteprov idag. gick hyfsat. skrev på alla uppgifter i allafall så vi får se hur det går!
jag och jesper har gjort potatisbullar med bacon och nu ska vi kanske ut med epan trorjag. 
halv 9 har jag innebandy träning ♥