sminkning för nyår

Nu har Therese varit här och sminkat mig. Köpte lösögonfransar på Åhlens med pärlor på som hon även satte på. Therese går tredje året på Dragon Skolan som stylist. Väldigt fint blev det i allafall!
Nu ska jag städa det sista och kring 16:00 kommer våra grannar hit. Det blir bara jag och Emil som blir barnen här...Dom äldre far någon annan stans. Men senare ska jag vara med Madelene iaf. Kanske träffa någon annan också. Who knows. Ha ett bra fortsatt 2012. 
 

the hobbit

the hobbit var fett bra! trodde jag skulle somna men första gången jag frågade vad klockan var så hade det gått nästan 2 timmar av filmen så..det gick väldigt fort och den var sjukt bra, spännande. kom hem vid 12. skyndade mig till rummet och laddade mobilen :]] hihi.

hos mormor

är nu hos mormor. har varit på em möbler,mamma å pappa köpte en ny säng. om ungefär en timme kommer även brorsan hit å då ska vi äta mat här hos mormor. 20:00 börjar då filmen the hobbit. den är nästan 3 timmar lång. ska försöka hålla mig vaken!


tiden spårar ur

igår blev det städardag med mamsen. och sen på kvällen var jag med jesper. vi såg på lite olika filmer. vet inte ens om vi såg klart någon helt och hållet. lol. han for hem klockan 1 på kvällen och då var jag fett trött så däckade direkt han hade dragit...
 
idag ska hela familjen till stan och shoppa lite och sen äta middag hos mormor. klockan 20:00 ska vi fara och se bio. the hobbit eller vad det nu hette..haha. 

stan med mamma

madde,larsa,jag♥
 
For tidigt till stan med mamma igår. Fick med mig ett par svarta jeans, en vinröd spetströja hem. tror det var allt..sen for vi och gratta min farbror som fyllde år. På kvällen blev det innebandy träningen och sen satt jag och spelade lol.

 

ny dator, windows 8...

höll på att installera min nya dator igår. först kunde jag ingenting, den har ju windows 8. men nu kan jag rätt så mycket :) 
ska till stan med mamma nu. kommer hem ikväll. hinner inte blogga förän typ 21 ikväll. vi ska fara och gratta min farbror och sen har jag träning direkt.

#swag

tjenare. har inte haft tid eller ork att blogga idag..vaknade där kring halv 11-11. skulle dra till stan med kusinen men affärerna va typ inte öppna eller något sånt. ska dit imorgon med madde och familjen. ska troligtvis köpa en ny laptop..:D idag har hela familjen varit ute på en långpromenad och sen får vi alla och gymmade. efter det blev det avkoppling i bastu med musik. till middag blev det rester från julbordet, såklart. ikväll har vi sett en thriller och ätit ost & kex. imorgon ska jag som sagt till stan, blir kring 10 tiden vi drar så..pussgodnatt!
@

julafton 2012

började dagen fett bra. for och åt brunch hos farmor och farmfar. blöta. sen åt jag massvis med julgodis ♥♥ när vi kom hem så duschade jag och sen kom Therese över och sminkade mig , thanks. fick ingen bra bild på det så....men hon ska sminka mig inför nyår så då får vi hoppas att jag får en bättre bild! ♥
klockan 15:00 blev det Kalle Anka, tradition. visste inte ens vilken kanal den var på efter alla dessa år...noob. sen åt vi julmat, är fortfarande mätt ju..sen blev det fika och efter det gick jag,moa,nora,julia och alexander upp på mitt rum och chillade. sen kom vi på idén att slå in nora. hahahhaha. det knepiga var hur vi skulle få ner henne från våra branta trappor utan att julpapperet gick sönder..men det gick!
sen blev det att öppna julklappar! trodde inte jag skulle få några nästan för att vi nydligen har varit i Thailand. menmen...så blev det inte. fick mycket pengar, en ny gitarr!!!, smycke, tröja, godis, L O V E ram och massa mer..helt nöjd! 

the holiday

har nu sett världens mysigaste film. the holiday. säg inte att ni missade den..
den är ju underbar!

snart är det jul. då lär väll facebook lagga upp av massa statusar där det står "god jul"
eller något liknande. kommer göra det själv så..:) haha.

stan med brorsan

idag har jag bara chillat och taggat inför morgondagen. på eftermiddagen drog jag och min brorsa in till stan för att köpa de sista julklapparna. tappade bort pappas julklapp så fick köpa ny. när vi kom hem var maten klar, tacos. kväll har jag snackat med massa kompisar, spelat lol, ätit julskinka och druckit glögg. 
sitter nu i soffan och taggar morgondagen med släkten! grannen ska få julsminka mig på morgonen :) får se hur det blir, blir säkert jättebra. hon går ju stylist på dragon skolan. 

jullov

heja min uppdatering!! woohooO! i torsdags hade jag sista skoldagen då vi jobbade. hade ju fotografering så jag gjorde klart min fotobok. den sitter nu uppe i skolan men jag får ta hem den senare. på fredagen var det avslutning och jag fick mina betyg..↓
fick några bättre än förra terminen men blev ändå sänkt i några ämnen vilket sög. och har mindre poäng nu än förut. förra terminen hade jag 227,5 nu har jag 225...fucklife ♥♥♥ 

framkallade svartvita bilder i fotolabbet

fortsatt idag med att fota och redigera bilder i skolan. först var vi nere i fotolabbet och framkallade svartvita porträtt som vi tog på varandra i måndags. Senare blev det att foto och redigera. Jag och Madde har tagit lite porträtt på varandra och tagit kort på Larsa,Dennis och massa folk som ville vara med :) Efter skolan var jag med Jesper och sen har jag varit på träning. sista träningen innan juluppehåll.


elevensval - foto dag 2

Har haft elevensval idag också. har det hela veckan. rätt chill. madde var tillbaka i skolan idag men istället var Linn sjuk så jag var med Madde och Emelie. På förmiddagen fotade vi och redigerade bilder. Efter lunchen fick man antingen fara och fota eller redigera och sånt. Jag, Madde och Emelie gick ner på byn med Emelie for hem.  Då var det bara jag och Madde kvar så vi for och fotade vi tågstationen och lite överallt. 

vi har gjort slut, ja

folk har undrat. ja, jag och jesper har gjort slut. vi gjorde slut den 4 december.. pga av några skäl. vi hade det fett bra i över 10 månader men nu är det slut. jag älskade honom jävligt mycket (förlåt) men det var så här det fick bli för tillfället.. vi gjorde allt tillsammans. nu hoppas jag att vi kan vara väldigt goda vänner i allafall. du är min största första kärlek jesper. det vet du. första gången jag var med dig..då vi låg i soffan hos mig där nere. petra och simon hade dragit och vi låg kvar. började kyssas..vi blev tillsammans. älskade dig så sjukt mycket och har älskat dig lika mycket om inte mer för varje dag som gick. alla roliga, pinsamma, knasiga stunder jag har haft med dig är sånt jag aldrig kommer glömma. semesterresan till lycksele, skolavslutningen, bion, tältningen, osv..asså allt...alla mysiga stunder vi har haft när du ska sova hos mig. morgonen då jag vaknade bredvid dig. när vi åkte i epan bort över bron, you know? pinsamma stunderna när jag har sovit hos dig..:) men ändå det bästa och roligast♥ det fantastiska har tagit slut men kommer alltid finnas kvar hos mig. fäller tårar varje natt och varje gång jag ser bilder på oss. kan inte rå för det. det var vackert.

elevensval - foto

har haft elevensval idag, madde kom inte till skolan. buhu. jag valde foto och det gjorde även linn och emelie från min klass också♥ först fick vi foto porträtt med analog kamera i svartvitt och framkalla dom. sen klockan 12-14:30 fick vi gå ut och fota. jag och emelie kom tillbaka vid 14 och då satte vi oss och såg film på mobilen för vi hade inget att göra. Ikväll har jag och mamma haft det mysigt och bakat julgodis och sen har jag spelat lol. nu har jag snart tränining så vi hörs senare!♥

nu tar vi dom!

woop woop! match snart! klockan 14:00 börjar den så vi har samling om 30 min. ska börja byta om och göra mig i ordning. har inte gjort så mycket nu på morgonen. har varit ute och fotat och sen har jag slappat framför datorn. är fett trött men ändå så sjukt speedad. 

lagfest

hade lagfest igår i flera timmar. hade fett skoj. vi åt mat och hade massa tävlingar. vi delades in i olika lag. efterrätt,godis,kakor. något mätt man blev. är inte ens hungrig idag heller...sen skulle vi göra en cheerleader dans och en ramsa eller sång till. tyvärr vann inte mitt lag men vi var grymma...haha. här kommer allt skoj i bilder typ..
go å glad är emelie segerljung!
ebba bjud.

stan med madde och hannes

jag,madde och hannes for till stan idag. fick islatte av starbucks. jätteäckligt. haha. handlade julklappar och hade fett kul ♥♥  15:20 tog vi bussen från busstationen hem. jag skulle hoppa av med hannes i vännäsby för att jag skulle på lagfest klockan 16:00. för det första vad bussen försenad , för det andra stannade den inte i vännäsby utan på hemberget så vi fick gå ner. det tog lite längre än 10 minuter så jag kom lite försent men det gjorde ingenting :)

dead by april!

Va med Milton efter skolan. Han åt hos mig, pizza. nom nom nom nom. vid halv 7 började vi att göra oss ordning inför dead by april konserten på hammar. gick dit och träffa massa folk. 
förbandet var A wish for a maniac och At night we fly, grymma båda två. spelade fett mke låtar och var asum.
A wish for maniac
At night we fly
 
efter det blev det dead by april klockan 22:00. fett taggade tjejer!
sen blev det dead by april!!! galet..asså kan inte förstå att jag var där:]] lägger ut filmerna imorgon på youtube och sen in på bloggen,okej?:)
helt sjukt!♥♥♥
 
efteråt blev det signering och jag köpte en bild på dom som dom signerade!! gaaaaah. ena gav mig high five!
ska aldrig tvätta min högra hand igen..........♥♥
 
tack alla underbara som gjorde min kväll! pusspåer.
 
 

lucia filmen


lucia

började dagen med att vi såg film. bröderna grimm. vi fortsatte se dne men hann inte klart. sen for vi ner på medis och kollade på en musikal som liljaskolan hade gjort. den tog ungefär 1 och en halv timme. efter det blev det lunch, palt.
11:45 hade vi våran första innebandy match mot 9A..förlorade såklart. sen hade vi en match 12:30 mot 9D, den förlorade vi också men sen hade vi en 13:00 och den vann vi faktiskt, mot 9C. 9A hamna i finalen mot lärarna. haha. lärarna vann på straffar. förlorarna fick plocka sarg. 9A↓ kingarna
vid 13:25 hade vi uppträdande. vi hade ett luciatåg med massa dans. Det var Jag, Emma, Josefine, Sofie, Line, Petra, Hannes, Simon, Larsa, Emil, Anton och Emil. det gick rätt såbra. haha. fast vi kom lite i otakt men aja..
vi är inte världens bästa men aja..:]] vi visade dansen för hela skolan. Har även en video, lägger upp den ikväll om jag hinner annars lägger jag upp den imorgon. 

lucia övning inför imorgon

tjohej! normal dag idag. men jag hade kemi prov slutet på dagen, gick inge vidare..:c på lagpassen på morgonen hade vi lucia övning. kan inte berätta nå mer..det är hemligt. bara 9orna får veta..imorgon ska vi visa upp det iallafall för hela skolan!:) det är fett skoj ju, haha. killar är också med (Y) efter skolan hade jag sånglektion och sen tränade vi en gång till med lucia grejen. :) nu har jag spelat lol med massa människor och nu ska jag göra en läxa och sen dra på träning :* puss. 
fina du

lyckobarn..

madde va inte i skolan idag så jag hängde med moa och maja, sötnosar. pinsamt det som hände i matsalen..tappade ut hela mitt vattenglas över mig själv och brickan...sen skar jag mig i fingret när jag skulle skära bröd så jag började blöda. c: sen så hade vi tydligen spanska prov idag..men det gick ändå rätt bra:] haha. fick sluta 14:45 idag för att läraren skulle på något möte. då drog jag och träffa en kompis och sen va jag med med milton,sabina, joffla, och billy ett tag :) nu har jag just spelat lol och fixat emmas blogg. fast bloggen är inte klar.  puss. 
imorgon har jag kemi prov...suck..
emmabrinkk.blogg.se

ghost

började dagen med kemi. gjorde klart massa papper och pluggade inför provet vi har på onsdag, verkar rätt så lätt men kommer säkert vara skit svårt. sen hade vi idrott och då fick jag och marcus visa hur man skulle bugga, (hade vikarie) + poäng!!! ♥♥♥ efter skolan for jag och madde ner på byn och träffa Milton och Jonte. haha...
sen halv 4 hade vi spelning och ikväll har jag varit på träning. nu snackar jag med Milton , ska kanske spela lol med han vi får se :) puss

mötte dalen. 4-4

Har spelat match idag, vi mötte dalen. det blev 4-4. riktigt jämn match. vi låg under med 4-1 men tog igen! nu har jag suttit och spela lol hela kvällen med milton och massa andra. duschade för ett tag sedan och nu ska jag spela lol igen :)  roligt liv osvosv....

lättförtjänta pengar

igår va jag med madde, hade ju sovit hos henne. klockan halv 11 for jag och dömde två matcher så hon följde med. tjänade 300:- , lättförtjänta pengar. sen skyndade vi oss hem till mig och sen for vi till stan. vi hann inte vara där nå länge men hann köpa en julklapp och trosor. vi åt mat på max till middag. på kvällen for vi på SMUlorna. det var luciatåg där klockan 18:00. jag och madde är ledare så vi tog hand om våra små smulor :)
dom var jätteduktiga och sjöng så fint♥ på kvällen träffade vi Milton och sen drog vi till Vännäsby. Madde var med  Zamira och jag var med jesper. jag och jesper låg och såg på Kick-Ass och sen gick vi ut ett tag. tog bussen hem 23:50 fast den var försenad. 
<--- milton ♥

chatroulette med madde

är med madde. har varit det hela kvällen. klockan 18 for vi på smulorna och sen har jag varit med henne. albin är med hennes brorsa men har typ varit mer med oss och spelat lol :) har haft fett skoj och snackat med en norsk kille på chatroulette. imorgon (idag) ska jag dömma två matcher. tjänar typ 300 kr på det. aja, ska spela mer nu :) hörs.

pluggat

har bara pluggat pluggat och ännu mer pluggat ikväll. har hunnit med datorn ett tag, ja. har skrivit en uppsats på engelska som jag ska läsa imorgon i 5 minuter....ska skriva ner stödord. kommer inte klara de :]] sen så har jag HK prov imorgon. 
 

maskeraddag 2012


farit hem från skolan..

for hem från skolan idag. nu ska jag vila och sen plugga. vi hade matte på morgonen och sen so. på so håller vi på med ett eget projekt typ och jag skriver om misshandel och BRIS. jättehemska bilder ju och texterna när man har läst de och förstår hur hemskt barnen har som blir misshandlad av sina föräldrar. sen blev det lunch, pannkaka. det är maskeraddag idag på skolan så rätt så många har klätt ut sig. en i våran klass...höhöhö.  9D hade bäst utklädnad tycker jag. fast Simon i 9A hade ju grym utklädnad, hahahaha....söt grabb.

awkward

Efter skolan idag hade jag sånglektion och sen följde milton med mig hem :) Satt och kolla på bilder och video från när jag var liten...awkward..va jättesöt bara så ni vet...:) kan lägga ut nå bilder sen;) sen så gjorde vi mat. hahaha rätt så skoj...vi skrattade åt en grej..hahahah...ååh :]] sen låg vi i sängen och såg på film. senare hade jag träning och sen innan jag somna så låg jag och plugga lite :)
haha söt grabb ♥

öppet hus på dragonskolan

tjenixen. ikväll har jag varit på öppet hus på dragonskolan och kollat på stylist och spa linjen. innan dess har jag varit i skolan, på idrotten dansade vi pardans. hah jag var bäst okej?:) efter skolan satt jag och plugga och spela lol. nu ska jag spela lol med hannes och petra så vi hörs väl?:)

"vi är gjorde av kol och vatten" enligt kemiläraren

började dagen med att ha mentortid och sen kemi. satt med emma som vanligt. jobbade flitit ;) 
sen hade vi idrottsprov...gick väl sådär. svårare än jag trodde... senare på dagen hade vi även
matteprov...he gick inge bra,.....efter skolan träffade jag och madde milton och sen drog jag och hon
på spelning. nu har jag spelat lol med erik,milton,madde och colin.
om 30 minuter ska jag fara på träning. puss

dag 10


pepparkakshus

Har varit i Umeå idag på fika med släkten. Vi gjorde pepparkakshus:) for hem vid halv 5 och då for jag till skyltsöndagen där några av mina klasskompisar stod och sålde fika. vi fick ihop rätt så bra! bättre iår än förra året i allafall! postivit. nu sitter jag och pluggar inför idrottsprovet som vi har imorgon. kommer inte klara det...det verkar vara fett svårt ju..:/// snart kommer jesper hit. 

life


dag 9


första advent

Godmorgon! första advent allihopa! idag ska jag fara till Inger och Bertil och fika. Vi gör det varje år med släkten så, inget nytt! Efter det ska jag kolla om jag hinner till skyltsöndagen som stänger kl 17:00 här i Vännäs. 
Våran klass ska stå och sälja så far gärna dit och köp!:)

milles bitch

förlåt för dålig uppdatering. igår va jag med milton och massa andra:) idag for jag och mamma till stan och shoppade. sen så gjorde jag nå ärende. på kvällen va jag med milton tills halv 12. kul:) 
nu är jag fett trött så ska snart sova men först äta lite glass med strössel och ostkrokar ♥
milton, "milles bitch"
gott